Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

informaatio

yleisesti darlow tauti asukkaat pelaaminen liity

liity

Jos olet lukenut kaikki aiemmat osiot, ja olet kiinnostunut liittymisestä peliin, olet tullut oikeaan paikkaan. Morbukseen liittyminen on helppoa, sinun täytyy vain luoda itsellesi hahmo, jolla aloittaa pelaaminen. Se tapahtuu alla olevan linkin takana. Liittyessäsi osoitat, että olet lukenut sivujen säännöt ja hyväksyt ne. Muista, että pelin ikäraja on 15! Muista myös ilmoittaa hakemuksen lähettämisestä vieraskirjassa, kun olet tehnyt sen! Tämä koskee niin liittyjiä kuin pelaajien uusia hahmojakin. 

Hahmolomakkeessa täytät seuraavan lomakkeen. Ylläpito suosittelee kirjoittamaan tiedot ensin esimerkiksi Google Driveen, etteivät ne katoa vahingossa. Mallia voit tarvittaessa katsoa vaikka muiden hahmojen tiedoista, jotka löydät sivulta 'Hahmot'. Pakolliset kohdat (*) on merkitty erikseen niin tässä kuin itse lomakkeessakin. Itse liittymislomakkeeseen pääset tämän lomakkeen alla olevasta linkistä. 
 

* Nimi: Hahmon etunimi/-nimet ja sukunimi.
Kutsumanimi: Jos hahmolla on erillinen kutsuma-/lempinimi.
* Sukupuoli: Hahmosi sukupuoli. (Naishahmoja kaivataan!)
Suuntautuminen: Hahmosi seksuaalinen suuntautuminen.
* Ikä: Ilmoita ikä numeroina (vuotta).
* Syntymäaika: Hahmon syntymäaika numeroina. Muotoa päivä.kuukausi. (Ei vuotta!)
* Tautiryhmä: Ryhmä, johon hahmosi kuuluu.
* Pelaaja: Pelaajanimimerkki, jolla liikut Morbuksessa.

* Luonne: Kirjoita tähän kuvaus hahmosi luonteesta. Kuvauksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä. 

* Ulkonäkö: Kirjoita tähän kuvaus hahmosi ulkonäöstä. Kuvauksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä.
Face claim: Jos hahmollasi on face claim, kirjoita hänen nimensä tähän. Ei kuvia. Vältä kaikkein suurimpia julkkiksia, jos vain mahdollista.

* Historia: Kirjoita tähän kuvaus hahmosi historiasta ja sen taustoista. Kuvauksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä.

Muut tiedot: Jos sinulla on muita nippelitietoja hahmostasi, listaa ne tähän vaikkapa ranskalaisin viivoin. Voit vaikka kertoa hahmosi asuinpaikasta, allergioista tai jostain muusta. 
Tavaraluettelo: Voit lisätä hahmollesi pelin alussa jonkin verran tavaraa, jota hän voi hyödyntää pelissä. 5-8 esinettä. Jos et täytä tätä kohtaa, ylläpito päättää hahmosi tavaraluettelon sisällön. Vältä ylivoimaisia tai epärealistisia esineitä, kuten rynnäkkökivääreitä tai kylpyammeita. 
Voimat: Tämä kohta on vain mutanteille. Kerro tässä siitä, minkälaisia voimia hahmollasi on. Älä tee hahmostasi liian ylivoimaista, ja käytä mielikuvitusta!
* Pelaajan ikä: Morbuksen ikäraja on 15. Olethan rehellinen?


hahmolomakkeeseen

©2019 mσrвus - suntuubi.com