Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Reyna Grimes

Etunimi Reyna Micah Ikä 29-vuotias
Sukunimi Grimes Syntymäaika 28.4.
Kutsumanimi Rey Suuntautuminen panseksuaali
Sukupuoli nainen Tautiryhmä tuntematon

Luonne

Reyna on aina ollut erittäin kiltti ihminen. Se on johtanut moniin hyviin asioihin, tuonut hänelle paljon ystäviä ja hyviä suhteita muihin ihmisiin, mutta myös huonoja asioita. Reynan on vaikea olla ajattelematta kaikista hyvää, ja hänen on liian helppo nähdä muiden vikojen ja hälyttävien piirteiden ohi. Reyna on aina valmis uhrautumaan muiden puolesta, ja on itsekkyyden vastakohta. Hän toivoo aina vain parasta kaikille, ja on aina valmis auttamaan ja olemaan muiden tukena. Reyna on empaattinen, jopa aivan liian empaattinen, ja tekee monesti muiden ongelmista myös omia ongelmiaan.

Reyna on hiukan sinisilmäinen. Hän uskoo kaikista parasta, ja vaikka huomaisikin muissa huonoja piirteitä, hän sivuuttaa ne tai yrittää mahdollisesti vain korjata ne. Tämä korjaaminen onkin hänelle aivan liian yleistä. Reyna näkee ihmiset, joilla menee huonosti, enemmän projekteina kuin tuomittuina tapauksina. Ei ole edes väliä, miten kauhealta henkilöltä joku vaikuttaa, mutta jos Reyna on päättänyt jotakuta auttaa tai “korjata” jonkun, hän myös tekee niin. Kai hänelle tulee vain liian huono omatunto, jos hän ei edes yritä tai luovuttaa liian helposti jonkun kohdalla.

Nykyään Reyna on hiljainen ja säikky tapaus. Hän pyrkii pysyttelemään huomaamattomana ja kaukana ongelmista. Reynaa huolestuttaa kaikki, mutta hän pyrkii myös pitämään kiinni vähäisestä positiivisuudesta sekä pelastumisen toivosta. Nykyään Reyna pyrkii vain elämään mahdollisimman normaalia elämää, ja yrittää unohtaa kaikki ne kamalat asiat mitä Darlow’ssa tapahtuu. Vaikka Reyna ei ajattelekaan yleensä itseään, yksi suurin huolenaihe hänelle on se, miten tauti ei tunnu vaikuttavan häneen itseensä mitenkään. Reyna olettaa, että hän on immuuni, mutta eihän siitä koskaan voi olla varma…
 

Ulkonäkö

Face claim / Shay Mitchell

Reyna on melko pitkä, noin 171 senttinen nainen. Hän on urheilullinen ja vahva, mutta ei erityisen lihaksikas tai suurikokoinen. Jäntevästä ruumiinrakenteesta huolimatta hän on hoikka, ja omaa suhteellisen runsaat naiselliset muodot. Reynan iho on tummahko, ja hänen piirteensä ovat muutenkin hyvin pitkälti peritty äidin filippiiniläiseltä suvulta. Hänen ihonsa on sävyltään lämmin, ja nykyään sitä koristaa muutamat arvet siellä täällä. Suurimmat arvet sijaitsevat hänen käsivarsissaan.

Reynan kasvot ovat ilmeikkäät sekä  kauniit. Hänellä on suuret, tummanruskeat silmät, joita reunustavat pitkät tummat ripset. Reynan kulmakarvat ovat tummat ja paksut, ja nainen pyrkii pitämään ne siisteinä jopa nykyisessäkin tilanteessa. Hänen nenänsä on suorahko, ja kooltaan sopusuhtainen. Reynan huulet ovat melko täyteläiset, ja leuka terävä. Ennen taudin puhkeamista Reyna meikkasi runsaasti, mutta nykyään hän tekee niin harvemmin.

Hänen hiuksensa ovat paksut ja melko pitkät, väriltään erittäin tummanruskeat, melkein mustat. Hiukset kihartuvat luonnollisesti jonkin verran. Reyna pitää hiuksiaan yleensä auki, mutta tarvittaessa sitoo ne kiinni esimerkiksi leteille. Vapaina hänen hiuksensa yltävät keskiselälle asti. Joskus Reyna vetää päänsä suojaksi pipon tai jonkin toisenlaisen hatun.

Reyna on säilyttänyt pukeutumistyylinsä hyvin pitkälle samanlaisena kuin se oli ennen kaaoksen puhkeamista. Hän vetää yleensä jalkaansa jonkinlaiset tiukat farkut tai legginssit, ja sen päälle paidan ja jonkinlaisen takin. Reyna suosii myös kaikenlaisia huiveja sekä muunlaisia asusteita. Värimaailma pysyy yleensä melko neutraalina, mutta Reyna pukeutuu niin vaaleisiin kuin tummiinkin vaatteisiin. Hänen vaatteensa ovat tietenkin hiukan likaiset, mutta edelleen erittäin arkiset ja melko ehjät, eikä Reynasta ehkä päällepäin näkisi minkälaisessa vaikeassa tilanteessa hän ja muu Darlow on.
 

