Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Chat

Pelaajille

roolipeli tapahtuutarinat liikkeet yhteisöt sanasto

yhteisöt ja Jengit

Tältä sivulta löytyy kuvaukset pelissä esiintyvistä yhteisöistä ja jengeistä. Pelaajilla on myös mahdollisuus perustaa omia jengejään ja yhteisöjään, siihen löytyy ohjeet alempaa. Jengeihin ja yhteisöihin ei tarvitse liittyä, eikä jokaisen tarvitse sellaista perustaa. 
 

DA.C.R.A

 • Lähettää välillä pieniä joukkoja sotilaita, tutkijoita ja muita avunantajia.
 • Joukot liikkuvat kaupungissa yleensä ryhmissä tai yksitellen, ja suorittavat
  erilaisia tehtäviä. 
 • Osa luottaa heihin, jotkut taas suhtautuvat heihin epäilyksellä tai jopa pelolla. 
 • DA.C.R.A:n sotilaat kantavat mukanaan aseita, ja heidät tunnistaa 
  mustista armeijamaisista uniformuista. 
 • Yleinen tehtävä on tutkia tautia ja suojella selviytyjiä hulluilta. 

DA.C.R.A:n jäseniä on parin kuukauden ajan lähetetty kaupunkiin sisälle. Monet heistä ovat sotilaita, joiden tehtävänä on suojella selviytyjiä väkivaltaisilta hulluilta, ja pitää silmällä kaupungin tilannetta. On myös ryhmiä, joilla annetaan erikoistehtäviä, kuten mutanttien tutkiminen. Tälläisissä ryhmissä on yleensä myös esimerkiksi tutkijoita mukana. Nämä tehtävät pyritään kuitenkin pitämään salaisina, sillä jos joku selviytyjistä tai joku kaupungin ulkopuolella saisi tietää, siitä nousisi kohu. 

Ryhmillä on yhteydet kaupungin ulkopuolelle, josta he saavat erilaisia tehtäviä ja ohjeita. DA.C.R.A:n jäseniä seurataan tarkasti kaupungin sisällä, ja he saattavat saada tarvittaessa apua. Ryhmät ja jäsenet pystyvät myös viestimään keskenään radiopuhelimiensa kautta, jos vain yhteydet ovat hyvät. Jos joku jäsenistä lähtee omille teilleen tai toimii DA.C.R.A:n sääntöjen vastaisesti, yleensä tuo erotetaan tehtävästään ja jätetään oman onnensa nojaan. 

Ryhmät liikkuvat yleensä itsenäisesti. He päättävät yhteisen päämajan, jossa hoidetaan mahdolliset tutkimukset, suunnitelmat tai ryhmän huolto. Ryhmän kesken myös päätetään, saavatko sen jäsenet liikkua yksin päämajan ulkopuolella. 

Ryhmä 1 "Ghost" / Nathaniel Lochlan (tutkija/lääkäri, Trithan)

bulldog pups

 • Johtaja: Ei varsinaista johtajaa, vaan asioista päätettään yhteisesti äänestämällä.
 • Reviiri: Vanhan esikoulun lähiympäristö asuinalueella 
 • Päämaja: Yhteisö kokoontuu tarvittaessa Bulldog Pups Daycare -nimisen esikoulun tiloihin
 • Kriteerit: Luotettavuus, yhteistyökyky, avuliaisuus

Bulldog Pupsien keskeisin tavoite on luoda lapsille ja nuorille mahdollisimman hyvät kasvuolosuhteet, sekä antaa heille opetusta, sillä yhteisö koostuukin pääasiassa perheistä. Yhteisöllisyys on vahva, ja jokaisen onkin oltava valmis auttamaan toisiaan, olkoonkin kyseessä ravinnon tai lastenvahtiavun tarjoaminen. Silti ketään ei pakoteta mihinkään, vaan vapaaehtoisuus on toivottavaa. Etenkin ruoan ja muiden tarvikkeiden etsimään lähteminen on riskien vuoksi aina jokaisen itsensä päätettävissä, mutta usein vapaaehtoisia myös löytyy.

Liittyminen yhteisöön ei vaadi paljoa, ainoastaan hyvän tahdon ja luotettavuuden. Bulldog Pups on myös aina valmiina auttamaan hädässä olevia parhaansa mukaan. Yhteisö tekee myös tiivistä yhteistyötä Nuorisokodin kanssa.

Bulldog Pupsit ovat kerääntyneet asuinalueelle, jossa sijaitsee myös vanha, pieni esikoulu nimeltään Bulldog Pups Daycare, ja sen mukaan yhteisö on myös saanut nimensäkin. Vanhat esikoulun tilat toimivat kokoontumispaikkana, jossa voidaan tehdä tärkeimmät päätökset kaikkien kesken, tai jonne voi tarvittaessa asettua taloksi pidemmäksikin aikaa. Esikoulu on harvoin täysin tyhjillään, joten sieltä on aina mahdollista löytää apua.

Ne, jotka eivät majoitu esikoulun tiloihin, asuvat lähistöllä sijaitsevassa naapurustossa toistensa naapureissa, pitäen näin yhteisön mahdollisimman tiiviinä. Ne, joilla riittää tilaa, usein myös jakavat asuntonsa muiden kanssa. Tämän naapuruston turvallisuutta pidetään sitäkin yllä yhteisvoimin, ja Bulldog Pupseilla onkin usein vahtivuoroja, jolloin aluetta kierrellään hullujen tai epäilyttävien henkilöiden varalta.

