Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Aron Clarke

Etunimi Aron Mathias Ikä 24-vuotias
Sukunimi Clarke Syntymäaika 1.6.
Kutsumanimi - Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä immuuni

Luonne

Jos Aronin tunsi ennen taudin puhkeamista, hänet saattaa muistaa huumorintajuisena, rentona nuorena miehenä. Nykyään hän on kuitenkin vakavampi, ja vaikuttaa olevan koko ajan huonotuulinen. Aronin katse on aina ärtynyt ja mies on äkkipikainen. kiivastuen nopeasti ja yllättävästi. Varsinkin tuntemattomille Aron vaikuttaa kylmältä ja epämukavalta tuttavuudelta, joka olisi parempi kiertää kaukaa. Kun hänen kanssaan pääsee ohi alun jäykkyydestä ja kylmyydestä, saa Aronista ihan mukavaa juttuseuraa. Mihinkään syviin aiheisiin on turha edes yrittää, sillä mies pyrkii aina pitämään keskustelun aiheen mahdollisimman pinnallisena ja kevyenä.

Aron on kuitenkin erittäin hyvä ystävä. Hän on luotettava ja uskollinen läheisilleen, ja välittää heistä enemmän kuin luultavasti mistään muusta. Mies on erittäin huolehtivainen, ja on hyvä ottamaan vastuuta vastaan. Hän on luonnollinen johtaja, mutta huono noudattamaan itse ohjeita. Aron tietää kuitenkin paikkansa, eikä rupea uhittelemaan ylemmilleen. Tämä on ansainnut hänelle melko arvostettavan aseman, josta Aron on ylpeä, ja jonka hän ottaa tosissaan. Aron on vahva johtaja, joka ei katso pelleilyä pitkään. Hän pysyy yleensä rauhallisena, mutta jos joku ei noudata hänen ohjeitaan tai uhittelee, ei hän pelkää suuttua.

Muiden menettäminen on Aronille suuri pelko. Hän ei toimi hyvin yksin, ja mies tarvitsee ympärilleen muita ihmisiä. Yksin jääminen johtaa Aronilla hyvin nopeasti hallinnan menettämiseen, ja se murtaa miehen. Muut ihmiset hänen ympärillään pitävät hänet siis järjissään, vaikka monesti hän käyttäytyykin kuin ei piittaisi seurasta tai muista - tämä ei siis ole totta, vaan pelkkää esitystä. Aron on niin tottunut esittämään olevansa vahva ja itsenäinen, ettei hän osaa enää lopettaa. Sen takia hänen on vaikea avautua ja näyttää muille hänen oma herkkyytensä.
 

Ulkonäkö

Face claim / Andy Biersack

Aron on noin 190 senttimetriä pitkä nuori mies, joka on ruumiinrakenteeltaan jäntevä mutta hoikka. Hänen vaalea ihonsa on peitetty tatuointeihin melkein kaikkialla, joista huomattavin on luultavasti suurikokoinen, musta X hänen kaulallaan, edessä heti leuan alla. Tatuointien lisäksi miehen kehoa peittää nykyään useat arvet, haavat ja mustelmatkin. Aron on suhteellisen vahva, mutta hänen vahvuutensa ovat selvästi nopeudessa ja ketteryydessä.

Hänen kasvonpiirteensä ovat terävät ja melko sopusuhtaiset. Hänen kulmiensa kaari on terävä, poskipäät korkeat ja leukaperät vahvat. Kirkkaansinisiä silmiä reunustaa tummat ripset ja piirteitä vahvistaa yleensä ärtynyt ilme. Vaikka Aron onkin komea, hymyt ovat häneltä harvinaisia, ja kasvoilla onkin ikuinen, lepäävä vihainen katse. Hänellä on aiemmin ollut lävistyksiä, mutta nykyään hän ei pidä niitä. Sen lisäksi Aronin kasvoilla on nykyään muutama pieni arpi, sekä aina silloin tällöin haavoja tai mustelmia. Aronilla kasvaa sänki, jonka hän pyrkii kuitenkin ajamaan pois aina kun mahdollista.

Aronin hiukset ovat luonnollisesti ruskeat, mutta mies pyrkii värjäämään ne aina mahdollisimman mustaksi. Tietenkin joskus Darlow’ssa on vaikeaa löytää hiusväriä, joten juurikasvu tai muutama vaaleampi suortuva eivät ole harvinaisia. Aron pitää hiuksensa sivuilta lyhyinä, mutta päällä ne ovat nykyään suhteellisen pitkät, ja yltävät hänen korviensa yli. Hän vetää hiuksensa aina toiselle puolelle päätään tai taaksepäin. Joskus Aron saattaa leikata hiuksistaan hiukan pituutta pois, mutta sekin on jaksamisesta kiinni.

Aron pukeutuu mukaviin, käytännöllisiin vaatteisiin. Hän suosii tummia värejä, ja jättää mielellään paljasta ihoa näkyviin hiukan tilanteesta riippuen. Yleinen asukokoelma hänen yllään on jonkinlainen toppi, sormettomat käsineet, jonkinlaiset reisitaskuhousut ja maiharit tai muut saappaat. Yleensä Aronilla on myös kaulassaan musta bandana, jonka voi tarvittaessa vetää kasvojen peitoksi. Jos tilanne vaatii, Aron pukee päälle jonkinlaisen paksun takin suojaksi. Miehellä on aina kaulassaan hopeinen ketju, jossa roikkuu luoti.
 

