Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Chat

Pelaajille

roolipeli tapahtumat liikkeet yhteisöt ideat

ideat

Onko sinulla ideoita Morbuksen kehittämiseen? Haluatko peliin uuden toiminnon, tai oletko keksinyt uudenlaisen juonen? Jätä kaikki kehitys- ja juoni-ideat alla olevaan vieraskirjaan, jotta ylläpito voi mahdollisesti kehittää Morbusta entistä jännittävämmäksi ja pelaajaystävällisemmäksi. Voit lisätä viestisi joko julkisella tai yksityisellä, ja muut pelaajat voivat vastata ideaasi, jos se on julkinen. Ylläpito ei voi vastata yksityisiin viesteihin. 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Zaaga

12.01.2019 21:08
hei tuli tässä listoista mieleen että olisko mutanttien voimista kiva pitää jotain listaa? tietää vähän millasia voimia muilla hahmoilla on jos ei välttämättä halua luoda omalle samaa uwu

Vastaus:

Hyvä idea, teenkin sen heti!

Nimi: Akit4

04.01.2019 00:52
Heh... Tää on näitä sängyssä yhtäkkii päähän pälkähtäviä älynväläyksii xD
Mut jos joskus tulee tarvetta järkätä uus tollanen pikkujoulujen tyylinen erillinen roolipeli, miten olis jos siihen lisäis hahmojen vaihtamisen pelaajien kesken? Tän hahmonvaihtopelin tapahtumat ei tietenkää vaikuttas tohon varsinaiseen roolipeliin, mutta vois olla mielenkiintosta ja kehittävää kokeilla roolia toisen suunnittelemalla hahmolla, varsinki ihan toisenlaisella, ku millä yleensä pelaa. Joko ne hahmot vois arpoa pelaajille, tai sit pelaajat valitsis ite hahmon, jota haluais kokeilla.

Vastaus:

Kiitos ideastasi, tätä kokeillaan varmasti jossain vaiheessa ;)

Yksityinen viesti

05.12.2018 21:31

Yksityinen viesti

27.10.2018 08:34

©2019 < mσrвus > - suntuubi.com