Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Matthew Edison

Etunimi Matthew Ikä 42-vuotias
Sukunimi Edison Syntymäaika 16.7.
Kutsumanimi Matt Suuntautuminen aseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä immuuni

LUONNE

Matthew Edison, ystävien kesken Matt, on ensivaikutelmalta varmasti karskin ja pelottavan näköinen mies. Hän ei ole kovinkaan puhelias, ja saattaa näyttää siltä, että mulkoilisi kaikkea ja kaikkia jonkun yrittäessä lähestyä. Asia on kuitenkin niin, että Matthew on auttamattoman ujo, ja hän yrittää peittää sen hiljaisuuteen ja epämääräiseen mörähtelyyn. Mies avaa vieraiden keskuudessa suunsa omatoimisesti vain jos on pakko, tai jos kokee asiansa tarpeeksi tärkeäksi, mutta voi onneksi sulattaa kovaa ulkokuortaan turvalliseksi kokemassaan seurassa. Ei hän silloinkaan paljoa puhu, mutta hymyilee enemmän ja näyttää kuulemma muutenkin helpommin lähestyttävältä. Matt onkin lojaali ja luotettava ystävä, jos niin hyviin väleihin miehen kanssa onnistuu pääsemään.

Matthew on pelottavan kuorensa alla hyväsydäminen ihminen, jolla kuitenkin on taipumusta huolestua ja hermoilla liiankin helposti muiden puolesta. Usein hän ei pysty olemaan lainkaan paikoillaan hermostuessaan, vaan miehen on ihan pakko tehdä jotain. Matthewia tuntuu myös olevan lähes mahdoton saamaan suuttumaan, sillä vaikka tämä saattaa näyttääkin vihaiselta vieraiden joukossa. Mies on yleensä rauhallinen ja harkitseva tunteidensa kanssa, joten suuria tunteenpurkauksia tämän tuskin tulee koskaan nähtävän. Ja mikäli tunnepurkaus tulisikin, Matt todennäköisesti piilottaisi sen kaikilta muilta ja kiistäisi sen jopa itseltään.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Benjie Paras

Matthew on vain muutamaa senttiä vaille kaksi metriä pitkä ja voimakas mies, joka on varmasti yksi huomattavimpia syitä pelottavaksikin kutsuttavalle ulkokuorelle. Myös kaljuksi ajeltu pää ja jopa tuimilta näyttävät, tummat silmät saattavat voimistaa mielikuvaa, varsinkin jos mukaan laskee mukaan usein miehen parrallisilla kasvoilla näkyvän, vakavan ilmeen. Matthew pukeutuu mieluiten mukaviin ja käytännöllisiin vaatteisiin, mutta mikäli mitään muuta ei ole tarjolla, voi hän pistää yllensä vaikka mitä.
 

HISTORIA

Matthewin äiti kuoli komplikaatioihin vain muutaman tunnin kuluttua lapsensa syntymästä, eikä isää tiedetty, joten hänet pistettiin orpokotiin. Siellä Matthew ehti elää melkein kuusivuotiaaksi saakka, ennen kuin hänet adoptoitiin puolivuotiaan tyttölapsen, Nicolen kanssa lapsettoman pariskunnan toimesta. Matthewilla kesti ujoutensa vuoksi pitkään totuttautua uuteen perheeseen, mutta lopulta alkoi tuntea olonsa hyväksi myös heidän kanssaan. Miehen lapsuus taisi myös olla hänen sosiaalisen elämänsä kulta-aikaa, sillä vaikka Matt olikin ujo, hän oli kuitenkin kiltti ja hyvä koulussa, eikä vielä niin pelottavan näköinen, että tuttavia riitti rinnakkaisluokaltakin.

Matthew kiinnostui nuorten ja lasten asioista varhain, ja tiesi haluavansa työskennellä näiden asioiden vuoksi aikuisuudessaan, ja lopulta päätyikin työskentelemään Nuorisokodissa. Hänestä tuntuu, että osasyy uravalinnalle on myös miehen oma menneisyys, mutta on päättänyt olla välittämättä siitä. Hän vain haluaa, että lapsilla ja nuorilla olisi hyvä olla ja edes yksi luotettava aikuinen jolle puhua. Ja kyseiset ikäryhmät ovatkin Matthewille herkkä kohta, sillä hän voisi tehdä näiden puolesta vaikka mitä.