Historia

Darlow’n laitamilla varttunut Aron oli tuomittu jo heti syntymästään lähtien seuraamaan muiden perheenjäseniensä jalanjäljissä. Hänen perheensä oli köyhä ja täynnä rikollisia, joista suurin osa - mukaanlukien Aronin isä - istui Darlow’n vankilassa. Ollessaan 12-vuotias Aron joutui jättämään äitinsä, kun hänet otettiin huostaan ja asetettiin nuorisokotiin asumaan huonon käytöksensä takia. Se ei Aronia paljonkaan haitannut, nuori poika oli kiinnostunut vain koripallosta ja ongelmien aiheuttamisesta. Hän lopetti koulut kesken, ja muutti omilleen 17-vuotiaana.

Vaikka Aron esittikin kovaa, ei hän kuitenkaan todellisuudessa pystynyt pärjäämään yksin. Nuori mies koki vastoinkäymisiä, epäonnistui monta kertaa ja koki jopa melkein kodittomuuden pari kertaa. Hän kuitenkin tunsi pelastuneensa tältä kaikelta tavatessaan Cody Burken. Codystä ja Aronista tuli nopeasti parhaat ystävät, sillä he tulivat samanlaisista taustoista ja suhtautuivat elämään hyvin samankaltaisilla asenteilla. Cody olikin se, joka tutustutti Aronin kunnolla Darlow’n pimeämpään puoleen, ja sai hänet liittymään Foxtrotiin. Tuolloin jengi oli vielä pieni, ja toimi huomaamattomana.

Taudin puhjetessa Aron oli 23-vuotias. Tietenkin häntä pelotti kuten melkein kaikkia muitakin, mutta tajutessaan olevansa immuuni Aron yritti ottaa tilanteesta mahdollisimman paljon irti. Foxtrot laajeni nopeasti kaupungin ajautuessa kaaokseen, ja Aron oli mukana auttamassa. Hän nautti kaaoksesta, sillä se antoi jengille mahdollisuuden tulla esiin ja ottaa alueita valtaansa, ja Aron tunsi olevansa viimein tärkeä ja merkityksellinen. Hän oli osa jotain suurta ja vaikutusvaltaista, eikä hän ollut enää vain pikkurikollinen jota muu maailma katsoi alaspäin.

Aron on selvinnyt Darlow’ssa hyvin juurikin hänen asemansa takia. Hänen ei ole juurikaan täytynyt huolehtia samoista asioista kuten jotkut muut, kuten nälän näkemisestä tai yksinäisyydestä, mutta ei hän ole täysin koskemattomana kuitenkaan selvinnyt. Aron on joutunut taistelemaan asemastaan osoittaakseen ansaitsevansa sen: hän on kohdannut niin tautisia kuin muitakin jengejä, mutta selvinnyt aina tähän asti. Samaa ei voi sanoa hänen parhaasta ystävästään Codystä, joka katosi noin puoli vuotta sitten, ja Aron olettaa tuon kuolleen.
 

Lisätietoja

 • Kuvagalleria
   
 • Aron kuuluu Foxtrotiin, ja on melko arvostetussa asemassa. Hänellä ei ole virallista nimikettä, mutta hänellä on mm. oma joukkonsa “sotilaita”, joita hän johtaa esimerkiksi ryöstöretkillä tai jengisodissa.
   
 • Aron on vallannut itselleen asunnon keskustan pohjoisosista. Se sijaitsee kerrostalon kolmannessa kerroksessa, mutta sinne täytyy kiivetä palotikkaita pitkin, sillä talon alaosa ja muut sisäänkäynnit on lukittu ja laudattu umpeen. Asunto on melko pieni, mutta hyvin sisustettu ja viihtyisä. Sähköt toimivat siellä vaihtelevalla menestyksellä, mutta juokseva vesi on puhdasta ja joskus jopa lämmintä.
   
 • Aronilla on parantunut ampumahaava oikeassa olkapäässään, mutta luotia ei koskaan poistettu haavasta. Se ei aiheuta suurta haittaa, mutta hänen oikea olkapäänsä rasittuu ja menee kipeäksi helpommin. 
   

Tavaraluettelo: käsiase, kolme tupakka-askia, sytytin, proteiinipatukka, vesipullo, metsästyspuukko

Lisätty: 24.10.2018
Pelaaja: Trithan

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

Elijah Davis / Nuori, kokematon poika luultavasti rikkaasta perheestä. Ihan hyvää seuraa, eikä tunnu pelkäävän Aronia tai muutenkaan Foxtrotilaisia, joka on mukavaa ja tervetullutta vaihtelua. Ehkäpä jos poika näyttää potentiaalia, Aron voisi tutustuttaa hänet jengiinsä....

Lily "Katie" Thorn / Tuttu nainen, jolle Aron on kiitollinen ja jota mies arvostaa. On tuolle velkaa elämänsä, ja jos Katie koskaan tarvii mitään, on Aron valmis auttamaan. Hyvät mutta etäiset välit. 

Kei Nakamura / Foxtrotista pidempiaikainen tuttu, jota Aron arvostaa. Ei ole kuitenkaan juuri tutustunut tuohon, mutta osaa kyllä yhdistää kasvot nimeen ja tunnistaa tuon arvon. 

©2019 mσrвus - suntuubi.com