Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Calypso Martin

Etunimi Calypso Ikä 19-vuotias
Sukunimi Martin Syntymäaika 22.7.
Kutsumanimi Cal Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli nainen Tautiryhmä mutantti

Luonne

Calypso on vahvaluontoinen nuori nainen, jonka menneisyys on kovettanut. Calypso näyttää tunteitaan vain harvoin ja vain harvoille, mutta silti jossain piilotetussa kuopassa on loput nuoren tunteista ja joskus ne pääsevät esiin. Calypso osaa myös iloita joistain asioista ja pitää hauskaa sekä rentoutua, mutta normaalisti tuo on kylmä ja etäinen sekä hieman pessimistinen vaikka nainen kutsuukin itseään realistiksi. Mikäli saat Calypson nauramaan voit onnitella itseäsi ja kunnolla. Tuo viihtyy hyvin yksinään, sekä pienessä porukassa. Vaikka vaikuttaisi siltä, ettei Calypso viihtyisi seurassasi nainen silti arvostaa toisen läsnä oloa ja sosiaalisia tilanteita, joten älä luovuta. Kuitenkin jos vahingossa tai tahallaan päädyt naisen mustalle listalle saatat jäädä sinne pysyvästi. Calypso kantaa kaunaa ja pitkään. Pahimmassa tapauksessa tuo koittaa itse raivata sinut listaltaan jos sille päälle sattuu, mutta muuten nainen koittaa välttää tappamista viimeiseen asti. Hullut ovat tietenkin asia erikseen. Calypso ei halua törmätä noihin, mutta tässä maailmassa se ei ole täysin mahdollista. Mikäli saat luotua Calypson kanssa läheisemmän suhteen voit olla varma, että sinulla on ystävä loppun elämääsi. Calypso on myös hyvin suojeleva niitä kohtaa joista välittää. Tuo tekee kaikkensa, jotta tälle tärkeät henkilöt pelastuisivat. Vaikka se tarkoittaisi oman hengen menettämistä. Kuitenkin se, että saat luotua tuollaisen suhteen nuoreen ei ole helppoa.

Calypso ei ihastu eikä varsinkaan rakastu helposti. Tuo on päättänyt pärjätä ilman miehiä ja tahtoo näyttää tuon muillekkin. Jos tälläinen kuitenkin sattuisi tapahtumaan olisi Calypso mahdollisen kumppaninsa kanssa paljon avoimempi. Se kuitenkin veisi aikaa, sillä nainen luottaa vain harvoihin ja on liikkeellä periaatteella `minä vastaan maailma´. Toisaalta sisimmässään nainen haluaisi löytää, jonkun jonka kanssa selvitä tästä tilanteesta ja nähdä, kun kaupunki ei enää olisi eristetty ja hullut joko kuolisivat tai paranisivat. Mikäli sellaista tapahtuisi tämän elinaikana. Mutta missään nimessä tuo ei kerro tai näytä tätä kenellekkään.
 

Ulkonäkö

Calypso on 173cm pitkä nuori nainen. Tuolla on keskiselkään asti yltävät tumman ruskeat lähes mustat hiukset. Ne ovat luonnollisesti hieman laineilla, mutta kiharoiksi niitä ei voi vielä kutsua. Yleisesti Cal pitää hiuksiaan kiinni, jotta ne eivät häiritsisi näkemistä ja taistelussa jos joku niihin tarttuu paine jakautuu tasaisesti, jolloin naista on hankalampi ohjailla. Yleisin tyyli on perinteinen ponihäntä tai ranskan letti pitkin päätä.

Calypsolla kahden väriset silmät. Oikea silmä on tumman ruskea eikä mitenkään erikoinen, kun taas vasen on hyvin syksyinen. Calypson vsen silmä on oranssin ja keltaisen sekoitus ja se erottuu hyvin kaikesta muusta tuon ulkonäössä. Tummat ja peruspitkät ripset reunustavat kumpaakin silmää hennossa kaaressa ylöspäin. Naisen kulmakarvat ovat tummat ja kaartuvat heman loppua kohden alaspäin.

Vartaloltaan Calypso on hoikka, mutta silti tuolta löytyy lihaksia. Ne eivät kummemmin näy vaatteiden läpi, mutta iholta katsottuna esimerkiksi vatsalihasten reunat näkyvät ja samoin olkalihaksen linjat saattaa erottaa oikeassa valossa. Ne eivät siis iske ensimmäisenä silmään. Kuten naisen ylä- ja keskivartalo myös tuon jalat ovat suhteellisen vahvat. Niissäkään lihakset eivät tökkää ensimmäisenä esiin vaan antavat naiselle lähinnä muotoja. Calilla on vasemmassa kyljessään kaksi noin kaksikymmentä senttiä pitkää arpea, jotka tuo on saanut ennen taudin iskemistä.

