Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nevil Hunter

Etunimi Nevil Ikä 17-vuotias
Sukunimi Hunter Syntymäaika 4.5.
Kutsumanimi - Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

Luonne

Nevil on päällepäin itserakas poika jota ei kiinnosta muiden tunteet vähääkään. Hän saattaa ingoorata sinut vaikka huutaisit korvaan, tai jättää istumaan sinut keskelle autotietä jos puhut väärällä sävyllä. Tämän luonteen ulkokuoren poika on vasta hiljattain luonut itselleen, sillä ei nyt kaupungissa huolehtimalla aina muista, pärjäisi.

Poika pitää muiden härnäämisestä kovasti, ja eikä pelkää sanoa asioita suoraan. Siitä hänelle on koitunut paljon ongelmia, mutta siltikin jatkaa tätä. Hän voi vaikuttaa myös välinpitämättömältä ja itsekkäältä suoraan sanoen, mutta sillä poika vain suojelee itseään. 

Kuitenkin jos Neviliin tutustuu, pian poika näyttää humoristisen puolensa, jossa on ripaus ystävällisyyttä ja paljon uskollisuutta. Tämä ei jätä koskaan ystäviään pulaan siis. 

Poika omaa myös hyvin kaksimielisen huumorin, joka ei todellakaan sovellu ainaskaan lapsille. Tämä johtuu tottakai pojan rankasta menneisyydestä, mutta ei sille nyt mitään voi. 

Nevil on myös helposti suuttuvaa tyyppiä, ja lähtee mukaan aikas nopeasti typeriinkin asioihin, näyttääkseen muille ettei ole heikko, koska ei hyäksy sitä faktaa että olisi heikko. Vaikka jokainenhan tietysti joskus on, niin ei tämä.

Kova puhumaan, vaikkei tuntisikaan toista. 

Poika ei kestä miltein yhtään itsensä loukkaamista myöskään, jolloin tappelu on varmasti edessä. Sillä niissä tämä herra on mestari, ja hakkaa sinut vaikkahenkihivereihin jos et osaa olla oikeasti ihmisiksi hänelle.

 

Ulkonäkö

Nevil on 176cm pitkä poika. Hän on ikäisekseen yllättävän pitkä, jota korostaa 54kilogramman painoinen kroppa. Kroppa on raskaan ja luikun väliltä, ei niin voimakas muttei heikkokaan. Pitkät jalat tekevät juoksemisesta helppoa, eli pakeneminen onnistuu helposti. Ranteita peittävät vanhat jokseenkin syvät viilto arvet, menneisyyden kamalien tapahtumien vuoksi. 

Poika omaa pehmeät, jopa suloiset kasvonpiirteet, joten pojasta on vaikea epäillä huonoa luonnetta tai korkeaa ikää. Naama on sopusuhtainen joka puolelta, ja kasvoja koristaa vielä sinisen vihreät silmät, tummemman ruskeat kulmat, hiukan terävähkö nenä sekä rohtuneet vaaleahkot huulet. Pojalla on myös naamassaan paljon ruskeita pisamia, sekä silmien alla tummat silmäpussit. Yleisilmeenä pojalla on typerännäköinen hiukan ilkeähkö virne, joka ärsyttää monia, sillä se ei helpolla pois pyyhkiydy, oli kuinka tahansa tuo peloissaan tai vihoissaan. 

Nevilillä on vaaleanruskeat pörröiset hiukset, jotka automaattisesti hyppäävät töyhtönä pystyyn oikealta puolelta. Hiukset omaavat tyvestä hiukan tummanrusehtavaa juurta, mutta eipä sitä paljoa huomaa. Hiukset ovat miltein aina kiiltävän ja puhtaan näköiset, vaikka olisivat kuinka likaiset tahansa.

Nevil pukeutuu aina suuriin huppareihin, koska ei niinkään rakasta kehoaan sen vertaa kuin muut. Poika suosii mustavalkoisia värejä, ja harmaakin on ok, kaikki muut värit voi tuon mielestä polttaa vaatteista. Yleisvaatteina pojalla toimii suuri mustavalkoinen huppari, jossa on keskiverto hihat ja huppu on aina vedettynä hiukan hiuksien päälle. Hihojen alta paljastuu ylipitkät sormettomat ihonmyötäiset hanskat, jotka ylttävät vähän yli kyynärpään. Tällä on myös päällään mustat kolmiraidat, jotka ovat yleensä kääritty hiukan alle polvien alapuolelle, sillä tulee aika kuuma hupparissa. Kaiken lisäksi Nevilillä on vielä mustat converssit jaloissaan.

 

Historia

Nevilin menneisyys ei ole sitä ruusuilla tanssimista. Tuo pienempänä joutui hyväksikäytön kohteeksi ja alkoi sitä mukaan oireilemaan. Tuota alettiin pian kiusaamaan ja siitä hän joutui osastolle kun alkoi olemaan vaaraksi muille. Osastolle joutuminen oli tuon äidille kova paikka jolloin nainen alkoi karttamaan poikaansa, josta tietenkin nevil harmistui. Myöhemmin tuon isä ja pikkusisko kuolivat autokolarissa kun olivat käyneet tapaamassa Neviliä. Siitä nevil alkoi syyttää paljon itseään, kunnes poika hakeutui lainsuojattomien porukoihin sekä ajautui sitä kautta pian tappeluihin ja päihteiden käyttöön. Lopulta pojan päästessä osastolta, alkoi asiat muuttumaan.

Kun kaupungin tauti oli lähtenyt leviämään, oli Nevil aluksi ollut paniikissa asiaan. Kuitenkin mitä enemmän poika sairastuneita taudinkantajia tapasi, sitä enemmän alkoi poika olemaan mieltä että tämä oli jopa pelottavaa. Kuitenkin sen tunteen Nevil piilottaa hyvin, ettei muut vahingossakaan näkisi tätä. Taistelussa poikahan on mestari, vaikka pelkäisikin.

 

Lisätietoja

  • Poika kiertelee ympäri kaupunkia etsien välillä millon mistäkin asuinpaikkaa.
  • Nevilillä on riippuvuus tupakkaan, jonka vuoksi se käy usein kalliiksi.
  • Nevil on myös allerginen suklaalle sekä pähkinöille.
     

Tavaraluettelo: suurehko karambit, metallinen sytkäri, pari tupakka-askia, musta reppu, vesipullo, tölkillinen keittoa

Lisätty: 31.10.2018
Pelaaja: Rayz

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com