Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

mainokset

Sopimattomat mainokset poistetaan, älkää spämmikö. Huolehdithan, että lisäät mainokseesi linkin sivuillesi, ja että sivuiltasi löytyy jonkinlainen vieraskirja, jonne me voimme jättää oman mainoksemme. 

vieraskirjamainoksetpalaute & ideat 

 1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://gaapriel14.suntuubi.com/?cat=1

06.05.2019 19:28
Seisot keskellä taistelua. Huomaat kuinka laumasi jäsenet ovat pahasti alakynnessä. Olet niin uupunut ja verinen, että et pysty tekemään asialle mitään. Suunnaton viha kiehuu sisälläsi ja saat jostain voimaa jatkaa. Selviätkö laumasi kanssa tästä?

Kyseessä on hevosroolipeli, jossa on ripaus fantasiaa mukana. Tervetuloa selvittämään, oletko yksi yliluonnollisista!

Nimi: Smokeshade
Kotisivut: http://soturikissat.foorumi.eu/index.php

06.05.2019 18:00
Soturikissat Foorumi on toukokuussa perustettu suomenkielinen foorumi joka nimensä mukaisesti perustuu Soturikissoihin sivuten myös Erin Hunterin kolmea muuta kirjasarjaa sekä vapaata keskustelua. Tule ihmeessä testaamaan! Rekisteröityminen on helppoa.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

19.04.2019 23:19
Vallatun 2018 joulun alla alkunsa saanut metsäpalotapahtuma alkaa tulla päätökseensä, mutta eivätpä ehtineet hahmot paljoa hengähtää, kun tuhoisa happosade jo ryöpsähti niskaan. Pelin sankarit ovat parasta aikaa taistelemassa hengestään luonnonvoimia vastaan. Lisäksi taustalla, vielä tosin hiljaisena pyörinyt vihollislaumakin alkaa nostaa vallanhimoista päätään. Mitä kaikkea pelaajat keksivätkään, ennen kuin peli kääntää taas sivun eteenpäin, ja hahmot näkevät taas talven lumet? Muutoksen tuulet ovat puhaltamassa, sillä vuoden 2019 aikana Vallattuun on tulossa kokonaiset neljä uutta Arvovaltaisasemaa!

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Nimi: Yesha
Kotisivut: http://beta.canine-era.com/

09.04.2019 16:50
Kiinnostaako genetiikka? Häiritseekö rotukoirien huonon jalostuksen seurauksena syntyneet sairaat koirat ja koirarodut? Etsitkö Howrsen tai Dogzerin kaltaista, täysin suomenkielistä ja ilmaista koirapeliä?
- - - - - -
Nyt voit osallistua koiran uudelleen jalostamiseen aina sudesta lähtien! Miten? Virtuaalisesti!
Canine Era on tekstipohjainen selainpeli, jossa tämä on mahdollista. Siinä sivussa voit tietenkin hoitaa eläimiäsi ja pitää huolta, että omat eläimesi ovat pelin parhaita yksilöitä. Kasvattamalla, kilpailuttamalla ja jalostamalla eläimiäsi.
Oletko ensimmäinen täysin terveen rotukoiran omistaja?
- - - - - -
Kokeile: http://beta.canine-era.com.
Pelaaminen vaatii rekisteröitymisen.
(Pelaaminen on tietenkin täysin ilmaista ja peli on vielä beta-vaiheessa)

Terv. Canine Eran pelaaja.

Nimi: WELHO
Kotisivut: http://puolikuunsoturit.suntuubi.com/

31.03.2019 17:32
Tuletko mantereelta suuren tyynen meren takaa? Odottaako satamassa saari, jonka kylän takana kohoaa suuri tulivuori, jonka reunoja peittää suuri, elävä sademetsä?

Kengo odottaa juuri sinua.
Olit sinä kissa tai koira, kylässä elämäsi varmasti muuttuu mitä jännittävimpään suuntaan.

Vai paljastatko hampaasi metsän puolesta, osana alkuperäiskansan palvomaa susilaumaa? Omistatko kaikkesi laumallesi, niin hyvässä kuin pahassa vai valitsetko oman tiesi?