Calypson tyyli on hyvin yksin kertainen. Jalassaan tuolla on venyvät, mutta suhteellisen kestävät armeijan vihretä housut, joissa on perus taskujen lisäksi oikeassa pohkeessa pieni tasku. Jalassaan naisella on jo hieman kuluneet maihareita muistuttavat buutsit ja päällään yleensä jonkun lainen toppi tai pitkähihainen. Kylmän tullessa päältä löytyy hupparia ja kylmillä ilmoilla paksu takki, jossa on karvalla päällystetty huppu. Jalkoihin kylmillä pääsee yksinkertaiset villasukat, mutta muuten varustu ei muutu. Väreinä toimimat lähinnä areijan vihreä ja musta.
 

Historia

Calypso syntyi keskimmäisenä lapsena vanhemmilleen. Tuolla oli isoveli- se kultapoika - ja kaksivuotta nuorempi pikkusisko - se ihastuttava pikku prinsessa -. Tämän sisarukset näyttivät normaaleilta ja sekös ihastutti tytön vanhempia. Jostain syystä Calypsolla on toisessa silmässään jonkin lainen pigmentti häiriö, jonka johdosta silmä on väriltään oranssihtava. Tuon vanhemmat halusivat ollat mahdollisimman normaaleita noiden sivistyneissä piireissään, joten Calypson kaltainen sekasikiö ei oikein sopinut kuvaan. Veljeä palvottiin monessa asiassa ja pikkusiskoa lellittii minkä ehdittiin, mutta Calypso ei saanut oikein mitään. Tuo joutui aikuistumaan varhain ja pitämään itsestään huolta. Vanhemmat tarjosivat ruokaa ja suojaa, mutta siinäpä se olikin. Kulissia piti pitää yllä myös silloin, kun kukaan ei olisi halunnut. Calypson isä oli väkivaltainen ja silloin tällöin löi outoa tytärtään, mutta mustelmat pistettiin aina tytön kömpelyyden piikkiin. Mitä tuo ei oikeastaan koskaan ollut. Jo nuorena, noin 12-vuotiaana, Calypso eksyi hieman vääriin porukoihin. Tuo aloitti oman pikku harrastuksensa. Tai parikin. Cal aloittiharjoittelemaan potkunyrkkeilyä pimeällä salilla, sekä varastelemaan. 

Kun tyttö tuli vanhemmaksi ja paremmaksi alkoi tuo myös ottelemaan laittomissa tappeluissa. Täällä Calypso sai kyljessään komeilevat arvet. Tuo sai parantua erään huume diilerin luolassa enne kotiin paluuta, joten Calypso saattoi olla jopa viikkoja poissa kotoa. Vastapalvelukseksi Cal kuljetti ja möi huume pomon tuotteita.Tällä välin isän väkivaltaisuus alkoi kohdistua tämän vaimoon eli Calypson äitin. Tosin aina tytön ollessa kotona tuo sai pataan. Ollessaan 17 Calypso otti taas vastaan iskuja isältään, kunnes tytön päässä napsahti. Muutaman iskun tuo torjui,kunnes alkoi vuorostaan latelemaan istuja isäänsä päin. Calypson äiti huusi kauhuissaan ja käski tytärtään lopettamaan, mutta tuo ei kuullut. Sisko itki kauhuissaan ja veli juoksi alakertaan vetäen Calypsoa kauemmas. Palkaksi tuo sai kyynarpään ohimoonsa. Kun isku osui ei tyttö enää lähtenytkään isänsä perään vaan juoksi omaan pieneen huoneeseensa, pakkasi hieman tavaroitaa ja ryntäsi ulos ovesta kadulle.

Calypso piilotteli huumepomon luona tehden tälle töitä, mutta taudin iskiessä tyttö pakeni ja pian huomasikin omaavansa erikoisia voimia. Siitä asti tyttö on opetellut selviämään yksin ja harjoittelemaan, jotta tuon voimat kävisivät voimakkaammiksi.
 

Lisätietoja

  • Harrastaa potkunyrkkeilyä. 
  • Asuu kaupungin laitamilla pienessä maan alaisessa punkkerissa, jonka löysi sattumalta.
     

Mutanttivoimat: Calypso pystyy liikuttamaan tavaroita, sekä ihmisiä mielensä voimalla. Kuitenkin mitä isompi esine on kyseessä sitä enemmän se vie tytöltä energiaa, joten Calypso koittaa välttää voimiensa käyttöä. Mitään taloja tai vastaavia tuo ei saa siirettyä, mutta esimerkiksi henkilöautot ovat vielä suhteellisen helppoja. Calypso ei myöskään pysty käyttämään voimiaan kunnolla, mikäli tuo ei näe siirettävää esinettä.

Tavaraluettelo: olkalaukku, armeijaveitsi, pari purkkia tonnikalaa, vesipullo

Lisätty: 21.11.2018
Pelaaja: Kira

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com