Hahmot /  Tyler Carter (Akit4), Jessica Carter (npc)

Foxtrot

 • Johtaja: tuntematon
 • Reviiri: keskustan pohjoisosat
 • Päämaja: iso hylätty sairaala
 • Vaikutusvalta: suuri, erittäin vaarallinen
 • Kriteerit: hyödyllisyys jengille
 • Tunnusmerkki: X -tatuointi kaulassa
 • Foxtrotilla on paljon resursseja ja aseita hallussaan, sekä suhteita ulkopuolelle.

Darlow'n suurin ja pahamaineisin jengi, joka on valloittanut keskustan pohjoisosan reviirikseen. Foxtrot oli luultavasti olemassa jo ennen taudin puhkeamista, mutta se pääsi kunnolla voimaan vasta kaupungin ajautuessa kaaokseen. Foxtrotilla on hallussaan paljon aseita, ruokaa ja muita resursseja, sekä myös luksustuotteita. He lähinnä ryöstelevät, mutta huhutaan myös että heillä olisi suhteita kaupungin ulkopuolelle, josta he saavat tavaraa. Foxtrotin kanssa voi asioida esimerkiksi vaihtokaupan parissa, mutta se on erittäin riskialtista, ja onnistuu luultavasti vain, jos sinulla on tarjota jotain erityisen mielenkiintoista. 

Foxtrot liikkuu koko keskustan pohjoisilla alueilla, mutta heillä on myös päämaja: suuri, hylätty sairaala. Sairaala toimii päämajan lisäksi myös varastona, sekä asuinpaikkana osalle Foxtrotin jäsenistä. Jengin johtaja majailee kuulemma myös täällä, vaikka hän ei ikinä näyttäydykään. Sairaalaa vartioidaan tarkasti, eikä ulkopuolisten anneta edes lähestyä. Joskus myös alempiarvoisten jengiläisten tulee olla varovaisia sairaalalla, sillä Foxtrot on erittäin tarkka varsinkin varastoistaan. 

Foxtrotin jäsenet tunnistaa X -tatuoinnista, joka tehdään jäsenen kaulaan näkyvälle paikalle. Jengiin hyväksyttiin alussa kaikki, jotka vaikuttivat hyödyllisiltä, mutta nykyään siihen on vaikeampi liittyä. Jos joku haluaa liittyä Foxtrotiin, täytyy hänen ensin tuntea jo valmiiksi joku jäsen, ja todistaa sitten hyötynsä jengille. Foxtrotissa ei sallita lorvailijoita, vaan kaikkien tulee olla hyödyllisiä. 

Foxtrotin johto on mysteerinen joukko. Jengillä on kyllä yksi johtaja, mutta hän pysyy nimettömänä ja kasvottomana, ja puhuu lähimpien neuvonantajiensa kautta. Nämä neuvonantajat ovat pieni joukko jengin vanhimpia ja arvostetuimpia jäseniä, jotka auttavat jengin johtamisessa johtajan tahdon mukaan. Jos haluaa lähettää viestin johdolle, parhain tapa tehdä niin on luultavasti antaa viesti viestinviejälle, joka sitten vie sen eteenpäin. Alhainen jäsen tuskin pääsee tapaamaan johtoa ilman erityistä tilannetta tai lupaa.

Kun Foxtrotiin kerran liittyy, ei pois enää pääse. Jos joku aikoo lähteä jengistä, tuo usein pakotetaan jäämään tavalla tai toisella - karkuria odottaa ankarat rangaistukset ja mahdollinen kuolema. Foxtrotista karannut jäsen on kuitenkin tatuoinnin takia helposti tunnistettavissa, joten jos haluaa pitää henkensä, kannattaa se piilottaa hyvin. Riippuen siitä, minkälaisessa asemassa jengiläinen oli, saatetaan Foxtrotista lähettää joitakin karkulaisen perään. 

Hahmot / Aron Clarke (Trithan), Adil Anand (Cualacino), Donna Howell (Akit4), Kei Nakamura (Zaaga), Henry Merrill (NPC), Andre Fowler (NPC)

Oman Yhteisön luominen

Oman yhteisön tai jengin luominen peliin on suhteellisen helppoa, täytät vain alla olevan lomakkeen ja lähetät sen tältä sivulta löytyvään vieraskirjaan. Luethan ohjeet tarkasti läpi! 


* = pakollinen jengeille, ei kaikille yhteisöille

Nimi: Tarkistathan, ettei nimi ole jo käytössä? 
Johtaja: Kuka johtaa yhteisöä? Tämän ei välttämättä tarvitse olla oma hahmosi, mutta yhteisön johtajan tulee olla pelattu hahmo. Jos yhteisöä johtaa useampi henkilö tai ei kukaan, muista mainita sekin.
*Reviiri: Millä alueella yhteisö liikkuu? Kannattaa tarkistaa, onko alueella jo valmiiksi esim. jengitoimintaa. Tämä voi esiintyä nimittäin kilpailuna tai sotimisena. 
Päämaja: Missä yhteisö kokoontuu? Asuvatko kaikki yhteisön jäsenet päämajassa? 

Kriteerit: Mitä yhteisön jäseniltä vaaditaan? 
*Tunnusmerkki: Mistä yhteisön jäsenet tunnistaa?

Kuvaus: Kirjoita vähintään parin virkkeen pituinen kuvaus yhteisöstä. Kuvaile sitä, miten yhteisö toimii, mihin he pyrkivät tai vaikka kerro enemmän sen päämajasta. Huomaa, ettei uusi yhteisö tai jengi voi olla vaikutusvaltainen ja pelätty heti alussa.

Jäsenet: Pelissä perustettu yhteisö tarvitsee johtajan lisäksi vähintään yhden jäsenen, joka on pelattu hahmo. Voit mainita tässä myös, kuuluuko jengiin jo muita hahmoja, jotka voivat olla NPC-hahmoja. Huomaa, ettei uusi jengi voi olla heti alussa jo todella suuri.


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

©2019 mσrвus - suntuubi.com