Puolikuun soturit on vuoden 2019 alussa luotu tarinaroolipeli, jossa juuri sinä olet avain saaren tulevaisuuteen. Voit ottaa kissan, koiran tai suden muodon, heillä kaikilla ollen omat tehtävänsä tuolla pienellä saarella. Roolipeli on ystävällinen aloittajia kohtaan.

Tule mukaan! Satama on vain yhden painalluksen päässä.

Nimi: Lucine
Kotisivut: http://freedom.suntuubi.com/

17.03.2019 16:22
Etsitkö tietynlaista roolipeliä tai jonkinlaista sivustoa, kuten virtuaalitallia taikka blogia, eikä mikään mainos houkuta? Onko sinulla aikaa ja halua väsätä oma roolipelisivusto, mutta et tiedä sille aihetta? Haluat ehkä kuulla, millaisille sivustoille on vientiä ja millaisia sivuja tai pelejä nettiin kaivataan! Haluatko sivujesi mainoksen näkyä muuallakin kuin muiden roolipelien ja virtuaalitallien mainoskirjassa? Ovatko sivulistaukset ja arvostelut jo mennyttä aikaa? Anna äänesi kuulua, sillä Freedom on juuri se paikka, missä nämä kaikki toteutuvat!

Mainosta, ehdota, inspiroidu, etsi ja löydä!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://jurassic.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2019 15:44
" Jokin kiinnitti sen huomion. Ehkäpä pieni tuulenvire, joka sai läheisen saniaispensaan lehdet liikkumaan. Tai ehkä se oli pieni olento, jonka ruumis oli sulkien peitossa? Jolla oli suu täynnä sahalaitaisia hampaita ja joka kantoi suussaan pientä rottamaista olentoa. Se liikkui vikkelästi, tasapainotellen erään kaatuneen puunrungon päällä.

Mutta se ei osannut aavistaa suurempaa petoa, joka vaani pimeyksissä sopivaa hetkeä. "

- Jurassic, The World of Dinosaurs

(En ole pelin ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa)

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

24.02.2019 15:29
”Uusi aamu on koittanut. Klaaneja on edelleen viisi, mutta neljän klaanin reviirillä. Ja klaanien välit ovat entistä kireämmät – kuinka voimme selvitä ilman sotaa? Sitä paisti minulla on epäilykseni… Suotähti teki pahan virheen valitessaan Viiltonenän varapäällikökseen.
Uusi aamu on tosiaan koittanut, mutta se ei tuo mukanaan hitustakaan toivoa paremmasta.”

Vai tuoko? Se on sinun käpälissäsi. Vanha reviiri, vanhat klaanit, mutta tarina on eri. Tämä on tarina siitä, mitä klaaneille olisi tapahtunut, jos Taivasklaani oli aina ollut niiden mukana. Tämä on tarina, jonka SINÄ kirjoitat.
Luo hahmosi, kirjoita tarinasi ja valitse polkusi. Uusi Aamu on vieraskirjapohjainen tarinaroolipeli, joka on toiminut jo vuodesta 2018. Jokainen on tervetullut pieneen joukkoomme, jossa yhdessä kirjoitamme kirjat uusiksi – tällä kertaa viidellä klaanilla.

- Uuden Aamun (tuttavallisemmin UusA, UuAa tai USA) ylläpito ja liittyneet

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://consequence.suntuubi.com/

23.02.2019 11:54
Consequence on vieraskirjapohjainen roolipelisivu, joka on perustettu alkuvuodesta 2019. Roolipeli sijoittuu aikaan sen jälkeen, kun luonnonkatastrofit sekä sodat ovat turmelleet maapalloa. Pelin hallitsevia teemoja ovat selviytyminen sekä ihmissuhteet. Roolipeliä ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan sen taso pyritään pitämään laadukkaana.

