Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

toiminta

Pikkujoulut 2018

Pikkujoulut olivat joulu-helmikuun aikana auki ollut pikapeli. Nyt peliin ei saa enää osallistua, mutta rooleja saa tarkastella alla olevassa vieraskirjassa. Kaikki mitä tässä pelissä tapahtui, vaikuttaa myös tämän pelin ulkopuoliseen, normaaliin roolipeliin. 


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Ylläpito

19.02.2019 10:15
HUOM! ETHÄN KIRJOITA ENÄÄ TÄHÄN VIERASKIRJAAN! :)

Nimi: Trithan

28.01.2019 20:39
Aron Clarke

Aron seurasi katseellaan miten selvästi humaltunut Elijah nojaili kättään tiskiin ja päätään siihen, pitäen katseensa hänessä itsessään. Aron ei osannut sanoa, mitä nuoremman päässä liikkui, mutta tuon tilasta päätellen tuskin se mitään erityisen järkevääkään saattoi olla. Mies kohotti hiukan kulmaansa Elijahin sanoessa että hänkin halusi sellaisen tatuoinnin, ja Aron vilkaisi kavereitaan. Henry virnuili - selvästi hiukan humalassa - ja Andre puolestaan pudisti päätään. Selvästi mies ei pitänyt Elijahia kovinkaan sopivana Foxtrotiin. Aron ei kuitenkaan ollut asiasta vielä varma.

"Ei moottoripyörä, mutta jengi kuitenkin. Etkö oo kuullu Foxtrotista?" Aron kysyi, Elijahin mutistessa jotain moottoripyöräjengistä. Mies kallisti hiukan päätään, pari hiussuortuvaa valahtaen otsalle. Mutanttikommentin kohdalla Henry nauroi, kommentoiden Andrelle että vain yksi heistä oli mutantti. Aron ei ymmärtänyt Elijahin puhetta X-Menistä, mutta Henry vaikutti pitävän sitäkin hauskana. Tai ehkä se oli vain alkoholi, joka sai tuon nauramaan.

Aron hieraisi hiukan kaulansa tatuointia. Toki hän voisi viedä Elijahin tutustumaan Foxtrotiin, mutta se ei kyllä onnistunut pojan ollessa tuossa kunnossa. Ja muutenkaan Aron ei ollut varma, missä kunnossa Elijah selviäisi siitä reissusta, ellei tuolla paljastuisi olevan jotakin salaisia taitoja... kuten esimerkiksi mutanttius.
"Entäs oletko sä mutantti?" Aron kysyi sitten, katsoen poikaa kysyvästi.

Nimi: Zaaga

28.01.2019 19:47
Elijah Davis

"Ai sillä on joku syvällinen tarkotuski?" Elijah sanoi otsa rypyssä ja vetäytyi lopulta kauemmaksi. Hän törkkäsi kätensä baaritiskille ja nojasi pääkopelonsa kämmeneensä katsellen Aronia sitten uudesta, kallistuneesta näkökulmastaan. Nyt kun Elijah jäi miettimään, Aron oli kyllä aika hyvännäkönen. Just sellanen mies mustine vaatteineen ja tatuointeineen, joka olisi voinut olla Elijahin gay awakening joskus ala-asteella.

Sitten Aron kysyi, haluaisiko Elijah samanlaisen tatuoinnin, mihin poika hymyili hilpeänä.
"Joo, voidaan sit matchata kaikki yhessä", hän sanoi viitoten laiskasti sormellaan Aronin kavereihin. Kyllähän Elijah oli huomannut koko kolmikon kantavan mukanaan samoja tatuointeja, mutta hän ei ollut liikkunut vielä tarpeeksi kaupungin keskustassa tajutakseen mitä se tarkoitti, eikä alkoholin huumaama pää tarjonnut sen viisampia päätelmiä.

"Miks teillä ees on kaikilla sama tatuointi? Mitä te ootte, joku moottoripyöräjengi?" Elijah mutisi ääneen. Mikä tahansa päästä suuhun kulkeva filtteri illan alussa oli ollutkin, oli nyt kadonnut jo olemattomiin. "Tai sit te ootte mutantteja ja tolla te tunnistatte toisenne. Vähän niinku X-Men…. Oh my god. Niitten nimi on X. Men. Niiku X! Mut niillä ei kyl oo tatskoja…"

Nimi: Trithan

13.01.2019 22:19
Aron Clarke

Aron seurasi katseellaan miten Elijah nousi seisomaan, ja joi loputkin oluestaan. Poika alkoi olla selvästi jo aika kännissä, joka ei kyllä ollut ihme kun tämä kerta oli hänen ensikertansa. Oli kuitenkin hiukan huvittavaa, kuinka nopeasti alkoholi oli noussut Elijahilla päähän. Eipä se kuitenkaan haitannut, pojalla näytti olevan hauskaa. Aron pysytteli hiljaa, ja tarkkaili Elijahia samalla kun poika kertoi juoneensa parempaakin, ja sen jälkeen alkoi tutkimaan hänen käsivarttaan. Aron vilkaisi itsekin tatuointien peittämää ihoaan, joiden linjoja Elijah nyt jäljitti sormellaan. Kosketus tuntui hiukan hassulta, mutta ei Aron siitä juurikaan välittänyt. Antaisi Elijahin nauttia ensimmäisestä kännikokemuksestaan miten halusi.

