Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

informaatio

yleisesti darlow tauti asukkaat pelaaminen liity

Lyhyesti

  • Tauti liittyy geeniin, joka suurimmalla osalla Darlow'n asukkailla on.
  • Se vaikuttaa ihmisiin yksilöllisesti, ja oireet vaihtelevat suuresti. 
  • Tauti voi joko tappaa sairastuneen, ajaa tuon hulluksi tai aiheuttaa mutaatioita.
  • Tuntemattomien oireet esiintyvät joko hitaasti tai erittäin lievinä alussa. 
  • Tautiin ei ole mitään hoito- tai parannuskeinoa. 

Tauti

Nimeämätön tauti, joka ajoi Darlow'n kaaokseen on voimakas ja vaarallinen. Tauti on resistentti kaikille parannuskeinoille, joita siihen on yritetty, ja tuntuu vain voimistuvan jokaisesta yrityksestä. Sen oireet vaihtelevat jokaisella, ja se on muutenkin arvaamaton. Tiedetään, että tauti liittyy jotenkin outoon geeniin, joka suurella osaa kaupungin väestöstä on. Kaikilla tätä ei kuitenkaan ole, ja sellaiset ihmiset ovat immuuneja taudille itselleen - eivät kuitenkaan tautiin sairastuneiden aiheuttamalle harmille. 

Kun tauti huomattiin ensimmäistä kertaa, oletettiin että se aiheuttaisi luultavasti vain suunnatonta kipua ennen kuolemaa. Mutta kun useampi sairastui, huomattiin että muitakin oireita oli. Osa ei saanut taudista mitään oireita, jotkut menettivät järkensä, ja osa tuntui saavan pelkästään flunssan oireita. Näistä kaikkein mielenkiintoisin ryhmä onkin juuri tämä jälkimmäinen. Sillä sen jälkeen, kun lyhyt sairaus oli podettu, saattoi tälläinen henkilö huomata saaneensa outoja, uusia taitoja ja voimia. Tätä ilmiötä ei ehditty tutkia, mutta oletetaan että kyseessä on jonkinlainen nopea, uudenlainen mutaatio. Tälläisiä henkilöitä alettiin kutsua mutanteiksi

Lyhyen flunssan sairastettuaan, mutantit eivät kärsi taudista enää samalla tavalla kuin ehkä jotkut muut, vaan heistä on tullut sille omalla tavallaan immuuneja. Kun pieni sairastelu on mennyt ohi, he voivat huomata omaavansa nyt uudenlaisia voimia tai taitoja, joita heillä ei ole ennen ollut. Nämä "supervoimat" ovat yksilöllisiä, eivätkä ne periydy. Ne eivät ole ikinä päällepäin näkyviä, vaan ne pystyy piilottamaan. Joku mutantti voi esimerkiksi oppia lukemaan mieliä, tai jostakusta tulee normaali-ihmistä vahvempi. Mutantteihin suhtautuminen vaihtelee pitkin Darlow'ta. Jotkut vihaavat heitä, jotkut puolestaan pelkäävät - osa myös ihailee heitä, ja pitää heitä jotenkin paremmassa asemassa kuin muita. 

Kaikkien surullisin kohtalo on luultavasti niillä sairastuneilla, jotka kärsivät kamalista kivuista ennen kuin tauti leviää aivoihin asti. Silloin sairastunut menettää järkensä kokonaan, ja muuttuu vain aivottomaksi, väkivaltaiseksi ja arvaamattomaksi sekopääksi, joka hyökkää kaiken liikkuvan kimppuun. Jotkut sekopäät eivät kestä kovinkaan pitkään, vaan kuolevat parin päivän sisään nälkään tai nestehukkaan. Vaikka kukaan ei ole täysin varma asiasta, on huomattu monien hullujen kuitenkin saavan mutanttien tavoin uusia voimia: ne ovat nopeampia, vahvempia ja kestävämpiä kuin normaalit ihmiset. Tälläinen voimakas hullu pysyy elossa vielä pitkään sekoamisensa jälkeen, aiheuttaen harmia ja kärsimystä kaikille jotka kohtaavat sen. 

