Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

hahmot

Hahmopörssi

Hahmopörssi on hyvä paikka etsiä pelaajaa jonkun hahmosi sukulaiselle, ystävälle tai kumppanille. Voit jättää alla olevaan vieraskirjaan lyhyen kuvauksen tai esittelyn hahmosta, jolle etsit pelaajaa, ja jos joku haluaa tehdä tästä itselleen hahmon, voi sen ilmaista tässä samaisessa vieraskirjassa. Ylläpito merkitsee sitten hahmon varatuksi, ja siitä voi luoda uuden hahmon peliin. 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Zaaga

07.01.2019 23:40
Kuten chatissa olen huhuillutkin, suunnittelun alla on Foxtrotiin jengiläinen, joka kaipaisi jengin sisältä (ja vaikka sen ulkopuoleltakin!) suhteita. Kei on hiljaisempaa tyyppiä oleva iältään noin 25-30v aikavälille asuttuva mies, joka on ollut jengassa teinistä asti. Asema Foxtrotissa olisi suhteellisen korkea, neuvonantajaa ajattelin, mutta kuitenkin joku, jota arvostetaan jo pidempiaikaisena jengiläisenä mutta ei kuitenkaan ihan vetele naruista. Kei on kuitenkin ehkä enemmän sellaista tyyppiä, joka tykkää tehdä varjoista ja yksinään.

Erilaisista suhteista voidaan juonia! Itellä tuli mieleen jotain pitkäaikaisia jengitovereita, joiden kanssa Kei on voinut nuorena jo yhdessä tehdä pienrikollisuutta ja edetä siitä Foxtrotin muodostumiseen taudin puhjetessa - mahdollisuus siis perhettäkin lähemmille suhteille! Läheiset ystävät ja luottosuhteet jengin sisällä kelpaa oikein hyvin, mutta toki negatiiviset suhteetkin passaa! Otan ehdotteluja mielellään vastaan.

Pitkäaikaisten tovereiden rajoitukset on vähäiset, ikähaarukka on se about 25-30v ja Foxtrotiin kuuluminen tottakai ykkösasia. (Myös jo Foxtrotiin kuuluvien hahmojen kanssa voidaan punoa jotain!!)

Nimi: Cualacino

07.01.2019 10:38
Nyt on hyvä tilaisuus luoda hyvin vapaalla kädellä hahmo, jolla on valmiiksi suhteita! Kaupan on kaksi August Cardein sisarusta, joista kummallakaan ei ole päätetty muuta kuin ikä. Vanhempi sisaruksista on 19-vuotias ja nuorempi 17. Nimistä sen verran, että sukunimi on Cardei, mutta muuten saa vapaat kädet, kunhan nimivalinnassa ottaa huomioon hahmojen amerikkalais-romanialaisen taustan. Luonteeseen, ulkonäköön ja menneisyyteen saa täydet taiteelliset vapaudet, kunhan sisarusten tiedot eivät ole ristiriidassa keskenään.

Jos olet kiinnostunut, niin suunnitellaan toki enemmän! Heittele rohkeasti suunnitelmaideoita, mitä enemmän draamaa, sen parempi ;)

Vastaus:

17-vuotias sisarus varattu Trithanille (Ikä muutettu kaksi vuotta nuoremmaksi). 19-vuotias sisarus vapaana!

Edit: 7.1

Nimi: Trithan

06.01.2019 10:06
Hakusessa tulevan hahmoni (Katie Thorn) veljelle (Logan Thorn) pelaajaa. Katie on syntynyt vuonna 1998, ja Logan on häntä kolme vuotta vanhempi, eli olisi syntynyt vuonna 1995. Sisarusten perhe pyrkii elämään melko normaalia elämää, mutta he myös pyörittävät Apteekkia, joka tulee olemaan eräänlainen sairaala/apteekki Darlow'n esikaupunkialueella (kuvaus siitä tulee sivuille myöhemmin, kun Katie valmistuu).

Loganille ei ole kovinkaan erityisiä kriteerejä, ja pelaaja saa viedä hahmon mihin suuntaan vain haluaa. Katien face claim on Tashi Rodriguez, ja jonkinlainen samannäköisyys näiden välille on tietysti toivottua.

Jos kiinnostaa, laita viestiä tähän ja puhutaan näistä kahdesta vähän enemmän ;)

Vastaus:

Logan varattu Tiuhtille, face claimina Tyler Posey.

Edit: 6.1

Nimi: Kira

05.01.2019 14:14
Jos joku haluaa niin saa tehdä Dragan pikkusiskon Annabelle Jones. Tytön ulkonäön saa päättää itse koska en oo sitä ite määritelly mitenkään. Annabelle on 8-vuotta Dragaa nuorempi eli on syntyny 2003 jos laskin oikein XD Sen voi tarkistaa Dragan tiedoista :)

Vastaus:

Varattu Pukintappaja13:lle!

Edit: 23.4.

Nimi: Trithan

07.12.2018 20:18
Olisi kiva jos joku/jotkut tekisi DA.C.R.A:n ryhmään (Ghost) hahmolleni Nathanielille työkaverin.

Hahmo tulisi olemaan sotilas, joka työskentelee Darlow'ssa suojelemassa kaupunkilaisia, auttamassa hädässäolevia, avustamaan Nathanielia tutkimuksissaan esim. nappaamalla hulluja ja mutantteja. (Mutanttitutkimukset ovat salaisia, ja vain DA.C.R.A:n erikoisjoukot tietävät näistä!)

Sukupuolella ei ole niinkään väliä, mutta sotilaan tulee tietenkin suorittaa kuntovaatimukset sun muut koulutukset. Ikähaarukkana sellainen 25-45 varmaan on hyvä, kun onhan kyseessä kuitenkin erikoissotilas. Ylläpito auttaa kaikissa DA.C.R.A:aan liittyvissä yksityiskohdissa, kysymyksissä ja ongelmissa.

Näitä hahmoja on Ghostissa varmaan 2-4, joten useampikin voi tehdä tälläisen sotilaan hahmokseen.

Vastaus:

Yksi sotilashahmo varattu Cualacinolle, mutta muutkin voivat tehdä sellaisen halutessaan.

Edit: 28.12

©2019 mσrвus - suntuubi.com