Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Marlee "Ten" Griffin

Etunimi Marlee Ikä 28-vuotias
Sukunimi Griffin Syntymäaika 20.12.1990
Kutsumanimi Ten Suuntautuminen homoseksuaali
Sukupuoli nainen Tautiryhmä immuuni

Luonne

Itsevarma mutta kiero Marlee Griffin pysyttelee mieluiten taustalla, josta hän voi iskeä ennalta-arvaamattomasti ja nopeasti. Hän ei ole johtaja, vaan toimija; hän on se, joka tottelee käskyjä ja tekee likaisimmat työt.

Marlee on sekä fyysisesti että henkisesti vahva, minkä takia häntä on vaikea järkyttää. Jos haluaa päästä Marleen ihon alle, täytyy tietää hänen kaikki heikkoutensa ja vahvuutensa. Hän on esimerkiksi taitava sanoissa. Se tarkoittaa sitä, että jos haluaa voittaa Marleen riidassa, kannattaa suunnitella kaiken sanomisensa etukäteen ja vielä hyvin tarkoin, sillä Marlee on puhuessaan armoton, sulava ja kekseliäs. Riitatilanteissa hänestä tulee kylmä, sanavalmis ja tyyni.

Marlee ei epäröi, ei stressaannu eikä pelkää. Hänessä on kuitenkin suuria virheitä, joita on helppo käyttää hyväksi silloin, kun ne tietää. Marlee on esimerkiksi hyvin riippuvainen käskyistä. Hän tietää, mihin pystyy, eikä tee mitään holtitonta, mutta jos hän ei saa käskyjä tai jos hän epäilee johtajan auktoriteettia tai logiikkaa, hänestä tulee helposti puolueeton. Tällöin hänet voi houkutella omalle puolelle varsinkin silloin, kun on johdossa; Marlee ei nimittäin ole loppupeleissä kovinkaan uskollinen niille, joista ei välitä henkilökohtaisesti.

Sosiaalisissa tilanteissa Marlee on erittäin sympaattinen. Hän on sarkastinen, hieman kiusallinen ja erittäin välittävä ystävä, joka ahdistuu ja huolestuu enemmän kavereiden kuin itsensä puolesta. Marleeta ei yleensä näy huutelemassa tai riehumassa, sillä hänessä on tietynlaista asiallisuutta ja rauhallisuutta. Hän on kohtelias, mutta ei suinkaan ystävällinen. Jos Marleelta saa kehuja, ne ovat luultavasti piilotettua pilkkaa; hän osoittaa rakkautensa yleensä vain leikkimielisillä kiusoitteluilla. Hänellä on nimittäin ollut aina vaikeuksia näyttää muille, että välittää. Sen takia hän jättää puheet tunteikkaimmalle ihmisille ja kertoo rakkautensa teoilla. Marlee ei luota muihin helposti, minkä takia hän onkin nopeasti valmis kääntämään selkänsä entiselle tiimilleen. Jos haluaa pitää hänet ja hänen viisautensa, arvostelukykynsä ja mielikuvituksensa puolellaan, hänen kanssaan kannattaa rakentaa syvä vankka suhde. Ei ole mitään, mitä Marlee ei arvostaisi enemmän kuin ystäviä. Tällöin hänen käsiinsä voi luottaa jopa oman elämänsä.

Marlee on rento ja sivistynyt, minkä takia hän ei ole mitenkään luotaantyöntävä ihminen. Hänestä kuitenkin lähtee tietynlaisia vaarallisia ja mysteerisiä viboja, minkä takia hänen ensivaikutelmansa voi olla negatiivinen. Marlee ei myöskään pelkää valehdella; hän on hyvä esittämään ja lausumaan valheita. Yllättävää kyllä, mutta Marlee ärsyyntyy helposti. Sen takia hän on jatkuvasti riitatilanteissa. Hän ei kuitenkaan tuomitse muita helposti ja voi olla aika varma, että vaikka olisit vähän aikaa sitten riidellyt Marleen kanssa, hän ei luultavasti enää muista koko asiaa. Tai jos muistaa, hän ei enää välitä siitä. Marlee on loppujenlopuksi kuitenkin hyvin leppoisa, eikä hän vihaa muita ihmisiä, vaan antaa kaikille uusia mahdollisuuksia.
 

Ulkonäkö

Face claim / Fernanda Oliveira

Marleella on niin tummanruskeat voimakkaasti kihartuneet hiukset, että ne näyttävät tietyssä valossa jopa pikimustilta.Yleensä hän pitää hiuksiaan vapaana, jolloin ne kruunaavat hänen kulmikkaat kasvonsa kauniisti tai sitten hän on vetänyt hiuksensa taakse hiusvahalla. Hänen hiuksensa ylettyvät ainakin väliaikaisesti olkapäille. Hän pitää enemmän vähän lyhyemmästä tukasta, mutta hän on päättänyt kasvattaa niitä muutaman vuoden.

