Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Chat

Pelaajille

roolipeli tapahtuutarinat liikkeet yhteisöt sanasto

Tämänhetkiset tapahtumat

Tapahtumiin osallistuminen on yleensä vapaaehtoista, mutta ne kannattaa ottaa huomioon peleissä. Jotkin tapahtumat koskettavat koko peliä, ja ne täytyy ottaa huomioon peleissä. Sellaisten tapahtumien kohdalla mainitaan vielä erikseen, että ne ovat tärkeitä ja koskettavat kaikkia. 
 

25.3 / DA.C.R.A:n partiot keskustassa / DA.C.R.A:n sotilas- ja tutkimusryhmät liikkuvat Darlow'n keskustan alueilla. He ovat valmiita auttamaan pulassa olevia selviytyjiä hulluilta, vihamielisiltä jengeiltä ja vaarallisilta mutanteilta. Jengiläisten ja mutanttien kannattaa pysytellä kaukana aseistetuista ryhmistä, ellei halua joutua ongelmiin. Jotkut DA.C.R.A:n ryhmistä etsivät nimittäin mutantteja tutkimuksiinsa, eivätkä aina välitä ovatko koekaniinit elossa vai kuolleita...

*10.3 / Saastunut vesi / Tuntematon lähde on saastuttanut Darlow'n juoksevan veden. Juokseva vesi toimii vaihtelevalla menestyksellä melkein koko kaupungin alueella, mutta nyt jokin on saastuttanut sen. Vesi näyttää monessa paikassa vielä normaalilta, mutta tarkkanenäinen saattaa haistaa siinä jotain kummallista, ja vesi myös maistuu pahalta. Jos saastunutta vettä juo sellaisenaan, saa siitä ankaran vatsataudin, joka voi pahimmillaan johtaa nestehukkaan. Emsayjärven vesi on kuitenkin turvallista, ja saastunutta vettä voi keittää, jolloin vatsataudin mahdollisuus katoaa lähes kokonaan. Tämä tapahtuma koskettaa kaikkia pelejä heti!


Jos sinulla on ideoita erilaisiin tapahtumiin, jätä niistä viestiä "ideat" -sivulle. 
 

Vanhat TAPAHTUMAT

Vanhoihin tapahtumiin liittyen ei voi aloittaa enää uusia pelejä, mutta vanhat pelit saa pelata loppuun. 
 

17.12-19.2 / Pikkujoulut 2018 / Linkki peliin / Salakapakassa juhlitaan pikkujouluja nyt  viikko ennen joulua. Kuka tahansa, joka on valmis jättämään aseet ulkopuolelle ja käyttäytymään sisällä siististi, on tervetullut. Paikan päältä saa ruokaa sekä juomaa, jonkin verran sitä on tarjolla ilmaiseksi, mutta jos haluaa jotain hiukan parempaa, siitä täytyy maksaa vaihtokaupan avulla. Pikkujouluissa esitetään musiikkia sekä muita esityksiä, kuten esimerkiksi stand uppia, ja takahuoneessa pelataan mm. pokeria. Pokeripöytään pääsee kuitenkin vain, jos on tarjottavana panokseksi jotain hyödyllistä tai kiinnostavaa. Monet Darlow'n asukkaista ovat tulossa pikkujouluihin, mutta koska Salakapakka on neutraali alue, mahdollisilta tappeluilta toivottavasti vältytään! 

27.11-25.1 Sähkökatkos / Koko Darlow'n alueella on sähkökatkos. Se vaikuttaa kaikkiin peleihin, riippumatta siitä mihin aikaan se on aloitettu, aina marraskuun 27. päivästä asti. Sähkökatkoksen lisäksi myös juokseva vesi pätkii, ja kaikki mahdolliset yhteydet kaupunkiin/kaupungista ulos ovat katkenneet. Lämpöä ja valoa saa pelkästään tulen tai patterien voimalla toimivien esineiden (kuten taskulamppujen) avulla. Kaupungista voi löytää aggregaatin, jolla tuottaa polttoaineen avulla sähköä, ja esimerkiksi Foxtrotin päämajaan saadaan tuotettua sähköä aina parin tunnin jaksoissa. Tämä tapahtuma koskettaa kaikkia, ja siihen osallistuminen ei ole vapaaehtoista.

1.11 / Asuinalueella riehuu hulluja / Asuinalueilla on havaittu viimeaikoina paljon hulluja, jotka käyvät kaikkien kimppuun. Jopa rauhallisimmillakin alueilla voi törmätä vaaralliseen hulluun, joten tulee olla erittäin varovainen, ja jos vain mahdollista, kannattaa välttää yksin liikkumista. Kukaan ei vaikuta tekevän asialla mitään, sillä alueella ei ole jengejä jotka suojelisivat reviiriään hulluilta. Asukkaiden tulee siis joko itse tehdä asialle jotain, tai kärsiä hullujen aiheuttamasta vahingosta. 

1.11 / Keskustassa apupakkauksia / Varsinkin keskustan eteläosiin on tiputettu yli lentävillä lentokoneilla erilaisia apupakkauksia. Pakkauksista voi löytää ruokaa, työkaluja tai erilaisia materiaaleja tai jopa vaatteita. Pakkauksista käydään kilpaa, ja niitä ei riitä läheskään kaikille, joten kannattaa olla nopea ja varovainen niitä noutaessa. Varsinkin jengit pyrkivät alueelle hakemaan paketteja, eivätkä pelkää taistella niistä. 

©2019 mσrвus - suntuubi.com