Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Barzillai "Barz" May

Etunimi Barzillai Valentin Ikä 19-vuotias
Sukunimi May Syntymäaika 11.1.
Kutsumanimi Barz Suuntautuminen homoseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä mutantti

Luonne

Barzillai on aina ollut oman tiensä kulkija, jolla on toisinaan taipumus kapinointiin, ja joka on oppinut selviytymään dystooppisessa maailmassa. Yksinäiseksi sudeksi haukuttu nuorukainen ei haali laumaa ympärilleen, vaikka kokeekin olonsa toisinaan orvoksi ja hylätyksi. Barzillai on pohdiskeleva pessimisti, joka odottaa ja kuvittelee aina pahinta. Erakkomaisuudestaan ja ylitsepääsemättömistä epäilyksistään huolimatta Barzillai omaa melko hyvät sosiaaliset taidot, ja häneltä onnistuvat niin small talk kuin pidemmätkin juttutuokiot. Nuorukainen kyllästyy kuitenkin helposti, eikä välttämättä aina jaksa olla täysin mukana keskusteluissa. Tavallisesti hän joko sanoo asian suoraan tai liukenee vähitellen pois paikalta.

Nimensä merkitys (iron-hearted) ei niinkään päde Barzillaihin, vaikka ensivaikutelma nuorukaisesta ei olekaan millään tavalla lämmin tai ihastuttava. Varovaisuutensa vuoksi hän on etäinen ja arpova, ei paljoa hymyile eikä juurikaan puhu. Kylmä sydämeltään Barzillai ei kuitenkaan ole, hän ei vain luota tuntemattomiin. Hän on huomattavasti vaisumpi ja harkitsevampi vieraiden kuin tuttujen seurassa. Eikä hän tosin muutenkaan puhele paljoa, sillä aivan kuten hän voi kyllästyä kuuntelemaan, hän voi kyllästyä puhumaan.

Barzillai valikoi ystäväpiirinsä tarkkaan, mutta toisten liiallinen tungettelevuus laittavat hänet perääntymään ja pistämään välit nopeasti poikki. Nuori mies pelkää päästää ketään liian lähelle itseään, olettaen tämän satuttavan häntä myöhemmin, eikä siksi paljasta juuri koskaan mitään itsestään. Tottahan on, että Barzillai tahtoisi eroon tästä ahdistavasta läheisyyden pelosta, mutta hänen on vaikea antaa itselleen tilaisuutta taas luottaa ihmisiin. Tästä kaikesta huolimatta Barzillai välittää niistä, jotka hän päästää edes hieman osalliseksi elämäänsä.

Sääntöihin ja komenteluihin taipumattomana Barzillai kapinoi aina vastaan, jos tilanne sitä vaatii. Hän ajautuu usein tappeluiden keskelle, useista eri syistä; puolustaa hän sitten heikompaa, joutuu pilkan kohteeksi tai kokee epätasa-arvoista kohtelua. Barzillai on jo lapsena ollut vastaanhangoitteleva, ja tämä piirre hänessä onkin säilynyt lähes vahingoittumattomana. Hän sanoo mielipiteensä suoraan eikä juurikaan pyytele anteeksi, ei vain siksi koska ei osaa, vaan koska ei koe tarvetta siihen. Barzillailla ei ole kuitenkaan koskaan tarkoituksena loukata ketään, ei ainakaan tarkoituksella.

Negatiiviset tunteet Barzillai patoaa sisälleen piiloon, sillä hän ei halua vaivata toisia huonolla olollaan. Tavallisesti hän vetäytyy omiin oloihinsa, jotta ei käyttäytyisi inhottavasti toisia kohtaan. Huonolla tuulella Barzillai on ärhäntelevä ja juro, suorastaan tahallaan riitaahaastava.
 

Ulkonäkö

Face claim / Joe Klocek (2017)

Barzillailta löytyy pituutta vajaat 170 senttiä, ruumiinrakenteeltaan hän on kapea, vaikkakin yläkeho hänellä onkin jykevämpi. Nuorukainen ei ole järin vahva, mutta sitäkin nopealiikkeisempi ja vikkelämpi. Barzillailla on lämpimän keltapohjainen, hieman rusehtava iho ja neliömäisen muotoiset kasvot. Kovia kasvonpiirteitä korostavat korkeat poskipäät ja terävä leukalinja, ja tuimaa ilmettä täydentää tuuheat, teräväkaariset kulmakarvat. Naamavärkki on sopusuhtainen mittasuhteiltaan, nenä on aavistuksen kaareva ja pyöreä, huulet, jotka saavat aikaan miellyttävän hymyn, täyteläiset ja leukaa koristaa lyhyt sänkikarvoitus.

Vaaleat silmät sisältävät vihreää, kuparinruskeaa ja kellertävää väriä, mikä tekeekin niistä eri valoituksissa eri sävyiset. Kapeita, kyllästyneen oloisia silmiä kehystää musta ripsireunus, ja hymyillessä niiden kulmiin muodostuu pari naururyppyä. Barzillain hiukset ovat tummat suklaisen ruskeat, lyhyet ja tuuheat. Hän ei juurikaan panosta hiustyyleihin, mutta pitää hiuksistaan niin hyvää huolta kuin pystyy.