Historia

Reyna syntyi puoliksi filipinolaiseen sukuun Kanadaan. Hänen perheensä muutti kuitenkin hänen isänsä töiden perässä Yhdysvaltoihin Reynan ollessa nuori, eivätkä he koskaan pysyneet yhdessä paikassa liian pitkään. Nuori tyttö oli aina uusi oppilas koulussa, eikä oikeastaan saanut koskaan hyviä ystäviä. Hän oli suhteellisen ujo, mutta tuli melko hyvin toimeen muiden lapsien kanssa. Jo nuorena Reyna rakasti musiikkia ja taidetta, ja vaikka hän ei juuri menestynytkään muissa kouluaineissa, niissä hän menestyi erittäin hyvin.

20-vuotiaana Reyna muutti Darlowiin opiskelemaan, mutta opintojensa ohella hän pyrki kohti uraa laulajana. Pian eräs pieni musiikkiyhtiö kaupungissa löysi hänet, ja Reyna pystyi keskittymään unelmansa tavoitteluun opiskelujen sijaan. Ei kulunut pitkään, ja Reyna oli lähinnä Darlow’ssa ja Yhdysvalloissa tunnettu, paikallisradioissa soiva laulaja. Hän esiintyi myös livenä, pitäen niin keikkoja kuin myös laulaen ravintoloissakin jos niin pyydettiin.

24-vuotiaana Reyna rakastui Adil Anand nimiseen mieheen. Adililla oli paljon ongelmia, mutta mikään niistä ei ollut tarpeeksi suuri tai pelottava, etteikö Reyna uskaltaisi sitoutua tuohon. Kai hän ajatteli aina, että hän pystyisi korjaamaan Adilin, eikä lannistunut vaikka heidän suhteensa olikin vaikea ja erittäin epäterveellinen. Vaikka Reyna halusikin lähteä monta kertaa, Adil sai hänet aina jäämään, ja Reyna aina katui sitä. Tietenkään kukaan muu ei saanut tästä tietää, sillä heidän suhteensa vaikutti jopa täydelliseltä ulospäin.

27-vuotiaana Reyna kuitenkin tajusi olevansa raskaana, ja oletti ettei hän enää voinut paeta. Samana vuotena hän suostui Adilin kosintaan, ja he menivät kihloihin. Seuraavana vuotena heidän poikansa, Nadeem, syntyi. Elämä vaikutti täydelliseltä, varsinkin ulkopuolisille. Reyna kesti Adilin valehtelun, manipuloinnin ja hyväksikäytön nyt pelkästään Nadeemin vuoksi. Häntä pelotti ajatuskin siitä, että poika varttuisi ilman isää.

Myöhemmin samana vuotena Darlow’ssa puhkesi kuitenkin tauti, joka tappoi suurimman osan sen asukkaista. Tämä aika oli pelottavaa, sillä yrityksistä huolimatta Reyna ei päässyt pakenemaan perheensä kanssa. Ei kulunut montaakaan päivää, kunnes Nadeem kuoli tautiin. Reyna oli tietenkin musertunut, mutta nyt taudin ja kaaoksen lisäksi hänen täytyi pelätä muutakin: Adil oli raivoissaan poikansa kuolemasta, ja syytti siitä Reynaa. Hän joutui pakenemaan miestä, ja piilottelikin onnistuneesti kaupungissa pitkään. Nykyään Reyna olettaa, että Adil luulee hänen kuolleen.

Reyna ei kuitenkaan kyennyt selviytymään yksin. Vaikka hän olikin elämänsä aikana harrastanut esimerkiksi potkunyrkkeilyä ja oli muutenkin hyvässä kunnossa, oli nykyinen elämä Darlow’ssa liian haastavaa hänelle. Reyna löysi kuitenkin onneksi itselleen suojapaikan, nimittäin Salakapakan. Salakapakkaa pyörittävät veljekset lupasivat suojaa ja ruokaa sitä vastaan, että Reyna työskentelisi baarissa. Nyt hän onkin ollut Salakapakassa piilossa jo jonkin aikaa, eikä oleta näkevänsä Adilia enää, ja vain toivoo mahdollista pelastusta tästä kauheasta tilanteesta.
 

Lisätietoja

  • Reyna työskentelee Salakapakassa ruokaa ja suojaa vastaan. Hän työskenteli jo ennen taudin puhkeamista laulajana, joten tekee sitäkin nykyään, mutta tarvittaessa myös esimerkiksi siivoaa ja tarjoilee.
     
  • Reyna asuu melko lähellä Salakapakkaa pienessä, hylätyssä yksiössä. Se on melko hyvässä kunnossa, ja sijaitsee melko turvallisessa paikassa toisessa kerroksessa. Asunnon ikkunat on laudoitettu, ja ovessakin on kaksi lukkoa.
     
  • Reyna pyrkii pysymään kaukana jengitoiminnasta ja muusta vaarallisesta, ja pyrkii elämään mahdollisimman normaalia elämää. Hän haluaa uskoa vielä, että Darlow saadaan pelastettua, joten on parasta vain yrittää pysyä pois ongelmista.


Tavaraluettelo: nahkainen musta olkalaukku, linkkuveitsi, pussillinen kuivattuja hedelmiä, kirjekuori täynnä vanhoja valokuvia, sideharsorulla, termospullo

Lisätty: 4.11.2018
Pelaaja: Trithan

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

Adil Anand / Ex-kihlattu, Reyna rakasti Adilia joskus erittäin paljon, mutta nykyään lähinnä pelkää tuota. Ehkä hän kuitenkin elättää vielä jotain toivoa siitä, että hän voisi korjata tuon. 

©2019 mσrвus - suntuubi.com