Joillakin tauti ilmenee hitaasti. Silloin ei ole varmaa, miten tauti vaikuttaa henkilöön. Tällöin tuota pidetään tuntemattomana. Voi olla, että tauti vaikuttaa vain hitaasti, tai oireet ovat erittäin lieviä. Monesti tuntemattomat sekoitetaan immuuneihin, sillä heidän oireensa saattavat olla erittäin huomaamattomia ainakin alkuun. Tuntematon voi kantaa tautia jopa kuukausien ajan ilman mitään oireita, mutta ne voivat sitten puhjeta millä hetkellä tahansa. Joskus oireet puhkeavat nopeasti, joskus taas hitaasti. 

Ryhmät

Alla on vielä selitetty ryhmät mahdollisimman lyhyesti, ytimekkäästi ja selvästi:

TAUTINEN HULLU VOIMAKAS HULLU
Tautiset ovat yleisesti niitä, joihin tauti vaikuttaa negatiivisesti. Tautisilla se esiintyy sairautena, joka johtaa joko kuolemaan tai hulluuteen. Yleensä tauti etenee tautisella suhteellisen nopeasti, varsinkin jos kyseessä on kuolemaan johtava tilanne. Joskus tauti vaikuttaa kuitenkin tuskastuttavan hitaasti, eikä mikään voi auttaa.
 
Hullut ovat tautisia, jotka ovat menettäneet järkensä taudin levittyä heidän aivoihinsa. Hullut ovat arvaamattomia ja väkivaltaisia, sekä käyvät kaiken mahdollisen liikkuvan kimppuun. Hullujen täytyy ruokailla kuten normaalin ihmisenkin, ja ne ovat kannibalistisia. Monet hullut kuitenkin kuolevat mahdollisissa tapaturmissa, sillä he eivät osaa välttää niitä.  Osa hulluista muuttuu taudin edetessä vielä pidemmälle. Ne ovat voimakkaampia, nopeampia ja kestävämpiä, eivätkä kuole yhtä helposti kuin normaalit hullut. He kestävät nälkää, janoa, eivätkä vahingoitu helposti. Voimakkaat hullut ovat paljon vaarallisempia kuin normaalit hullut tai tautiset. Niiltä on myös vaikeampi piiloutua ja suojautua.
 
MUTANTTI * IMMUUNI * TUNTEMATON *
Mutantit sairastuvat tautiin, mutta lyhyen flunssan jälkeen he huomaavat omaavansa uusia taitoja tai ominaisuuksia. Mutantit voivat olla aiempaa nopeampia, vahvempia, tai he ovat voineet oppia esimerkiksi liikuttelemaan asioita mielensä voimalla. Heistä on myös tullut immuuneja tautia vastaan. 
 
Immuunit eivät kärsi taudin oireista mitenkään. He eivät pysty sairastumaan, eivätkä he pysty siis muuttumaan mutanteiksikaan. Immuunit ovat täysin normaaleja ihmisiä. He voivat tietenkin jäädä kuitenkin tautisten, hullujen tai muiden uhreiksi. Immuunit sekoitetaan monesti tuntemattomiin, sillä heillä ei esiinny mitään oireita.  Tuntemattomien oireet esiintyvät erittäin hitaasti. He voivat kantaa tautia pitkiäkin aikoja. Heidät sekoitetaan monesti immuuneihin. Tuntemattomat voivat muuttua ajan kanssa mutanteiksi tai tautisiksi, ja myöhemmin hulluiksi. Jos hahmosi on tuntematon, mutta muuttuu tautiseksi, et voi pelata sillä enää. 
 

* = pelattava ryhmä 
 

< ylös >

 
©2019 mσrвus - suntuubi.com