Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Justin Anderson

Etunimi Justin Isaiah Ikä 18-vuotias
Sukunimi Anderson Syntymäaika 27.10.
Kutsumanimi - Suuntautuminen panseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Luokkahuoneessa Justin olisi yksi niistä henkilöistä, jotka nauravat ja heittelevät ylävitosia luokan pellelle, kun oppitunti keskeytyy tuon takia. Justin olisi kuitenkin siitä huolimatta liian tunnollinen aloittaakseen itse oppitunnin häiriköinnin.

Hän on rento, muiden seurasta nauttiva sosiaalinen nuori miehenalku. Hänellä on tapana tehdä aloite keskustelun aikaansaamiseksi ja hän rakastaa oppia tuntemaan muita ihmisiä, kunhan luottamus on kuitenkin saatu. Pilke silmäkulmassaan kulkeva nuori mies on hymyilevä, aavistuksen sarkastinen ja flirttaileva. Pelimieheksi häntä ei kuitenkaan voisi väittää, sillä flirtistä huolimatta Justin kunnioittaa muiden tunteita, eikä rupeaisi leikkimään niillä. Justin onkin hyvin empaattinen ja reilu, ja hän omaa vahvat moraalit, vaikka saattaakin ryhmäpaineen edessä alentua tekemään jotain typerääkin. Mutta tekipä hän sitten mitä tahansa joko muiden yllyttämänä tai omaa ajattelemattomuuttaan, koputtaisi omatunto välittömästi saaden miehen korjaamaan tekosensa nöyrästi.

Justinia on melko vaikeaa saada suuttumaan pienistä, sillä hän osaa suhtautua asioihin huumorilla. Jos jokin asia häntä kuitenkin ärsyttäisi, pitäisi hän sen vain sisällään teeskennellen kaiken olevan okei. Toisinaan se saattaa kuitenkin johtaa patoutuneiden tunteiden yllättävään purkautumiseen kerralla, mutta omatunto hyökkäisi silloin välittömästi pojan päälle, jos hän jotain tulisi tiuskineeksi. Siksi Justin tyyntyykin melko nopeasti. Se ei kuitenkaan tarkoita, että mies unohtaisi sen, kuka hänet on joskus saanut hermostumaan. Sanoin kun on helppo vakuuttaa antavansa anteeksi, vaikka todellisuudessa inhon tunne jäisikin sykkimään rintaan.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Frank Rossi

Justin omaa 175 senttisen, kiinteän kehon. Hänen ihonsa on herkästi ruskettuva ja sitä koristaa siellä täällä jokunen luomi. Luomia on muutama myös hänen kulmikkaissa, symmetrisissä kasvoissaan, ja niistä yleensä ensimmäisenä silmään pistävimmät sijaitsevat huulten yläpuolella ja leuassa. Miehen silmät ovat vihertävät, mutta valaistuksesta riippuen saattavat näyttää myös aavistuksen ruskehtavilta. Silmiä kehystävät Justinin hiusten kanssa samaa sävyä olevat tummanruskeat kulmat.

Darlow’n nykytilanteen vuoksi Justin ei enää painota pukeutumisessaan niinkään tyyliä, tai ulkomuotoa muutenkaan, vaan sen sijaan mukavuus ja käytännöllisyys ovat tärkeämpiä vaatetuksen valinnassa. Etenkin kylmillä keleillä Justinilla on tapana suorastaan hautautua kasvojaan myöten kaulahuiveihin estääkseen astman oireilun, ja lämmin pukeutuminen on muutenkin hänelle tärkeää. Onnekseen hän on onnistunut löytämään hengityssuojaimen ilmanepäpuhtauksilta suojautumiseen, ja sitä hän käyttääkin nykyään melko paljon yrittäessään säästellä lääkkeitään.
 

HISTORIA

Justin on elänyt melko normaalin elämän yhdessä Italiasta adoptoidun isoveljensä Alession kanssa. Sosiaalisena persoonana hän on aina omannut melko laajan kaveripiirin, eikä ollut epätavallista, että hän oli jatkuvasti menossa jonnekin. Siitä huolimatta hän kuitenkin onnistui säilyttämään läheiset välit myös perheeseensä, ja etenkin veljeensä, jonka kuuroutuminen 18-vuotiaana sai Justinin jopa opettelemaan viittomakielen täysin omasta tahdostaan. Alession kuuroutuminen taisikin tuoda veljeksiä entistä lähemmäs toisiaan, sillä Justin halusi pysytellä Alession tukena tietäessään, miten kuulon menetys vaikeutti tuon elämää.

Hänen huolehtivan luonteensa vuoksi Justin myös päätyi muuttamaan yhdessä Alession kanssa Darlowiin opiskelemaan. Taudin puhjettua yhteys Darlow’n ulkopuolella eläviin vanhempiin on katkennut, mutta veljekset ovat edelleen pitäneet tiiviisti yhtä huolehtien toinen toisistaan. He majoittuivat yhdessä kaupungin laitamille niiden alueiden ollessa suhteellisen rauhallisia.
 

LISÄTIETOJA

  • Astmaatikko
  • Osaa viittomakieltä
  • Vasenkätinen
  • Majoittunut yhdessä adoptioveljensä Alession kanssa kaupungin laitamille.


Tavaraluettelo: reppu, taskulamppu, kolme patteria, puukko, juomapullo, kaksi proteiinipatukkaa, astmalääkkeet, hengityssuojain, punainen viltti, säilykelihatölkki

Lisätty: 23.11.2018
Pelaaja: Akit4

viestit

24.12 / Hyvää joulua!

17.12 / Löysit kaikki lahjapaketit, joten palkintona Justin sai itselleen punaisen viltin ja pattereita taskulamppuunsa!

SUHTEET

Alessio Anderson / veli

©2019 mσrвus - suntuubi.com