Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Chat

Pelaajille

roolipeli tapahtumat liikkeet yhteisöt ideat

Tämänhetkiset tapahtumat

Tapahtumiin osallistuminen on yleensä vapaaehtoista, mutta ne kannattaa ottaa huomioon peleissä. Jotkin tapahtumat koskettavat koko peliä, ja ne täytyy ottaa huomioon peleissä. Sellaisten tapahtumien kohdalla mainitaan vielä erikseen, että ne ovat tärkeitä ja koskettavat kaikkia. 
 

* 27.11-??.?? / Sähkökatkos / Koko Darlow'n alueella on sähkökatkos. Se vaikuttaa kaikkiin peleihin, riippumatta siitä mihin aikaan se on aloitettu, aina marraskuun 27. päivästä asti. Sähkökatkoksen lisäksi myös juokseva vesi pätkii, ja kaikki mahdolliset yhteydet kaupunkiin/kaupungista ulos ovat katkenneet. Lämpöä ja valoa saa pelkästään tulen tai patterien voimalla toimivien esineiden (kuten taskulamppujen) avulla. Kaupungista voi löytää aggregaatin, jolla tuottaa polttoaineen avulla sähköä, ja esimerkiksi Foxtrotin päämajaan saadaan tuotettua sähköä aina parin tunnin jaksoissa. Tämä tapahtuma koskettaa kaikkia, ja siihen osallistuminen ei ole vapaaehtoista.


Jos sinulla on ideoita erilaisiin tapahtumiin, jätä niistä viestiä "ideat" -sivulle. 
 

Vanhat TAPAHTUMAT

Vanhoihin tapahtumiin liittyen ei voi aloittaa enää uusia pelejä, mutta vanhat pelit saa pelata loppuun. 
 

1.11 / Asuinalueella riehuu hulluja / Asuinalueilla on havaittu viimeaikoina paljon hulluja, jotka käyvät kaikkien kimppuun. Jopa rauhallisimmillakin alueilla voi törmätä vaaralliseen hulluun, joten tulee olla erittäin varovainen, ja jos vain mahdollista, kannattaa välttää yksin liikkumista. Kukaan ei vaikuta tekevän asialla mitään, sillä alueella ei ole jengejä jotka suojelisivat reviiriään hulluilta. Asukkaiden tulee siis joko itse tehdä asialle jotain, tai kärsiä hullujen aiheuttamasta vahingosta. 

1.11 / Keskustassa apupakkauksia / Varsinkin keskustan eteläosiin on tiputettu yli lentävillä lentokoneilla erilaisia apupakkauksia. Pakkauksista voi löytää ruokaa, työkaluja tai erilaisia materiaaleja tai jopa vaatteita. Pakkauksista käydään kilpaa, ja niitä ei riitä läheskään kaikille, joten kannattaa olla nopea ja varovainen niitä noutaessa. Varsinkin jengit pyrkivät alueelle hakemaan paketteja, eivätkä pelkää taistella niistä. 

©2019 < mσrвus > - suntuubi.com