Nimi: Kahvi
Kotisivut: http://jurassic.suntuubi.com/

20.02.2019 17:43
" Jokin kiinnitti sen huomion. Ehkäpä pieni tuulenvire, joka sai läheisen saniaispensaan lehdet liikkumaan. Tai ehkä se oli pieni olento, jonka ruumis oli sulkien peitossa? Jolla oli suu täynnä sahalaitaisia hampaita ja joka kantoi suussaan pientä rottamaista olentoa. Se liikkui vikkelästi, tasapainotellen erään kaatuneen puunrungon päällä.

Mutta se ei osannut aavistaa suurempaa petoa, joka vaani pimeyksissä sopivaa hetkeä. "

- Jurassic, The World of Dinosaurs

Nimi: ⚜️SaintKyrie
Kotisivut: http://cultnorra.boards.net/

02.02.2019 20:35
Cult Norra eli CN, on kevyt ja omalaatuinen susilla pelattava fantasiaroolipeli. Pelialustoina toimivat foorumi ja chat. Pelin maailma pohjautuu kuvitteelliseen ihmisvapaaseen universumiin Norjan kaltaiselle alueelle nimeltä Norra, jossa eletään parhaillaan viikinkien kulta-aikaa. Pelin keskiössä toimii pieni Cult niminen kylä, mutta voit aloittaa niin halutessasi hahmosi pelin ihan mistä kolkasta pelimaailmaa hyvänsä. Öisin alueella vaeltavat varjomaiset suden muotoiset aina nälkäiset hirviöt, joilta voi suojautua valolla. Tunnuksesi foorumilla on hahmosi, joten valitse nimi tarkkaan!

Nimi: ihkuvauva
Kotisivut: http://sobaka.suntuubi.com/

30.01.2019 15:37
Olet tervetullut uuteen vieraskirjapohjaiseen koiraroolipeliin! Peli sijoittuu itäiseen naapuriimme, Venäjälle, josta sivuston nimikin tulee. Sobaka (соба́ка) tarkoittaa koiraa, aika kekseliästä, vai mitä? Juoni on aikas yksinkertainen, kolme koiralaumaa elää Petroskoi-kaupungin lähettyvillä ja yrittää selviytyä. Ruoan puute sekä ihmisten tuoma vaarallinen tauti uhkaa kolmea laumaa. Lisäksi laumojen välit eivät ole kovin lämpimät, joten yhteistyökään ei tunnu olevan vaihtoehto.
Jos kiinnostus heräsi edes hitusen verran, olet vapaa tutkimaan sivuja enemmänkin, tai jos perus koirarope ei nappaa, voit käydä vain pienellä piipahduksella ja palata sitten muihin sivustoihin.
Vielä pieni muistutus, että peli saattaa sisältää väkivaltaa, kiroilua yms joten jos olet herkkä tuollaisille aiheille, suosittelen että et välttämättä liity tänne. En kuitenkaan viitsi laittaa mitään ikärajaa tänne. kun omasta mielestä sellaiset on vähän turhia.

Nimi: Lyraen ylläpito
Kotisivut: http://lyrae.suntuubi.com/

30.01.2019 13:35
Lyrae on vuoden 2019 tammikuussa avattu sivusto, joka tarjoaa sivuarvosteluja, -listausta sekä vapaasti kopioitavaa materiaalia. Jos etsit uutta blogia, roolipeliä tai virtuaalisivua, tule vilkaisemaan listaamme! Tarjoamme valmiille sivuille arvosteluja, ja vasta rakennusvaiheessa tai remontissa oleville sivuille ulkoasuja tai koodeja!

Tule tutustumaan Lyraeen!

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://taivaankansi.suntuubi.com

29.01.2019 20:20
Hei!

Kaipaatko palautetta tarinastasi? Taivaankannessa voit lähettää kommentoitavaksi minkä vain tarinanpätkän. Ei haittaa, jos se on julkaistu jo jossain muualla tai on vaikka tarinaropesta! Kerron, mikä siinä on mielestäni hyvää ja mitä parannuksia kannattaa seuraavaan tekstiin tehdä.

Uskon, että vain saamalla palautetta, voi todella kehittyä.

Toivottavasti näemme pian Taivaankannessa!

