Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

informaatio

yleisesti darlow tauti asukkaat pelaaminen liity

Lyhyesti

  • Kaupungissa on jäljellä enää vain kymmeniä tuhansia ihmisiä.
  • Nykyään asukaat taistelevat selviytymisestään joka päivä. 
  • Darlow'ssa on syntynyt erilaisia yhteisöjä, lähinnä rikollisjengejä. 
  • Osa asukkaista pyrkii elämään mahdollisimman normaalia elämää.
  • Alueelle on myös tullut jonkin verran ulkopuolisia. 

asukkaat

Darlow'n miljoonakaupungista on jäänyt jälkeen kymmeniä tuhansia ihmisiä, jotka kamppailevat nyt alueella tautia vastaan ja elämänsä puolesta. Osa näistä ihmisistä ovat kuitenkin tautisia. Alueella elää vieläkin monenlaisia ihmisiä erilaisista kulttuureista, ikäryhmistä tai muista taustoista. Nykyään suurin osa kaupungin väestöstä on kuollut, ja nyt jäljellä ovat vain he, joita tauti ei ole tappanut ja he, jotka ovat olleet tarpeeksi kestäviä selviytymään. Asukkaita pyritään auttamaan, ja heistä pyritään myös pitämään edes jonkinlaista kirjaa. Monet ovat kuitenkin menettäneet toivonsa pelastuksesta, tai siitä että elämä voisi palata vielä joskus normaaliksi. 
 

Yhteisöt

Darlow'ssa on syntynyt vuoden aikana monia erilaisia yhteisöjä. Osa niistä on pahamaineisia rikollisjärjestöjä tai jengejä, mutta kaupungista löytyy myös ihmisjoukkoja jotka yrittävät vain elää mahdollisimman normaalia elämää. Näistä yhteisöistä rikollisjärjestöt ja jengit ovat kaikkein näkyvimpiä, sillä he eivät pelkää aiheuttaa paljonkin harmia vallatakseen alueita tai haaliakseen resursseja. Varsinkin keskustassa kannattaa olla varuillaan siitä, kenen mailla kulkee. 


Kaikkein pahamaineisin joukko on Foxtrot, joka on vallannut itselleen suuren alueen keskustan pohjoisosista. Tämä rikollisjärjestö oli jo toiminnassa ennen taudin puhkeamista, mutta tämä katastrofi oli vain hyödyksi heille. Foxtrot valtasi heti kaaoksen alkaessa itselleen alueita, resursseja ja jäseniä, ja on nyt Darlow'n voimakkain ja pelätyin yhteisö. Heillä on suuret varastot ruokaa ja muuta tarpeellista ja tärkeää, aseita sekä vaikutusvaltaa ja suhteita kaupungin ulkopuolella. Foxtrotin suututtaminen ei todellakaan ole hyvä idea. Lue lisää pelissä olevista jengeistä ja yhteisöistä, tai perusta mahdollisesti oma jengisi tai yhteisösi  "toiminta" -osiosta löytyvän "yhteisöt" -linkin taakaa.

Ne joukot, jotka pyrkivät mahdollisimman normaaliin elämään, pysyttelevät yleensä kaupungin laitamilla. Varsinkin lapsiperheet pysyttelevät rauhallisilla asuinalueilla, sillä siellä on vähemmän vaarallista jengitoimintaa. Asuinalueilta on kuitenkin joskus vaikea löytää tarpeeksi ruokaa tai muita tarvikkeita, joten joskus reissut keskustaan ovat pakollisia. Asuinalueilla liikkuu myös paljon tautisia, sillä jengiläiset eivät ole alueella taistelemassa niitä vastaan. Rauhallisillakin alueilla saattaa siis olla vaarallista. 

Myös keskustasta löytyy niitä, jotka pyrkivät elämään mahdollisimman normaalia elämää. Esimerkiksi jotkut vanhat liikkeet, kuten ravintolat, baarit tai kaupat on palautettu takaisin toimintaan, ja monesti tälläisistä paikoista on tullut ns. neutraalia aluetta. Tietenkään nämä paikat eivät toimi enää samalla tavalla kun aiemmin, ja esimerkiksi raha ei kelpaa enää maksuvälineenä. Morbuksessa on mahdollista, että hahmollasi on oma liikkeensä. Näistä kirjoitetaan kuvaus, joka löytyy "toiminta" -osiosta löytyvän "liikkeet" -linkin taakaa.

 

Ulkopuoliset

Darlow'hin on saapunut myös vuoden aikana jonkin verran ulkopuolisia. Kaupunkiin on päästetty niin tutkijoita kuin DA.C.R.A:n jäseniäkin, jotka pyrkivät niin auttamaan kaupungissa kuin myös selvittämään taudille parannuskeinoa. Tietenkin huhutaan, että DA.C.R.A puuhaisi Darlow'ssa jonkin muunkin projektin parissa, mutta nämä ovat vain huhuja. Ulkopuoliset henkilöt eivät ole ainakaan vielä pystyneet poistumaan kaupungista, joten he ovat siellä jumissa muidenkin kanssa. Ulkopuoliset voivat myös sairastua taudin takia, riippuen heidän geeneistään. Ulkopuolisillakin pelaaminen on mahdollista. 

Ulkopuoliset pyrkivät auttamaan Darlow'ssa, joko pitäen kirjaa sen asukkaista, tarjoten palveluita kuten terveydenhoitoa tai tutkien taudin syytä ja sen parannuskeinoa. Ulkopuoliset joutuvat kuitenkin monesti varsinkin jengien tähtäimeen, sillä monet jengit eivät toivo pelastusta, vaan haluavat pitää vaikutusvaltansa kaaoksen valtaamassa kaupungissa. Eli vaikka ulkopuoliset ovat tulleetkin auttamaan, he voivat itse joutua pahoihin ongelmiin, jos väärät ihmiset kuulevat heistä. 
 

< ylös >

©2019 mσrвus - suntuubi.com