Marleella on vaaleanruskea iho, sykerönenä, tummanruskeat suuret silmät, pitkät ripset ja paksut mustat kulmakarvat. Hänellä on suurehkot täyteläiset huulet ja hymyillessä syvät hymykuopat. Marleen kasvot ovat nuorekkaat ja viattomat; hän ei näytä yhtään niin epätasapainoiselta ja vaaralliselta kuin oikeasti on.

Pukeutumistyyli muuttuu Marleella paljon; joskus hän pukeutuu hippimäisesti, joskus siististi ja hillitysti, joskus nahka- ja farkkutakkeihin ja joskus taas massateinimäisesti. Koskaan hän ei kuitenkaan pukeudu huomiotaherättävästi, sillä hän ei halua vetää huomiota itseensä.

Marlee on melko lyhyt; 159 senttimetriä pitkä. Hän on kuitenkin vankkarakenteinen ja näkyviä lihaksia löytyy runsaasti. Muotoja ei ole liiaksi, mutta sen verran, että häntä voisi juuri ja juuri sanoa vielä naiselliseksi. Hän on hoikka ja suurin osa painosta on lihaksia.
 

Historia

Suurperheessä kasvanut Marlee joutui sietämään vuosia viittä veljeä ja yhtä pikkusiskoa, jonka kanssa hän ei tullut toimeen ollenkaan tytön homofobisesta luonteesta johtuen. Marlee ei saanut huomiota siskoltaan tai vanhemmiltaan, joten hän vietti suurimman osan ajastaan veljiensä kanssa. He olivat läheisiä ja jonkin verran kapinallisia. He joivat, tupakoivat ja pössyttelivät alaikäisinä, eivätkä välittäneet säännöistä.

Marlee ei suinkaan ollut se, joka huolehti heistä kaikista. Hän seurasi veljiään kaikkialle ja teki saman kuin hekin. Heistä huolehtiva yksilö oli kaikista vanhin lapsi, Robert, joka oli myös se, joka opetti Marleelle itsepuolustustaitoja. Robert oli yksi suurimmista vaikuttajista Marleen elämässä. He keskustelivat paljon, puhuivat syvällisiä ja oppivat yhdessä paljon asioita. He eivät koskaan riidelleet, vaan selvittivät konfliktit rauhassa. Robertin takia Marlee pysyi hallinnassa, eikä alkanut jo teininä pahaksi rikolliseksi kuten jotkut muut sisaruksista.

Robert ei kuitenkaan tehnyt kaikkea täysin hyvää hyvyyttään. Hän oli huomannut jo nuorena, miten helposti Marleen pystyi laittamaan tossun alle. Marlee teki jok’ikisen käskyn ja ehdotuksen, joka hänelle sanottiin, eikä hänellä näyttänyt olevan omia mielipiteitä mistään. Erehdyksissään Robert luuli, että Marlee ei tiennyt hänen manipuloinnistaan. Ei, Marlee kyllä tiesi. Hän oli tiimityöskentelijä eikä mikään typerys. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään, koska tunsi olevansa turvassa Robertin seurassa. He suojelivat ja tukivat toisiaan muiden sisarusten lähtiessä omille teilleen. Tämän vuoksi Marleen teinivuodet olivat yllättävän hyviä. Hänellä oli joku, jonka puoleen kääntyä.

Kaikki kuitenkin päättyi, kun tautien levitessä myös Robert sairastui ja muuttui pikkuhiljaa hulluksi. Marlee katkaisi kaikki välit perheenjäseniinsä, myi halvan kotinsa ja lähti etsimään jonkinlaista turvapaikkaa - jengiä, jossa olla ja jossa työskennellä. Hän oli taidokkaasti opetettu niin taistelulajeissa kuin viisaudenkin kannalta, vaikka suurin kehitys kuitenkin tapahtui kaupungin eristäytyessä. Marlee kävi useissa jengeissä, mutta kyllästyi aina jokaisen epävakauteen ja taidottomuuteen. Lopulta hän päätyi vaaralliseen Foxtrotin jengiin ja on viihtynyt siellä jo jonkun aikaa. Hän on kehittänyt kaikkia taitojaan ja opiskelee vieläkin vapaa-ajallaan. Hän tuntee edelleen pientä katkeruutta Robertia kohtaan, joka ei luultavasti ollut ollenkaan välittänyt siskostaan, vaan käyttänyt tätä pelkästään hyväkseen. Kun hädän hetki oli tullut, Marlee oli armotta jättänyt veljensä.
 

Lisätietoja

  • Allergioita ovat siitepöly ja pähkinät
  • On tällä hetkellä arvostettu ja tunnettu Foxtrot -jengin jäsen
  • Ei pelkää voittamattomasti oikein mitään, mutta eniten ahdistusta aiheuttaa ahtaat paikat, joista ei pääse pois silloin, kun haluaa


Tavaraluettelo: reppu, teräase, pistooli, muutama sikari, köysi, tiirikointisetti, vesipullo, sytytin, taskulamppu

Lisätty: 08.11.2018
Pelaaja: Utophe

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

20.12 / Marleen tavaraluetteloon on lisätty sytytin syntymäpäivälahjaksi.

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com