Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Starla Watson

Etunimi Starla Ikä 23-vuotias
Sukunimi Watson Syntymäaika 3.5.1995
Kutsumanimi - Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli nainen Tautiryhmä mutantti

Luonne

Starla ei ole mikään kiltti naapurintyttö - päinvastoin. Nuorelta aikuiselta löytyy rutkasti itsevarmuutta ja päättäväisyyttä, eikä hän kestä minkäänlaista komentelua yhtään keneltäkään. Starlaa voisi kuvailla vapaaksi lintuseksi, joka kulkee aina omia polkujaan, eikä hän ole koskaan tuntunut sopivansa mihinkään yhteiskunnan rakentamaan muottiin. Ennenkun naiseen tutustuu paremmin hän voi vaikuttaa tympeältä ja rasittavan suurisuiselta, sillä Starla yleensä puhuu, ennenkun miettii tarkemmin sanavalintojaan. Ainakin naiselta voi odottaa rehellisyyttä joka tilanteessa, sillä Starla ei pelkää sanoa mielipiteitään ääneen, kovaa ja tarmokkaasti. Myöskään rohkeutta ei puutu tältä naiselta, välillä Starlaa voisi sanoa jopa ärsyttävän tyhmänrohkeaksi, joka menee ja tekee, ennenkun ajattelee järkevästi.

Sisimmissään Starla on kuitenkin äärimmäisen luotettava ja ehkä ihan mukavaakin seuraa. Hän on välittävä ja tekisi läheistensä puolesta melkein mitä vain. Kaikki syvemmät tunteet vain ovat painautuneet kovan ulkokuoren taakse piiloon, varsinkin viimeisemmän vuoden aikana, jolloin Starla on joutunut keskittymään selviytymiseen. Hän ei todellakaan ole sinisilmäinen tai naiivi, vaan enemmänkin liiankin varautunut tuntemattomia kohtaan. Lähtökohtaisesti Starla pitää kaikkia vastaantulevia paholaisina, ja tämä on muokannut hänestä hieman erakkomaisen, jonka on vaikea saada ystäviä. Starla ei myöskään tykkää puhua itsestään kamalasti, vaan keskittyy enemmän saamaan lisätietoa toisesta osapuolesta tai pysymään kokonaan hiljaa kuuntelijan roolissa. Sillä tavalla Starla on saanut tietoihinsa monia salaisuuksia, sillä kukaan ei aina tunnu huomaavaan varjoissa hiippailevaa naista.

Starla ei kuitenkaan pidä väkivallasta, vaikka voi sellaisen kuvan itsestään antaa, että nyrkki voisi heilahtaa hetkenä minä hyvänsä. Enemmänkin Starla yrittää selviytyä täpäristä tilanteista ensin puhumalla. Nokkela neitokainen jää harvoin hiljaiseksi tilanteissa, jossa saa oikein urakalla soittaa suutaan. Pakon edessä Starla ei kuitenkaan epäröi käyttää väkivaltaa päästäkseen pois, loppujen lopuksi Starlan ainoa, oikea mielenkiinto on oma selviytyminen. Hän ei kuitenkaan ole koskaan joutunut tappamaan ketään, edes perässä roikkuvia hulluja, joten Starla ei tiedä, miten moinen vaikuttaisi hänen mielentilaansa.
 

Ulkonäkö

Starlan tunnistaa yleensä ensimmäiseksi hänen pitkistä ja paksuista, alaselkään ylettyvistä mustista hiukstaan, johon sekottuu ripaus punaista. Starla on aijemmin värjännyt raitoja hiuksiinsa, mutta tällä hetkellä punainen väri on haalistunut melkein kokonaan pois. Harvoin nuori aikuinen jaksaa niitä letittää, vaan antaa niiden mielummin roikkua vapaana matkassa mukana.

