Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Alessio Anderson

Etunimi Alessio Francesco Ikä 22-vuotias
Sukunimi Anderson Syntymäaika 19.11.
Kutsumanimi Alessio Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Vaikka maailma muuttuikin, Alessio on pysynyt kutakuinkin samanlaisena; kuuroutunut nuori mies on ystävällinen ja fiksu, mutta myös hermostunut ja varautunut. Vamma on hankaloittanut Alession elämää monellakin tapaa, ja turvaa italiano hakee adoptioveljestään, joka on hänelle ainoa tärkeä asia elämässä. Alessio jaksaa yhä suhtautua elämään positiivisesti, vaikka kokeekin usein vaikeita tilanteita, kuten tautisten yllätyshyökkäyksiä tai ryöstöjen uhriksi joutumista. Nuori mies osaa elää myös itsenäisesti, mutta pärjää tällöin paljon surkeammin.

Ensivaikutelma Alessiosta tuskin vakuuttaa juuri ketään, sillä nuoren miehen hiljainen olemus ja mitäänsanomaton ulkonäkö eivät aivan kieli vahvasta henkilöstä. Alessio on kyllä urhea ja osaa toimia nopeasti toimintaa vaativissa tilanteissa, mutta koska tämä ei näy hänestä ulospäin, on toisten helppo keksiä omia johtopäätöksiään hänestä. Tutustuessaan Alessioon ei kannata kiinnittää suurta huomiota tämän epäselvältä, tosin ymmärrettävältä, kuulostavaan puheeseen tai keskittyvään tuijotukseen, sillä huulilta lukijana hänen on pidettävä katsekontakti jatkuvasti keskustelemansa henkilön kasvoissa. Veljensä kanssa Alessio kommunikoi suurimmaksi osaksi viittomalla.

Vaikeasta unettomuudesta ja univajeista johtuen Alessiolle sattuu päiviä, jolloin hän saattaa vaikuttaa poissaolevalta, sekavalta ja ärtyneeltä. Nuoren miehen on kovin usein hankala saada nukuttua edes tunnin mittaisia jaksoja rauhattomuutensa vuoksi, ja yleensä hän lepuutteleekin silmiään vain, kun Justin on hänen seurassaan. Pitkään jatkunut unettomuus syö toisinaan myös raa'asti Alession voimia, minkä vuoksi hän tuntee olonsa usein heikoksi.

Alession elämään kuuluu tasan yksi henkilö, johon hän luottaa täysin ja jolle hän on aina valmis puhumaan, Justin, nimittäin. Hän on epävarma ihmisten luotettavuudesta, minkä vuoksi mitään henkilökohtaisempia tietoja ei paljasteta toiselle ennen, kuin tämä osoittaa olevansa luottokelpoinen.

Vaikka Alessio ei vaikutakaan millään tavalla väkivaltaiselta saati edes vihaiselta tyypiltä, osaa hänkin tarvittaessa kiihtyä ja olla jopa yllättävän brutaali. Äärimmäisyyksiin nuori mies ei kuitenkaan juuri koskaan lähde, vaan hän tekee vain sen mitä pitää. Joskus pelkästään tautistenkin tappaminen on hänen mielestään raastavaa, sillä ihmisiähän nämäkin vain ovat - hyvin epäonnekkaita tosin.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Timothée Chalamet

Kalpeaihoinen ja kapeakasvoinen Alessio on keskipitkä ja sirokokoinen ihminen, jota ei ainakaan ylimääräisillä lihaksilla ole pilattu. Nuori mies ei ole kuitenkaan heikko tai hauras, mutta voimakkuuden sijaa häntä on siunattu nopeudella ja kestävyydellä. Italiano on 168 senttiä pitkä mies, jolla on kapeat kasvonpiirteet, terävä leukalinjaus ja korkeat, hyvin erottuvat poskipäät. Keltapohjainen iho on hyvin vaalea ja lähes puhtaan virheetön.