Nimi: Tunturisusi
Kotisivut: http://aamunkaste.suntuubi.com

14.01.2019 18:58
(en ole yp)

Aamunkaste kantaa uniikkia ideaa, sekä hyvää mieltä. Siellä voit luoda ikioman klaanin ikiomalla nimellä ja päättää klaanin asioista! Voit kirjoittaa tarinoita klaanin arjesta ja ansaita niillä pelin omaa rahaa, silmuja. Niillä voit sitten ostaa uusia asioita klaanille.

Mutta ei Aamunkastekaan ole ruusuilla tanssimista. Joka perjantai suoritetaan sattuma, jossa arvotaan klaaneille positiivisia sekä negatiivisia asioita. Näin pidetään pelin jännitys.

Tervetuloa!

Nimi: Ariadne
Kotisivut: http://demigodcamp.suntuubi.com/

08.01.2019 22:03
Oletko aina tuntenut olosi erilaiseksi? Et pysty keskittymään, melkein inhoat koulua ja ympärillä sattuu ja tapahtuu?
Tämä voi johtua siitä, että olet puoliverinen! Kyllä, puoliksi ihminen, puoliksi Antiikin Kreikan mytologinen jumala. Suonissasi virtaa siis puoliksi jumalan veri. Ainoa turvallinen paikka sinulle on Puoliveristen leiri, jonne kutsun sinut lähtemään mukaan!

Tarinapohjainen sivusto perustuu Rick Riodanin Percy Jackson -kirjasarjaa.

Toivottavasti kuulen sinusta!

Terveisin, Ariadne
Apollonin tytär

Nimi: Harmaahalla
Kotisivut: http://tallini.se

08.01.2019 14:16
Jokainen varmaan muistaa vanhan kunnon Tallini.fin?

Aika vei mukanaan ja jätit sivuston jo taaksesi tai poistumisilmoituksen aikaan päätit jättää homman siihen. Tai kenties äkillisen katoamisen aikaan hankit muuta tekemistä itsellesi. Tallini.fi ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään: uusien omistajien virheen vuoksi sivusto vaihtoi osoitetta reilu vuosi sitten. Tallinin löytää nykyään .se -päätteisenä.

Sivusto on jatkanut toimintaansa melko hiljaisena koko tämän ajan. Grafiikkaa harrastetaan yhä, roolipelaus etenee omaan tahtiinsa, hevosia luodaan ja siitostoimintaa käytetään aktiivisesti. Vanha toiminta on paikallaan ja vähän kerrallaan omistajat yrittävät Tallinia ja sisarsivustoja herätellä henkiin. Niinpä me Tukipalvelussa ja Creweinä olemme päättäneet auttaa asiassa mainostamalla sivustoa resurssien puittessa.

Tehtävää on vaikka ja mitä, keskustelumahdollisuuksia on useita ja hevosteemaisuudestaan huolimatta ei oman käyttäjäsi tarvitse niihin painottua. Kennelit, kissalat ja kanilat ovat myös mahdollisuus - puhumatta pelkästä jutustelusta ja oleskelusta kaikkien erilaisten kilpailuiden keskellä.

Tervetuloa tutustumaan Talliniin! :)
- Harmaahalla, Tallini.se:n tukipalvelu

tallini.se/ - sivuston uusi osoite
discord.gg/mJJ9Xn4 - sivuston oma discord-ryhmä

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

03.01.2019 15:30
Älä pakene taistelun tullessa. Sinulla on suuri mahdollisuus selvitä, voimme vielä voittaa. Vain pelkurit lähtevät, rohkeat tulevat mukaan! Sinun on oltava yksi rohkeista, olet arvokas meille."

Jos kaipaat ketuilla roolipelausta, Revontulet on juuri oikea paikka sille. Tavallisten kettujen tarinaan sekoittuu toki henkikettuja, Revontulia. Kettujen elämä on vauhdikasta eikä surullisitakaan käänteiltä vältytä. Roolipelimme ketut elävät Lapissa, suuren Taivasten Vuoren juurella. Uskomusten ja vaarojen siivittämä peli tarvitsee kipeästi uusia liittyneitä.
Tervetuloa mukaan,

Silverglow & Koirafani

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

25.12.2018 13:44
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

23.12.2018 10:02
Hei kulkija!