Barzillai pukeutuu mahdollisimman huomiota herättämättömästi, esimerkiksi yksinkertaisiin yksivärisiin t-paitoihin ja mustiin farkkuihin tai lököhousuihin. Hän on tarkka vaatteiden mukavuuden ja käytännöllisyyden suhteen, eikä esimerkiksi paljoa pidä takkeja, paitsi kylmällä, tai ylimääräisiä härpäkkeitä, jotka voisivat olla tiellä. Suosii tummia ja maanläheisiä värejä, jolloin piiloutuminen on kätevämpää. Inhoaa koruja ja muita helyjä, ei käytä myöskään käsissä, kaulassa tai päässä mitään.
 

Historia

Barzillai syntyi ja kasvoi Chicagossa, vähätuloisen perheen viidentenä lapsena. Barzillai oli perheen musta lammas, jota hyljeksittiin tämän vähäpuheisuutensa ja outoutensa vuoksi. Lapsena hän puheli yksikseen kuvittelemilleen mielikuvituskavereille ja oleskeli vain omassa huoneessaan. Barzillailla ei ollut kavereita eivätkä sisarukset huolineet häntä leikkeihin mukaan.

Rankan lapsuuden vaikutuksena Barzillai kehittyi vahvaksi, mutta hyvin epävarmaksi nuoreksi. Hän kävi koulut Chicagossa loppuun, suoritti ne hyvin arvosanoin ja kärsi mukisematta ilman mitään syytä annetut rangaistukset kotona. Kuusitoistakesäisenä hänen kaksi vanhinta sisarustaan kuolivat auto-onnettomuudessa, jossa alkoholi oli ollut vahvassa osassa, vanhemmat erosivat ja äiti kalppi käpälämäkeen. Kaikki loput lapset, Barzillai mukaan lukien, jäivät isälle, joka kuitenkin kuoli muutaman kuukauden jälkeen verenmyrkytykseen.

Kun perheessä oli vain kolme lasta, kaksi täysi-ikäistä ja yksi teini, erkaantuivat kaikki lopulta omille teilleen. Barzillailla ei ole mitään tietoa, missä hänen veljensä nykypäivänä liikkuvat, mutta eipä se häntä edes kiinnostakaan. Ei, vaikka olisivat kuolleita.

Barzillai muutti 16-vuotiaana omilleen, pieneen halpaan kerrostaloyksiöön Darlow'n kaupunkiin ja teki töitä huonosti menestyvässä kahvilassa. Kauaa ei rauhallinen yksinolo kuitenkaan kestänyt, kun tuntematon ja tarttuva tauti alkoi levitä kaupungin yhteydessä. Aluksi Barzillai pysytteli omassa asunnossaan, välttäen liikkumista ulkona ja odottaen taudin laantumista, mutta kun sellaista ei tapahtunut, pelko tartunnasta alkoi väkisinkin ahdistuttaa nuorukaista. Kaiken lisäksi Darlow'ssa puhkesi täysi kaaos, kaupunki eristettiin ja ihmiset olivat siellä vankina.

Parin kuukauden jälkeen Barzillai huomasi itsessään samoja oireita kuin muillakin tautisilla, ja oli jo valmis tappamaan itsensä ennen hulluksi tulemista, mutta vähitellen kaikki hävisi ja hän tunsi itsensä yhtä terveeksi kuin ennenkin. Hetken aikaa Barzillai kuvitteli tulleensa immuuniksi, mutta vain viikkoa myöhemmin hän tajusi taudin aiheuttaneen jotain ihan muuta kuin mitä sen olisi pitänyt. Barzillai oli kuullut juttuja mutaatioista, mutta epäili niitä vain sekopäisten harhapuheiksi, kunnes koki sen itse. Tauti ei ollut saattanut häntä hulluuteen, vaan sen sijaan tarjosi hänelle kyvyn sulautua taustoihin.

Mutaantuoiduttuaan Barzillai jätti asuntonsa, keräsi mukaansa vain tärkeimmät tavarat ja pakeni keskustasta metsän läheiselle alueelle, jossa vaikutti rauhallisimmalta. Tarvikkeita ja ruokaa hän on kuitenkin joutunut hakemaan muualta. Nuori mies on toistaiseksi onnistunut välttelemään yhteenottoja toisten ihmisten kanssa, mutta samaa ei voisi sanoa tautisista - niitä hänen tielleen on sattunut ihan tarpeeksi.
 

Lisätietoja

  • Majailee milloin missäkin, mutta suurimmaksi osaksi eteläisen keskustan alueella.
  • Arpia mm. solisluun, selän ja vasemman käden kohdalla.
  • Ei niinkään pelkää, mutta ei pidä ukkosesta ja salamoinnista
     

Mutanttivoimat: Tauti vaikutti jollain tapaa Barzillain soluihin siten, että hän kykenee kameleontin tavoin sulautumaan minkä tahansa taustan väreihin. Täysin näkymättömäksi hän ei kuitenkaan muutu, vaan tarkkaan katsomalla voi erottaa utuiset, läpikuultavat ääriviivat.

Tavaraluettelo: reppu, puukko, 10m köyttä, vesipullo, säilykeruokatölkki, suklaapatukka, tulitikkuaski, huopa

Lisätty: 25.10.2018
Pelaaja: Tiuhti

VIESTIT

11.1 / Hyvää syntymäpäivää! Lahjaksi Barzillai sai repun ja suklaapatukan!

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com