"Aijaa?" Aron sanahti sitten Elijahin kertoessa, että poika halusi itsekin tatuoinnin. Mies naurahti kuivasti pojan seuraaville sanoille.
"Ei se oikeastaan satu niin paljoa. Tai, riippuu lähinnä siitä minne sen ottaa", Aron kertoi. Hän ei itse ollut edes juuri tuntenut mitään silloin kun hänen käsivarsiaan tai selkäänsä oli tatuoitu, mutta esimerkiksi rinnan ja kaulan tatuoiminen oli ollut kyllä kivuliasta. Kai se oli kuitenkin todella yksilöllistä, sillä hän oli kuullut monenlaisia tarinoita tatuointien ottamisesta. Aron katsoi Elijahia tarkkaavaisena, ja huomasi tuon katseen kiipeävän ylemmäs, kunnes poika katseli hänen kaulassaan olevaa suurikokoista X -muotoista tatuointia. Elijah koski myös siihen, ja se sai Aronin kohottamaan kulmaansa. Tälläiseen kosketukseen melkein vieraalta ihmiseltä hän ei ollut tottunut. Ei sillä että se häntä haittaisi, mutta olihan se vähän hassua kun joku noin vain alkoi lääppimään vieraan miehen kaulaa. Toki alkoholillakin oli suuri vaikutus tähän tilanteeseen, joten kai se oli ymmärrettävää.

"Etkö tiedä mitä se tarkoittaa?" Aron kysyi. Toki hän oli niin olettanut jo aiemminkin, kun Elijah ei ollut reagoinut siihen mitenkään. Tai siihen, miten hänen kahdella ystävälläänkin oli samankaltaiset kaulassaan.
"Haluaisitko tälläisen?" mies jatkoi sitten, taikoen kasvoilleen taas puolittaisen virneen. Ei Aron varmaan aivan vielä alkaisi Elijahia värväämään, sillä ainakin tällä hetkellä poika ei vaikuttanut erityisen voimakkaalta tai hyödylliseltä - toki tuolla saattoi olla jotain salaisia taitoja, joita hän ei vain näyttänyt muille.

Nimi: Zaaga

13.01.2019 21:34
Elijah Davis

Mitä oli Aronin sekä hänen ystäviensä reaktioihin luottaminen, Elijahin yritys oli ollut vähintäänkin koominen. Muiden huvittuneet reaktiot eivät kuitenkaan enää saaneet Elijahia tuntemaan oloansa niin nolostuneeksi, oikeastaan oli ihan mukavaa tulla huomatuksi ja nostattaa muiden mielialaa, vaikka sen hinta olikin vähintäänkin epämieluisa. Alkoholin myötä Elijahin epävarmuudet olivat kuitenkin kadonneet kuin tuhka tuuleen, ja poika pystyi nauramaan hilpeästi muiden mukana.

"Sä et arvaakaan", Elijah vastasi hymyillen leveästi Aronille ja kampesi itsensä ylös. Suoristauduttuaan hän jäi katselemaan kämmeneensä nojaten, miten Aron otti vielä toisenkin lasillisen juomaa ja työnsi sitten tarjottimen pois. Elijah puolestaan kääntyi ensimmäisen juomansa puoleen ja kulautti loput lasista alas pystymättä jälleen kontrolloimaan irvistystään. Hän sulki hetkeksi silmänsä ja nojasi käteensä. Baarin äänet olivat sulautuneet yhdeksi isoksi kohinaksi, ja Elijah tunsi sydämensä jokaisen lyönnin rintakehäänsä vasten. Hän ei muista, milloin viimeksi oli tuntenut olonsa niin sanoinkuvaamattoman rennoksi.

Elijah räpytti silmiään hitaasti kuullessaan Aronin äänen. Hän ei saanut muodostettua kunnon lausetta mielessään, joten poika tyytyi vain mutristamaan huuliaan.
"Onhan sitä parempaaki juotu", poika mutisi ääni sammaltaen. Hänen katseensa kävi miehen tatuoinneissa, ja hetken päästä Elijah alkoi seuraamaan Aronin käsivartta koristavia mustekuvioita sormellaan kovin keskittynyt ilme kasvoillaan.
"Mäki haluun joskus tatskan", poika sanoi ajatuksisaan, eikä edes tajunnut, että sellaisen hankkiminen ei ollut varmaankaan enää edes mahdollista. Kolmen juoman jälkeen mikään ei kuitenkaan tuntunut mahdottomalta Elijahin mielessä. "Mut mä oon ihan liian nynny sellaseen. Miten sä ees pystyit ottaan noin monta? Sattu varmaan ihan sikana."