Epidemian alkaessa Matthew yllättyi huomatessaan, ettei tauti vain tunnu tulevan hänelle missään muodossa. Mies kuitenkin hieman pelkää sen tulevan hitaasti, mutta yrittää olla ajattelematta koko tautia, ellei se ole oleellista tilanteelle.
 

LISÄTIETOJA

  • Matthewin biologinen äiti oli Filippiineiltä.
  • Matthew harrasti ennen epidemiaa kutomista ja lukemista, ja tekee kumpaakin mielellään vielä nykyäänkin, jos tilaisuus ja resurssit sallivat.
  • Matthewin asunto on asuinalueilla, mutta on käytännössä hylännyt sen haettuaan Nuorisokotiin suurimman osan tavaroistaan ja asuu nykyään enemmän siellä.


Tavaraluettelo: reppu, vesipullo, kaksi suklaapatukkaa, kaksi tonnikalapurkkia, stiletti, vasara,  purkinavaaja, iso villapaita

Lisätty: 20.11.2018
Pelaaja: Unisieppari

Viestit

12.1 / Palkinnoksi joulukalenterin ensimmäiseen luukkuun osallistumisesta Matthew saa kaksi tonnikalapurkkia ja purkinavaajan! 

24.12 / Hyvää joulua!

SUHTEET

-

tarinat

Joulun muistelmia

Lumihankea vasten loistavat, kirkkaat valot ja hyväntuuliset aikuiset olivat jotain, mitä Matthew ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt. Orpokodissa työntekijät olivat yleensä tosi kiireisiä ja erityisesti joulun alla monet olivat kovin kiukkuisen näköisiä, johon pieni lapsi ei ollut koskaan saanut syytä. Hän oli kuullut jonkun sanovan, että niitä ärsytti olla siellä eikä omien perheidensä luona, mutta ei Matthew sitä ymmärtänyt. Ei hän monen muunkaan tavoin osannut sanoa, mikä oli perhe ja miten se erosi orpokodista.
Ei ennen kuin jouluna 1982. Frank ja Linda Edison keskustelivat joulun päiviksi vierailemaan tulleiden vanhempiensa kanssa olohuoneessa. He olivat sanoneet, että Matthew voisi halutessaan tulla myös, mutta ei hän uskaltanut. Matthew oli paljon mieluummin hiljaa pimeässä lastenhuoneessa, kuunteli pienen sisarensa tuhinaa ja katseli ulkona välkkyviä jouluvaloja. Hän kumartui aina piiloon, kun joku käveli kadulla, ja uskalsi nousta yleensä vasta laskettuaan ainakin kahteentoista. Sitä varten hän katsoi lastenhuoneeseen ripustettuja koristeita, joita he olivat Lindan ja Nicolen kanssa tehneet edellisinä päivinä. Oli paperista askarreltuja tähtiä ja lumihiutaleista, joista yksi oli ehdottomasti pienen Matthewin suosikki. Se oli Lindan tekemä, ja kaikista hiutaleista pienin ja koristeellisin.
"Matthew."
Ovelta kuuluva kuiskaus säikäytti pojan, joka käänsi päätään melkein liiankin nopeasti, melkein osuessaan kirjahyllyyn.
"Tule sanomaan isovanhemmillesi hyvää yötä. Pitää mennä nukkumaan, niin joulupukki voi käydä tuomassa lahjat", ovensuussa seisova Frank oli kyykistynyt maahan ja katseli kärsivällisesti Matthewia. Lapsi epäröi hieman ja vilkaisi vielä ikkunasta ulos, ennen kuin askeleitaan varoen meni adoptioisänsä luokse, otti tämän kädestä kiinni ja vaisusti seurasi miestä olohuoneeseen, jossa koristeltu joulukuusi jaksoi vielä tuoda iloa pienen pojan kasvoille.

©2019 mσrвus - suntuubi.com