Tummatukkaisella kiharapäällä on lempeän oloiset silmät, joiden iiris on vihertävän ja rusehtavan värin sekasoppa, ja joita koristaa tuuheat ja paksut ripset. Silmänaluset ovat usein tummahkot unenpuutteen vuoksi. Hiusten kanssa samaa sävyä olevat kulmakarvat istuvat silmien yläpuolella paksuina ja ilmeikkäinä. Alession tuuhea hiuspehko yltää suurin piirtein niskaan ja hän on aika tarkka pituuden kanssa, joten aina mahdollisuuksien puitteissa hän leikkelee liian pitkiksi kasvaneet suortuvat pois.

Oli kesä tai talvi, Alessio palelee joka tapauksessa. Siksi hän käyttääkin paljon lämpimiä vaatteita, kuten pitkähihaisia, huppareita ja villapaitoja, mitä nyt sattuukin olemaan tarjolla. Värit vaihtelevat mustan ja tummansinisen, Alession lempivärin, vaiheilla, sillä huomiotaherättävän kirkkaat värit ovat hänelle ehdoton ei. Syksystä kevääseen Alessio pitää aina tummanharmaata pipoa päässään.
 

HISTORIA

Italiassa syntynyt Alessio kasvoi yksinhuoltajaäitinsä kanssa 3-vuotiaaksi, jolloin hänet annettiin adoptioon. Äidin oli vaikea pitää huolta pojastaan, hukkuessaan itse rästilaskuihin ja huomatessaan kuulonsa heikenneen. Asiaa ei tajuttu tutkia tarpeeksi tarkkaan, ja kun nainen kuuroutui lopulta kokonaan hän koki ainoaksi vaihtoehdoksi antaa lapsen pois. Päätös oli raskas, mutta oikea pojan kannalta.

Alessio adoptoitiin mukavaan amerikkalaisperheeseen, johon syntyi myöhemmin toinen poika, Justin. Heistä tuli nopeasti hyvät kaverukset keskenään, vaikka nuorempina kummallakin oli omat kaverinsa, joiden kanssa viettivät vapaa-aikansa. Kahdeksantoistavuotiaaseen asti Alession elämä oli ihan tavallista, kunnes hänen kuulonsa heikkeni yhtäkkiä ja katosi lopulta kokonaan. Syyksi selvitettiin periytyvä sairaus, otoskleroosi, mikä oli kuurouttanut myös hänen äitinsä. Tällöin välit Justiniinkin lähentyivät enemmän ja veli opetteli myös viittomakieltä hänen vuokseen. Kuuroutuminen oli Alessiolle kova isku, koska hän ei voinut sen vuoksi mennä armeijaan, mutta perheen tuki sai hänet selviytymään siitä.

Myöhemmin Alessio muutti Justinin kanssa Darlow'n kaupunkiin opiskelemaan, mutta taudin yllättävän puhkeamisen vuoksi rauhallinen elämä muuttuikin selviytymiseksi. Kaupungin jouduttua eristyksiin muusta maailmasta veljekset menettivät yhteyden vanhempiinsa, mutta pysyivät tiiviisti yhdessä ja huolehtivat toinen toistensa ongelmista. Kaksikko etsi paikan rauhalliselta alueelta ja majoittuivat laitamilla sijaitsevaan taloon.
 

LISÄTIETOJA

  • Kuuroutunut periytyvän sairauden, otoskleroosiin, vuoksi teini-iässä. Osaa siis puhua normaalisti, joskin epäselvästi, ja lukee hyvin huulilta.
     
  • Pelkää pimeää.


Tavaraluettelo: olkalaukku, keittiöveitsi, sytytin, huopa, pieni ensiapupakkaus, säilykepapuja

Lisätty: 23.11.2018
Pelaaja: Tiuhti

VIESTIT

24.12 / Hyvää joulua!
 

SUHTEET

Justin Anderson / veli

©2019 mσrвus - suntuubi.com