Tervetuloa vuonna 2016 perustettuun soturikissoilla pelattavaan tarinaroolipeliin, joka ylpeänä kantaa nimeä True Warrior!

Nyt mietit siellä ruudun toisella puolen, että jälleen uusi soturikissatarinaroolipelin mainos, mutta True Warrior ei ole tavallinen tarinaroolipeli!
True Warriorissa on kaksi klaania, jotka ovat nimeltään Aurinkoklaani ja Pilviklaani. Lisäksi kissan voi luoda myös pahan ja kostonhimoisen Nopsatähden laumaan!
Liitäisitkö kepeästi Pilviklaanin metsissä ja polskahtaisit ihanan raikkaaseen veteen vai juoksisitko vuorilla ja nummilla Aurinkoklaanin joukoissa? Tai haluaisitko kenties ryhtyä salamurhaajaksi tai petturiksi?

Se on sinun päätöksesi arvokas ystäväiseni!

Nimi: Wolfcat
Kotisivut: http://hiekanmuru.suntuubi.com/

08.12.2018 06:15
Olet lämpimästi tervetullut Hiekanmuruun!
Ei, kyseessä ei ole Soturikissat- roolipeli, vaikka sivusto pohjautuukin kyseiseen sarjaan. Sen sijaan Hiekanmuru on eräänlainen klaanipeli, jossa luot oman klaanisi ja päätät sen kohtalosta. Sivusto ei tällä hetkellä ole aivan aktiivisuuslistan huipulla, mutta kyllä tämä tästä, uusia liittyjiä otetaan ilolla vastaan!

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/alku.php/

05.12.2018 18:55
Jatkotarinoita. Fantasiaa, dynastioita, valtapeliä, rakkautta. Valtakunta.

Nimi: Kamikaze
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

03.12.2018 11:46
>> Tulee aika, jolloin torahampaat ja karvattomat yhdistyvät ja aukovat joen, jonka virta on värjäytynyt punasta. Ainut toivomme tyrehdyttää punan virta on luottaa kuuteen askeleeseen, jotka voivat pelastaa neljä jalkaa. <<

Tervetuloa Niitynkukkaan, vuonna 2015 perustettuun soturikissat-tarinaroolipeliin! Palaa aikaan, jossa neljä klaania; Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani olivat vasta syntyneet ja kissat opettelevat elämään klaaneissa hieman epäluuloisina omia päätöksiään, klaanitovereitaan ja johtajiaan kohtaan.
Mitä tulee tapahtumaan?
Sinä päätät.

Nimi: Wolfcat
Kotisivut: http://juurakko.suntuubi.com/

26.11.2018 18:07
Tekeekö mielesi jutella muille? Haluatko jakaa kokemuksiasi muiden kanssa? Oletko allapäin? Ärsyttääkö? Onko sinulla ilmoitettavaa?
Kaikissa näissä tapauksissa olet löytänyt tiesi oikeaan paikkaan! Olet lämpimästi tervetullut astumaan vielä nimettömän sivuston uumeniin ylhäällä näkyvän linkin välityksellä!

Nimi: Eden
Kotisivut: http://housenight.suntuubi.com

23.11.2018 08:47
Ollos tervehditty!
"YÖ ON VALINNUT SINUT; SINUN KUOLEMASTASI TULEE SINUN SYNTYMÄSI. YÖ KUTSUU SINUA; KUULE SIIS HÄNEN SULOISTA ÄÄNTÄÄN. KOHTALOSI ODOTTAA SINUA YÖN TALOSSA."

Tervetuloa upouuteen ja aktiiviseen Yön taloon luomaan oma vampyyritulokas ja kirjoittamaan tarinoita tulokkaasi matkasta tulokkaasta aikuiseksi vampyyriksi!

– Eden

©2019 mσrвus - suntuubi.com