Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

hahmot

NPC-hahmot

Alla olevaan vieraskirjaan voi kirjoittaa esittelyn NPC-hahmoista, joita haluat käyttää roolipelissä. NPC-hahmot voivat esimerkiksi olla hahmojesi ystäviä, tai esimerkiksi jengin jäseniä. Esittelyn ei tarvitse olla pitkä, mutta olisi hyvä merkitä vähintään perustiedot sekä parin virkkeen pituinen esittely hahmosta. Tulee myös kertoa, kenen hahmon kanssa kyseinen NPC-hahmo on tekemisissä, ja jos muutkin saavat käyttää sitä. 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Trithan

22.12.2018 08:48
Andre Fowler, 27, mies, tuntematon, Foxtrot

Noin 180 senttimetriä pitkä, hoikka ja nopea, punahiuksinen mies. Kaulassa Foxtrotin X-tatuointi, ja runsaasti muitakin tatuointeja.

Andre oli aiemmassa elämässään huumediileri, ja kuului Foxtrotiin jo ennen taudin puhkeamista. Hän on melko korkeassa asemassa, ja huolehtii lähinnä jengin huumebisneksestä.

-------------------

Andre on adoptoitavissa. Peleissä Andrea saa myös käyttää ja liikuttaa.

Nimi: Trithan

22.12.2018 08:48
Henry Merrill, 30, mies, mutantti, Foxtrot

Noin 175 senttimetriä pitkä, lihaksikas ja hyväkuntoinen, tummaihoinen mies. Kaulassa Foxtrotin X-tatuointi.

Henry 0li aiemmassa elämässään paikallinen jalkapallotähti, mutta nykyisessä jengielämässään toimii lähinnä sotilaana, auttaen uusien alueiden valtaamisessa ja taisteluissa.

Mutanttivoimat: Henry on normaali-ihmistä fyysisesti kestävämpi.

Kuuluu Aron Clarken johtamaan ryhmään.

-------------------

Henry on adoptoitavissa. Peleissä Henryä saa myös käyttää ja liikuttaa.

Nimi: Ylläpito

01.11.2018 16:12
Anton Soriano, 32, mies, immuuni
Anton on Salakapakkaa pyörittävistä Sorianon veljeksistä vanhempi. Hän on suurikokoinen italialaispiirteinen mies, joka työskentelee yleensä portinvartijana. Anton pitää myös pokeripelejä Salakapakassa. Yleensä pelit ovat yksityisiä, joten jos haluat mukaan pöytään, kannattaa yrittää päästä Antonin suosioon. On myös tärkeää, että sinulla on mukanasi jotain, mitä asettaa panokseksi peliin...

Dante Soriano, 27, mies, immuuni
Dante on veljeksista nuorempi. Pitkä italialaispiirteinen mies, joka pitää huolen siitä, että Salakapakasta löytyy aina tarpeeksi juotavaa kaikille asiakkaille. Hänet löytää yleensä baaritiskin takaa, jossa hänen kanssaan voi tehdä kauppaa jos tekee mieli juomaa. Dante myös huolehtii työntekijöiden palkoista.

-------------------

Molemmat hahmot ovat tällä hetkellä ylläpidon luomia NPC-hahmoja, joita kuka tahansa saa käyttää peleissään, jos hahmo esimerkiksi vierailee Salakapakassa. Jos kuitenkin haluat luoda jommasta kummasta itsellesi pelattavan hahmon, lähetäthän siitä viestiä hahmopörssiin?

©2019 < mσrвus > - suntuubi.com