Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Chat

Pelaajille

roolipeli tapahtuutarinat liikkeet yhteisöt sanasto

Liikkeet

Morbuksessa hahmoilla voi olla omia liikkeitä. Nämä paikat voivat esiintyä peleissä, mutta tietenkin peleissä voi esiintyä myös paikkoja joita tänne ei ole listattu. Jos haluat hahmosi liikkeen tai työpaikan tänne, kirjoita siitä kuvaus ja lähetä se alla olevaan vieraskirjaan, mieluiten yksityisellä viestillä. 
 

SALAKAPAKKA

Salakapakka on matalahkon kerrostalon kellariin rakennettu baari, joka sijaitsee parin kilometrin päässä keskustasta, lännessä. Salakapakkaa pyörittää neutraalina pysyneet immuunit veljekset, Anton (NPC) ja Dante Soriano (NPC). Se on yksi harvoista toiminnassa olevista baareista Darlow’ssa. Salakapakasta saa hyvää juotavaa, siellä on erillinen huone pokerinpeluulle ja baarissa soi aina musiikki, yleensä joku esiintyjä. Salakapakassa on muutama työntekijä, jotka työskentelevät siellä lähinnä suojaa ja ruokaa vastaan.

Salakapakka on neutraali alue, jossa ei sallita ollenkaan tappeluja tai muuta häiritsevää käytöstä. Baarilla on muutama portinvartija, jotka huolehtivat siitä ettei kukaan vakavasti sairas tai erittäin väkivaltainen henkilö pääse sisään. Salakapakka pysyy erossa jengitoiminnasta, mutta jengiläisetkin ovat tervetulleita, jos he suostuvat käyttäytymään ja jättämään mahdolliset aseet ulkopuolelle... 
 

Nuorisokoti

Nuorisokoti on keskustan läntisellä alueella hyvin syrjässä, ja sen nimi on säilynyt, vaikkei nimi ihan täysin palvelekaan tarkoitusta. Nuorisokotia pitää pystyssä Cynthia Johnson (Unisieppari), voimansa tarkoin piilotteleva mutantti, ja joka tuntee rakennuksen kuin oman taskunsa. Mikäli Cynthia ei kuitenkaan ole paikalla, niin immuuni Matthew Edison  (Unisieppari) toivottaa paikalle tulijat tervetulleiksi, ja hän myös vahtii rakennuksen rauhaa. Nuorisokotiin on tervetullut kuka tahansa joka kaipaa apua, mutta kaikkien turvallisuuden vuoksi mahdolliset aseet on jätettävä välieteiseen ja kirjattava nimensä vieraskirjaan. Nimen ei ole pakko olla aito, nimimerkit käyvät myös, mutta minkä tahansa nimen vieraskirjaan kirjoittaakin, niin sillä nimellä on Nuorisokodissa tunnettu.

Suurin osa Nuorisokodin asukeista, olivat sitten tulleet jäädäkseen tai vain väliaikaisesti, ovat orpoja lapsia ja nuoria, jotka Cynthia on suostutellut mukaansa kadulta. Nuorisokodin pyörittämistä varten hyväkuntoiset vapaaehtoiset käyvät keräilemässä ruokaa ja muita resursseja Darlow'n alueilta. Vapaaehtoiset saavat aina palkkioksi henkilökohtaisen osuutensa löytämistään resursseista.
 

Apteekki

Esikaupunkialueella sijaitsevasta melko pienestä, taudin puhkeamisen jälkeen hylätystä sairaalarakennuksesta voi löytää itselleen apua, jos ongelmana on sairaus, haava tai jokin muu loukkaantuminen. Apteekki on nimensäkin mukaan apteekki, mutta myös yhden selviytyjäperheen pyörittämä sairaala. Lääkkeet eivät maksa paljoa, mutta niitä annetaan vain niille, jotka osoittavat oikeasti tarvitsevansa niitä. Lääkäri, Ester Thorn (NPC), ja parannusvoimainen mutantti Katie Thorn (Trithan) auttavat pahimmissa tapauksissa, eikä näistä palveluista tarvitse välttämättä maksaa, ellei itse halua. Apteekin toiminta on hyvin pitkälle vapaaehtoista, koska Thornin perhe haluaa auttaa muita selviytyjiä. 

Apteekki saa lääkkeensä kaupungin ulkopuolelta, mutta vain harva tietää tästä totuuden. Perheen isällä, Noel Thornilla (NPC), on suhteita DA.C.R.A:an, ja hän saa heidän kauttaan lääkkeitä ja muita hoitotarvikkeita kaupunkiin. Noah ei kuitenkaan puhu tästä suhteesta edes perheelleensä, joten sopimuksen todellinen luonto pysyy salaisena. 
 

Luo oma liikkeesi


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Yksityinen viesti

19.11.2018 21:57

©2019 mσrвus - suntuubi.com