Mustat hiukset laskeutuvat kauniisti sopusuhtaisten kasvojen ympärille. Starlalla on suuret, siniset silmät, jotka erottuvat selvästi kasvoista. Ripset ovat luonnostaan tuuheat ja tummat, kulmakarvat taas ovat aavistuksen onnettomat. Starlaa itseä se ei kuitenkaan haittaa, eipä tarvitse olla koko ajan nyppimässä. Starlan iho on kalpeahko, eikä rusketus tunnu tarttuvan millään, vaikka nainen käyttäisi koko päivänsä auringossa makaamiseen. Ulkonäkö ei kuitenkaan koskaan ole kuulunut Starlan mielenkiinnon kohteisiin, eikä hän kuluttaisi aikaa meikkaamiseen, vaikka sellaisia jostain löytäisikin. Nainen on kuitenkin kuullut olevansa luonnonkaunis ja hieman mysteerisen näköinen vaalealla ihollaan ja jäänsinisillä silmillään. Starlalla on vasemmassa kulmassaan kulmakoru.

Starla on lyhyt, vain vaivaisen 156cm pituinen. Tämä on joskus ärsyttänyt naista äärettömästi, mutta nykyään pieni koko ei haittaa häntä yhtään, sillä siinä on niin paljon hyviäkin puolia. Starla mahtuu hyvin pienempiinkin paikkoihin piiloon ja pystyy liikkumaan lähes äänettömästi varjoissa pienen kokonsa ansiosta. Hän on myös aavistuksen liian hoikka, mikä saa hänet näyttämään vieläkin pienemmältä, kuin mitä todellisuudessa on. Starlalta ei löydy pienen koon takia kamalasti voimaa, eikä hän muutenkaan ole koskaan harrastanut mitään lajeja, jossa lihaksia olisi kasvattanut. Starlalta löytyy voiman sijasta runsaasti kestävyyttä, eikä hän väsy nopeasti esim. juostessa. Starla on myös ketterä ja omaa hyvän tasapainon, varsinkin nuorempana hän käytti paljon aikaa mm. puissa kiipeilemiseen. Pienempi koko on aina ollut näissä asioissa enemmänkin helpotus, kuin rasite. Painoa häneltä löytyy 40 kiloa, jos joku joskus asiaa uskaltaisi nuorelta naiselta edes kysyä.

Starlalta löytyy myös kielikoru, sekä molemmissa korvissa neljä rengasta. Molemmista olkapäistä lähtee tatuointi lentävistä linnuista, ja linnut kohtaavat solisluiden kohdalla toisensa, joka tekee tatuoinnista yhtenäisen. Vasemmassa jalkapohjassa on myös pieni tatuointi jousesta, mutta se on yksi Starlan salaisuuksista, eikä esittele sitä juurikaan kenellekään.
 

Historia

Starla syntyi pieneen perheeseen, johon kuului isä, äiti, hänen kaksoissisarensa Layla, sekä saksanpaimenkoira Venta. Perhe asui keskellä Lontoon kaupunkia ja siellä Starla viettikin melkein koko lapsuutensa. Kun peruskoulu oli kaksosten osalta saatu päätökseen, halusi vanhemmat muuttaa takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin. Se oli Starlalle kova paikka, sillä teini-ikäinen tyttö joutui jättämään taakseensa kaiken tutun ja turvallisen. Nuorempana Starla oli myös aika sosiaalinen ja hänellä oli paljon hyviä ystäviä, joiden jättäminen oli ikävää. Pahinta muutossa oli luopuminen jo vanhasta ja rainaisesta Ventasta, joka olisi pian täyttänyt 16. Venta päästettiinkin juoksemaan ikivihreille niityille juuri ennen muuttoa ja se oli asia, jota vihainen teinilapsi ei koskaan antanut vanhemmilleen anteeksi.

Sopeutuminen Yhdysvaltoihin oli hankalaa. Starla oli aijemmin tietenkin matkustanut maahan, sillä olihan se hänen vanhempiensa synnyinmaa, joten sieltä löytyi melkein kaikki sukulaiset. Alussa Starla vihasi maata ja hän vannoi palavansa Eurooppaan heti, kuin se vain olisi mahdollista. Starla puhuu vahvasti britti-aksentilla, ja se näytti aina olevan ikätoverien mielestä varsin hupaisaa. Siinä oli yksi syy sille, miksi Starla ei koskaan tuntunut löytävän uusia ystäviä, sillä hän tunsi itsensä muukalaiseksi muiden seurassa, vaikka samaa kieltä puhuivatkin. Starlan identtinen kaksonen Layla tuntui sopeutuvan uuteen maahan paljon nopeammin ja helpommin, kuin varautuneempi Starla. Oikeastaan Starlalla oli vain yksi tuttava, jota olisi voinut kutsua myös ystäväksi. Vuotta vanhempi oleva Zac oli Watsonin perheen naapuri, ja hän oli heti iskenyt silmänsä ulkomailta tulleeseen Starlaan. Aluksi pojan seura ei yhtään kiinnostanut musertunutta Starlaa, mutta ajan mittaan hän huomasi oikeasti viihtyvänsä tuon seurassa. Ainakin oli joku, jolle jutella.