Sitten Elijahin katse jatkoi käsivartta ylemmäs ja osui Aronin kaulaan. Sormet liikkuivat mukana, ja pian poika oli nojautunut kiinnostuneena eteenpäin ja taputteli miehen kaulaa koristavan tatuoinnin mustia reunoja sormellaan. "Toi varsinki! Vaikkei se kyl mikään nätti oo... Tollanen äksä vaan."

Nimi: Trithan

12.01.2019 22:36
Aron Clarke

Aron ei voinut sille mitään, että jopa hänkin innostui hiukan Elijahin suostuessa ottamaan shotin. Tietenkin hän piti kasvonsa neutraaleina, mutta ehkä tarkkaavaisin saattaisi huomata hänenkin olevan hiukan huvittunut tilanteen takia. Mies seurasi kirkkaansinisellä katseellaan miten Elijah tarttui uhmakkaasti shottilasista, ja yllättävän rohkeasti joi alkoholin yhdellä kulauksella alas. Pari sekuntia Henry ja Andrekin olivat hiljaa, mutta nähdessään Elijahin reaktio kaksikko repesi nauramaan. Aronkin antoi pienen, puolikkaan hymyn hiipiä kasvoilleen. Mies oli hiukan yllättynyt, kun yhtäkkiä Elijah tarttui häntä kiinni Aronin paljaasta, tatuointien peittämästä käsivarresta, mutta eipä se juurikaan haitannut. Poika varmaan tarvitsi vain hiukan tukea, ja se oli ihan ymmärrettävää.

"Polttaako?" Aron kysäisi, vaikka hän hyvin tiesi vastauksen. Kyllä hänkin muisti oman ensimmäisen shottinsa, ja tiesi ettei se välttämättä ollut kaikkein miellyttävin tunne. Mies katsoi tarjotinta, jolla on vielä muutama shotti, ja päätti juoda vielä yhden niistä. Yhdellä reippaalla liikkeellä Aron poimi lasin, vei sen huulilleen ja kaatoi kirkkaan alkoholin kurkustaan alas. Totta kai se poltti hänelläkin, mutta hiukan kokeneempana Aron vain nautti tunteesta. Mies laski tyhjän shottilasin alas tarjottimelle, ja työnsi sen sitten takaisin lähemmäs ystäviään, jotka ottivat sen mielellään takaisin. Henry nauroi vieläkin, mutta Andre oli jo ehtinyt rauhoittua. Aron vilkaisi taas Elijahin käteä hänen käsivarrellaan, mutta ei sanonut mitään tai elehtinyt sen suuntaan, että hän halusi tuon siirtävän sitä. Ei Aron oikeastaan välittänyt, jos poika tarvitsi tukea niin siitä vain.

Kirkkaansininen katse siirtyi sitten takaisin tiskille, jolla hänellä oli vielä puolitäysi viskilasi. Nämä juomat saisivat riittää ainakin hetken, ehkä joskus myöhemmin Aronkin saattaisi tilata enemmän. Alkoholi alkoi jo tuntua mukavasti, ja mies tunsi olonsa rennommaksi, vaikka hänen seurassaan olikin tuntematon henkilö. Elijah oli kuitenkin senverran harmittoman oloinen, ettei Aronia haitannut tuon läsnäolo - oikeastaan, se oli yllättävän virkistävää. Hän oli ehtinyt jo tottua jengin kovanaamoihin, joten oli mukavaa tavata taas vähän toisenlaistakin porukkaa, varsinkin kun Elijah ei pelännyt Aronia.
"No, mitä pidit siitä?" Aron kysyi sitten, kääntäen katseensa Elijahiin.

Nimi: Zaaga

12.01.2019 22:01
Elijah Davis

Katse muista ihmisistä kääntyi viimein takaisin toiseen mieheen, kun tämä esitteli itsensä Aroniksi. Elijah nyökkäsi hymyillen veltosti, ja seurasi Aronin ja kahden muun miehen välistä tilannetta. Elijah ei voinut olla kuulematta juopuneiden miesten naureskelevia kommentteja, ja ne saivat hänen poskensa hehkumaan kuumina. Elijah puristi nyrkkiään, mutta Aron käski häntä olemaan välittämättä, joten sen sijaan poika katsoi ihaillen, miten Aron kulautti eteensä asetetun pienen lasin kuin vettä vain.

