Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Adil Anand

Etunimi Adil Ikä 32-vuotias
Sukunimi Anand Syntymäaika 17.12.
Kutsumanimi - Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Ensivaikutelman perusteella Adil on äärettömän mukava ja rento ihminen. Hän selkeästi nauttii seurasta, oli se millaista tahansa. Mies on puhelias ja avoin kenen tahansa seurassa. Huumorintajuakin mieheltä löytyy, eikä tuo pelkää olla huomion keskipisteenä. Hän ottaa huomioon jokaisen seurassaan olevan ihmisen, eikä hyljeksi ketään. Hän osaa ylläpitää sekä kevyttä juttelua kuin syvällistä keskustelua, vaikuttaen niin kohteliaalta kuin empaattiselta tarpeen vaatiessa. Kukaan ei voisi arvata mitä pinnan alla piilee pääsemättä lähelle. 

Päällisin puolin Adil saattaa vaikuttaa täydellisimmältä mieheltä, jota maa päällään kantaa. Kaikilla on kuitenkin pimeät puolensa. Adil on äärettömän omistushaluinen ja mustasukkainen mitä hänen läheisiinsä tulee. Hän on manipuloiva, valehteleva kusipää, joka tahtoo pitää itselleen tärkeät ihmiset lähellä itseään keinolla millä hyvänsä. Usein hän turvautuu henkiseen väkivaltaan, mutta joskus tilanteen käydessä mahdottomaksi Adil saattaa käydä fyysiseksi. Hän ei itse välitä siitä, vaikka hänen toimintansa satuttaisi hänen rakkaitaan, niin kauan kun nuo pysyvät hänen rinnallaan. 

Adil tekee kaikkensa pitääkseen synkän puolensa piilossa muulta maailmalta, sillä hän haluaa olla pidettävä ihminen. Muut ovat miehelle keinoja päästä hänen omiin tavoitteisiinsa, joten hyvien välien pitäminen noihin on erittäin tärkeää. Siitä huolimatta, että Adil kohtelee muita ihmisiä välineinä jonkin muun saavuttamiseksi, on jotkut ihmiset hänelle aidosti tärkeitä. Hän ei siis ole täysin sydämetön paskiainen, mutta tuon määritelmän alle hän kuitenkin putoaa hänen yleisestä olemuksesta poiketen. 

Kuvaa lempeästä, sydämellisestä miehestä kuitenkin hälventää se, että mies kuuluu pahamaineiseen Foxrtotiin. Useat miettivät, miten Adilin kaltainen kullannuppu on eksynyt varsin vaikutusvaltaiseen asemaan jengin riveissä, mutta nähtyään miehen todellisen minän, nuo epäilykset katoavat kuin tuhka tuuleen. Mies on kylmä ja kova ollessaan jengin asioilla, aivan päinvastainen siitä yleisestä kuvasta, mitä hän pyrkii yleensä muille antamaan.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Sidharth Malhotra

Adil on tumma, miellyttävän näköinen mies. Hänen piirteensä ovat pehmeitä, tekemättä häntä kuitenkaan yhtään vähempää maskuliiniseksi. Mies on muutenkin ruumiinrakenteeltaan vahva. Vaikka amerikkalaisiin verrattuna Adil ei ole keskivertoa kovinkaan paljon pidempi, intialaiseen keskivertoon verrattain hän on reilun kokoinen. 180 sentin pituudesta huolimatta atleettinen kehonrakenne tuo miehelle kunnioitettavaa kokoa. Adililla on myös kaulassaan Foxtrot -jengin tunnusmerkkinä tatuoitu X.
 

HISTORIA

Adil syntyi Yhdysvaltoihin muuttaneelle intialaiselle pariskunnalle kun nuo olivat suunnitelleet pitkään lapsen hankkimista. Omia uriaan rakentaneet vanhemmat olivat tarkkoja suunnitelmista, ja suunnitelmien mukaan Adil jäi ainoaksi lapseksi. 

Adil oli yksinäinen lapsi, sillä hänen vanhempansa olivat usein poissa kotoa. Siispä hän haki hyväksyntää ulkopuolisilta, ollen mahdollisimman miellyttävä ja pidettävä. Adililla olikin lapsuudessa ja nuoruudessa lukuisia kavereita, mutta hän tunsi olonsa silti aina hylätyksi. 

Adil ei koskaan ollut varma tulevaisuudensuunnitelmistaan. Hän hakeutui ajallaan kuitenkin poliisivoimiin, sillä parempaakaan vaihtoehtoa hän ei keksinyt. Muutama vuosi valmistumisen jälkeen Adil kuitenkin kyllästyi koko hommaan ja alkoi ottamaan vastaan lahjuksia. Mies ei siis ollut mikään paras mahdollinen poliisi.

Ensimmäisen palavan rakkautensa Adil löysi 27-vuotiaana. Reyna Grimes oli tuo epäonninen nainen, jonka Adil sai kiedottua pikkusormensa ympärille. Mies oli kuitenkin itse äärimmäisen riippuvainen naisesta, joten joka kerta kun nainen kyllästyi Adilin touhuihin, hän sai tuon houkuteltua jäämään. 

Saatuaan lapsen Reynan kanssa muutamaa vuotta myöhemmin, Adil ajatteli asettuvansa työnsä suhteen. Hänellä oli liikaa menetettävää, joten oli parempi astua takaisin turvalliselle puolelle lakia. Tuota päätöstä hän ei kuitenkaan ehtinyt kovinkaan kauaa pitää yllä, sillä Darlow’ssa puhjennut tauti sai koko kaupungin kaaokseen. 

Poikansa taudille menettänyt Adil särkyi niin, että syytti rakastaan pojan kuolemasta. Naisen paettua vihan sokaisema Adil ei tiennyt mitä tehdä. Hänen koko elämänsä oli romahtanut, eikä sillä ollut suuntaa. Sen kuitenkin antoi eräs sattuma.

Adilin isä paljastui taudin puhjettua Foxtrot-nimisen jengin korkea-arvoiseksi jäseneksi. Isä ehdotti pojalleen jengiin liittymistä ja tuo tarttui tarjoukseen. Adil osoittautui oikein kelvoksi jäseneksi ja ansaitsi kunnioitusta kovin nopeasti. Mies ei kuitenkaan ole saanut Reynaa mielestään, vaan on yhä katkera naiselle.
 

LISÄTIETOJA

  • Kuuluu Foxtrotiin ja on aika korkeassa asemassa. Adililla on jonkintasoista sananvaltaa jengin toimintaan. Hän on päässyt asemaansa perhesuhteiden ja oman pätevyytensä kautta.


Tavaraluettelo: reppu, käsiase, ammusrasia, puukko, juomapullo, pussi kuivalihaa, viltti

Lisätty: 4.11.2018
Pelaaja: Cualacino

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

17.12 / Adilin tavaraluetteloon on lisätty ylimääräisiä ammuksia syntymäpäivälahjana. 

SUHTEET

Reyna Grimes / Ex-kihlattu, jota Adil rakastaa yhä huolimatta kaikesta. Hän tosin haluaa hallita toista vaikka se vaatisi henkisen tai jopa fyysisen väkivallan käyttöä.

©2019 mσrвus - suntuubi.com