Starla lähti opiskelemaan lääketiedettä Darlowiin 19-vuotiaana, aikeena menestyä alalla pitkälle ja niin ollen saamaan kasaan tarpeeksi rahaa, jotta voisi muuttaa takaisin synnyinmaahansa. Sinne, missä oli kaikki ystävät ja jonka kadut hän tunsi kuin omat taskunsa. Hänen vanhempansa eivät pitäneet ajatuksesta, sillä hyviä kouluja löytyi myös Minnesodasta, jossa perhe asui. Kovapäinen nuori aikuinen oli kuitenkin päätöksensä tehnyt, joten hän pakkasi pienen omaisuutensa ja muutti pois. Hänen vanhempansa lahjoittivat matkaseuralaiseksi huskyristeytysnartun Aya, joka vanhempien mukaan ’pitäisi hänet turvassa’. Ensin Starla halusi kieltäytyä, mutta yli-innokas nuori pentu sulatti hänen sydämensä täysin. Ayasta kuoriutuikin Starlan ensimmäinen, ja ainoa, ystävä Yhdysvalloissa.

Tuli vuosi 2017, jolloin Starlan elämänsuunnitelmat käännettiin ylösalaisin ja nainen huomasi olevansa loukussa kaupungissa, jota hän vihasi. Nuori nainen ei ollut huolestunut taudista, josta puhuttiin ihan joka paikassa. Aluksi häntä hieman jännitti, miten se vaikuttaisi rakkaaseen koiraan, mutta Aya pysyi terveenä. Toisin, kuin Starla. Tauti iski kovaa ja yllättäen ja hetken ajan nainen jo mietti kuolevansa. Hän ei tiennyt, miten voisi asiasta viestiä vanhemmilleen tai kaksoselleen, jotka olivat jääneet Minnesotaan. Starla mietti sitä enemmänkin lahjana, sillä hän ei halunnut viettää pitkää loppuelämää tässä kirotussa maassa. Vain parin päivän kuluessa kaikki oireet kuitenkin katosivat ja vastentahtoisesti Starla joutui myöntämään, ettei hänestä tulisikaan raivopäistä hullua. Starla joutui jättämään pienen opiskeluasunnonsa ja pakkaamaan mukaansa vain kaiken tarpeellisen, kun keskustan alueesta tuntui kasvavan vain vaarallisempi ja vaarallisempi. Pakomatkallaan Starla kuitenkin yllättyi, kuin huomasi taudin antaneen sittenkin hänelle jotakin. Hänestä oli tullut mutantti, joka pystyi lukemaan muiden ihmisten mielialoja. Se auttoi pakomatkalla, sillä kun Starla tunsi jonkun vihamielisen lähestyvän, hänen oli helppo vaihtaa suuntaa turvallisempaan paikkaan. Sillä tiellä Starla on edelleen, ikuisuudelta tuntuvalla pakomatkalla, eikä ulospääsyä tunnu löytyvän mistään.
 

Lisätietoja

  • Starla puhuu selvällä brittiaksentilla
  • Hänellä on sekarotuinen narttukoira Aya, joka muistuttaa paljon huskya. Koira liikkuu melkein aina hänen mukanaan.
  • Pelaajan äidinkieli ei ole suomi, joten pahoittelen kirjoitusvirheistä ja muusta!


Mutanttivoimat: Pystyy aistimaan/lukemaan ihmisten mielialoja myös välimatkan päästä. Voiman ansiosta hän voi päätellä ihmisen oikeat tunteet, vaikka tuo yrittäisi esittää jotakin muuta. Ei osaa vielä tulkita taitoaan kunnolla, joten se ei ole täysin luotettava.

Tavaraluettelo: musta kangaspussi, tulitikkuaski, termospullo, pari metriä köyttä, lihaveitsi, tölkillinen koiranruokaa

Lisätty: 15.11.2018
Pelaaja: Ave

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com