Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

hahmot

Muokkaa tietoja

Haluatko muokata hahmosi tietoja? Se onnistuu täällä. Jätä alla olevaan vieraskirjaan siis selvästi merkittynä hahmosi nimi, sekä se kohta jota haluat muokata. Täällä onnistuu niin suuremmat muokkaukset kuten esimerkiksi hahmon luonteen muuttaminen, kuin pienemmätkin muutokset, kuten hahmon tavaraluettelon muokkaaminen. Varsinkin hahmojen välisiä suhteita olisi hyvä päivittää! 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Akit4

27.03.2019 22:28
Minjaen suhteet:
Alan Drake / Mies, jonka Minjae on silloin tällöin nähnyt Nuorisokodissa. Ei ole kuitenkaan tullut tutustuneeksi häneen.

Vastaus:

<>

Nimi: Zaaga

25.03.2019 13:46
Kein suhteet:
Aron Clarke / Jengiläistuttu. Pidempiaikainen jäsen, jota Kei ei tunne sen paremmin mutta kunnioittaa kuitenkin.

Vastaus:

<>

Nimi: Zaaga

25.03.2019 12:54
Elijahin suhteet:

Barzillai May / Elijahin hengen pelastanut poika, jota tuo ei kuitenkaan tunne vielä juuri lainkaan. Jonkun syyn takia Elijah kuitenkin luottaa toiseen, ja haluaa oppia tuntemaan hänet.

Aron Clarke / Salaperäinen mutta mukavanoloinen mies, johon tutustui pikkujouluissa. Mies tutustutti hänet alkoholiin, mikä onkin osasyy sille, että Elijahin muisto tapahtuneesta on varsin hämärä...

Vastaus:

<>

Nimi: Cualacino

20.03.2019 18:13
Suhteita:
Adil Anand:
Reyna Grimes / Ex-kihlattu, jota Adil rakastaa yhä huolimatta kaikesta. Hän tosin haluaa hallita toista vaikka se vaatisi henkisen tai jopa fyysisen väkivallan käyttöä.

August Cardei:
Eugenia Cardei / Pikkusisko, jonka kanssa August on ollut koko tuon elämän ajan hyvissä väleissä. Kaksikko ei ole nähnyt toisiaan vuoteen, eikä August ole varma olisiko jälleennäkeminen hyvä idea, vaikka sisimmissään sitä toivookin.

Vastaus:

<>

Nimi: Akit4

11.03.2019 16:53
Minjae Park, suhteet:
Cynthia Johnson / Nuorisokodista tuttu nainen, jonka kanssa Minjae ei kuitenkaan ole hirveästi tekemisissä. On kuitenkin kiitollinen paikastaan Nuorisokodissa, ja kunnioittaa tuota ikänsä vuoksi, eikä Minjaella ole muutenkaan mitään naista vastaan.

Matthew Edison / Nuorisokodista tuttu mies, jolle Minjae on kiitollinen Nuorisokotiin pääsemisestä. Samaisesta syystä myös luottaa tuohon, muttei ole kuitenkaan tutustunut Matthewiin sen paremmin.

Eugenia Cardei / Nuorisokodista tuttu tyttö, johon Minjae on törmännyt muutaman kerran. Ei kuitenkaan tunne tuota sen kummemmin.

Vastaus:

<>

Nimi: Trithan

03.01.2019 13:33
Aron Clarke, tavaraluettelo:
vähentää 2 tupakkaa

Aron Clarke, suhteet:
Elijah Davis / Nuori, kokematon poika luultavasti rikkaasta perheestä. Ihan hyvää seuraa, eikä tunnu pelkäävän Aronia tai muutenkaan Foxtrotilaisia, joka on mukavaa ja tervetullutta vaihtelua.

Vastaus:

<>

Nimi: Zaaga

21.12.2018 17:05
Elijah Davis, tavarat:
ruokatölkki, kulahtanut villapaita, huopa

Vastaus:

<>

Nimi: Trithan

06.11.2018 18:54
(Esimerkki tietojen muokkauksesta)

Reyna Grimes, suhteet:
Adil Anand / Ex-kihlattu, Reyna rakasti Adilia joskus erittäin paljon, mutta nykyään lähinnä pelkää tuota. Ehkä hän kuitenkin elättää vielä jotain toivoa siitä, että hän voisi korjata tuon.

Vastaus:

<>

©2019 mσrвus - suntuubi.com