Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Elijah Davis

Etunimi Elijah Ikä 18-vuotias
Sukunimi Davis Syntymäaika 15.7.
Kutsumanimi - Suuntautuminen homoseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Suuressa porukassa Elijahia voi olla vaikea aluksi edes huomata. Hän vaikuttaa hiljaiselta ja vetäytyy helposti syrjempään, mutta tutustumisen jälkeen pojasta kuoriutuu varsin erilainen persoona. Hellä ja sympaattinen Elijah on aina valmis kuuntelemaan ystäviensä huolia ja tarjoamaan apuaan, vaikka itse sitä harvoin ottaakaan vastaan.

Tutustuminen pintaa syvemmällä tasolla voi osoittautua haastavaksi, sillä Elijah on tottunut olemaan varautunut eikä luota kehenkään helposti. Etenkin taudin puhjettua ja koettuaan sen aiheuttamaa kauhua on Elijahin sisäinen tunteiden ja ajatusten myllerrys tiiviisti piiloon tuputeltu satutetuksi tulemisen pelossa.

Elijahin päätöksentekoa on aina ohjannut rationaalisuus. Auktoriteetin ja sääntöjen noudattaminen on pojalle varsin ominaista, mutta vain jos säännökset käyvät yhteen hänen oman moraalisen kompassinsa kanssa. Ongelmatilanteissa Elijah hyödyntää luovuuttaan kekseliäin keinoin, ja onnistuukin usein pyristelemään pakoon kinkkisistä tilanteista.

Vihaisena Elijah on kaikkea muuta kuin lämmin vaikutelmansa antaa olettaa. Etenkin passiivisagressiiviset ja sarkastiset kommentit ovat hänen tapansa näyttää, että joku on loukannut hänen tunteitaan, ja usein Elijah iskee tahtomattaankin siihen, mihin kaikista eniten sattuu. Anteeksipyyntöä Elijahin osalta saa usein odottaa pitkään, sillä hän on suuttuessaan varsin ylpeä.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Alejandro Reina

Nuorekas Elijah on pituudeltaan 176 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan samaa luokkaa keskiverron ikäisensä kanssa olematta sen enempää lihaksikkaampi tai laihempi. Hänellä on punertavaan sävyyn kallistuva vaalea iho ja pyöreät, ruskeat nappisilmät. Paksut huulet kaartuvat luonnostaan pienelle kaarelle, mikä yhdessä silmien kanssa luo hänen kasvoilleen varsinaisen koiranpentuilmeen. 

Elijahin tummanruskea tukka on lyhyeksi leikattu ja lepää usein suorana pojan paksujen kulmakarvojen yllä. Vaatetus on yleensä hyvin yksinkertaista, tummat housut ja yksiväriset paidat ollen yleisin asuyhdistelmä, eikä Elijah tunnetusti panosta ulkonäköönsä paljoa varsinkaan taudin puhjettua.
 

HISTORIA

Elijah syntyi rikkaseen perheeseen Darlowin ulkopuolella. Hänen vanhempansa olivat tiukkoja, ylisuojelevia, ja tahtoivat kasvattaa ainoan lapsensa tarkkaan valettuun muotiin. Varsinkin isä halusi pojastaan suoranaisen kopion itsestään - menestyksessään bisnesmiehen, jolla olisi hyvä maine, kaunis vaimo ja perhe. On kuitenkin sanomattakin selvää, että taiteellinen ja herkkäsieluinen Elijah ei vanhempiensa muovaamaan muottiin mahtunut. Tämän seurauksena Elijahin lapsuus ja etenkin murrosikä oli täynnä epävarmuutta ja itsetunto-ongelmia, ja välit vanhempien kanssa olivat kylmät ja etäiset.

Kun Elijah täytti 17, vanhemmat halusivat muuttaa takaisin nuoruudenkaupunkiinsa Darlowiin. He ostivat ison tontin rikkaiden asuinalueelta ja Elijah aloitti vieraassa koulussa. Uuden elämän alku sai kuitenkin karmean käänteen vain kuukausia myöhemmin, kun tauti puhkesi ja koko perhe sairastui. Vanhemmat jatkoivat sairastelua oireiden pahentuessa päivä päivältä, ja Elijah oli varma, että hänenkin aikansa oli koittanut. 

Toisin kuitenkin kävi, sillä oireet loppuivat melkein kokonaan. Aluksi Elijah oli hämmentynyt ja luuli, että hänen vanhempansakin lopettaisivat oireilun pian. Niin ei kuitenkaan käynyt. Elijah yritti hakea apua, mutta koko kaupunki oli kaaoksen valtaama. Sairauden päättyminen kuolemaan kesti vain muutaman päivän, mutta Elijah joutui istumaan toimettomana vanhempiensa vieressä ja katsomaan, kuinka elämä valui hitaasti pois heidän kehoistaan. 

Elämä yksin oli kuin isku kasvoille. Ensimmäiset päivät kuluivat kodin sisällä seinää tuijottaen. Lopulta nälkä pakotti pojan liikkeelle. Aluksi Elijah yritti selvitä oman kotinsa antimilla, vaikka elämänhalu olikin hiipunut lähes olemattomiin. Sen jälkeen hän selvisi naapuruston avokätisten perheiden luona kunnes hekin häätivät ylimääräisen ruokittavan suun luotaan. Kuukausia Elijah vietti viimeisimpiäkin ruokia kotoansa, roskiksista ja mistä tahansa rääpien, kunnes aika lopulta pakotti hänet pakkaaman reppunsa ja suuntamaan kohti kaupunkia.
 

LISÄTIETOJA

  • Yrittää etsiä asuinpaikkaa keskustasta.
  • Allerginen monelle yleiselle ruoka-aineelle, kuten mansikoille, pähkinöille ja kalalle, mikä tekee sopivan ruoan löytämisestä vaikeaa.
  • Kärsii taudin vuoksi silloin tällöin yskästä, kuumeesta ja huimauksesta.


Tavaraluettelo: reppu, vesipullo, taskulamppu, yksi patteri, puukko, säilykelihatölkki, tölkillinen keittoa, villapaita, huopa, termospullo

Lisätty:  20.11.2018
Pelaaja: Zaaga

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

17.12 / Löysit melkein kaikki lahjapaketit, joten palkintona Elijah saa itselleen säilykelihatölkin (toivotaan että se on kinkkua!) ja patterin taskulamppuunsa!

SUHTEET

Barzillai May / Elijahin hengen pelastanut poika, jota tuo ei kuitenkaan tunne vielä juuri lainkaan. Jonkun syyn takia Elijah kuitenkin luottaa toiseen, ja haluaa oppia tuntemaan hänet.

Aron Clarke / Salaperäinen mutta mukavanoloinen mies, johon tutustui pikkujouluissa. Mies tutustutti hänet alkoholiin, mikä onkin osasyy sille, että Elijahin muisto tapahtuneesta on varsin hämärä...

©2019 mσrвus - suntuubi.com