Sitten Aron kääntyi hänen puoleensa tokaisten, että Elijah tuskin piti juomasta, mutta tarjosi sitä kuitenkin. Nuorukaisen katse kävi takana tiirailevissa miehissä, jotka virnuilivat kuin ketut odottaen varmaankin jotakin huvitusta Elijahin reaktiosta.

Ehkä se johtui alkoholista, mutta Elijahin valtasi yhtäkkiä päättäväisyys ja tahto osoittaa jotakin - itselleen, Aronille tai miehen ystäville, ken tietää. Uhmaava katse kiinnitettyinä miehiin Elijah nappasi lasin ja matki Aronin esimerkkiä aiemmin, kulauttaen koko pienen määrän alkoholia yhdellä kerralla ja nielaisten sen saman tien. Aluksi mitään ei tapahtunut, ja Elijah oli valmiina nauramaan suoraan päin kahden miehen naamaa, mutta vain silmänräpäystä myöhemmin polte saapui kuin nuolevat liekit hänen kurkussaan.

"Vau."

Silmiään rutistaen Elijah laski lasin pöydälle ja yskähti kerran nyrkkiinsä. Hän oli yrittänyt pitää itsevarman olemuksensa, mutta se mureni kuin kuivunut leipä, ja Elijah jäi pitämään kämmentä rinnallaan, kun alkoholi laskeutui yhä alemmas. Hänen oli tarkoitus katsoa Aroniin ja sanoa jotakin, mutta liike eteenpäin tuntui hetkeksi siltä kuin koko maailma olisi pyörähtänyt ympäri, ja automaattisesti Elijahin käsi otti tukea lähimmästä asiasta, mikä sillä hetkellä sattui olemaan Aronin käsivarsi. Oma kömellys huvitti häntä oudolla tapaa, ja pojan suusta pääsi hilpeä naurahdus.

"Vau", hän toisti.

Nimi: Trithan

08.01.2019 09:22
Aron Clarke

Nuori esittäytyi Elijahiksi, ja Aron nyökkäsi hiukan. Hän oli tuntenut kerran erään Elijahin, nuori foxtrotilainen joka oli alussa kuulunut samaan ryhmään hänen kanssaan, kun he taudin puhjettua alkoivat valtaamaan keskustaa. Tuo Elijah ei kuitenkaan ollut päässyt kovinkaan pitkälle, kun hän alkoi menettämään järkeään taudin takia, ja oli tapettu jengin toimesta. Mutta tämä nuori oli pärjännyt näinkin pitkälle, joten ehkä tuolla oli paremmat mahdollisuudet elämässä tässä tilanteessa.

"Aron", mies sanahti sitten, kun Elijah kysyi hänen nimeään. Eipä se kai voinut satuttaa kertoa oma nimensä, eiköhän se tulisi jotenkin muutenkin ilmi sen illan aikana, jos Andre ja Henry joisivat itsensä känniin. Nopea vilkaisu ystäviin vahvisti tämän, kun Aron näki molempien vetävän shotteja. Näköjään he olivat ymmärtäneet tuoda mukanaan jotain maksuvälineeksi.
"Riittääkö meillekin?" Aron kysyi sitten ystäviltään, joiden eteen oli tuotu tarjotillinen shottilaseja, joissa oli kirkasta nestettä. Henry katsoi heitä, ja nauroi sitten.
"Tottahan toki", mies sanoi ja työnsi tarjottimen heidän eteensä, kääntyen sitten takaisin Andren puoleen, puhuen tuolle aika kovaan ääneen Elijahista. Miehet naureskelivat lähinnä miten noin nuori poika oli päästetty baariin, ja arvelivat että tuo olisi pöydän alla ensimmäisenä.

"Älä välitä heistä", Aron tokaisi, vilkaissen Elijahia. Eivät hänen ystävänsä tarkoittaneet mitään pahaa, tilanne vain huvitti heitä. Mies katsoi sitten taas shottilaseja, jotka oli aseteltu nätisti tarjottimelle. Sen enempää ajattelematta mies nosti yhden laseista huulilleen, ja joi alkoholin yhdellä kulauksella. Polttava, mutta miellyttävä tunne valtasi hetkeksi hänen suunsa ja kurkkunsa, ja Aron laski tyhjän lasin takaisin tyytyväisenä.
"Tuskin pidät näistä, mutta nyt saisit ilmaiseksi", Aron sanahti, katsoen sitten Elijahia odottaen. Andre ja Henry seurasivat myös tilannetta, valmiina nauramaan nuoren pojan reaktiolle.

Nimi: Zaaga

07.01.2019 23:23
Elijah Davis

Elijah oli vieläkin huuhtomassa juoman makua suustaan oluella, joka ei toisaalta ollut yhtään sen parempi vaihtoehto, kun mies esitti hänelle kysymyksen. Nuorukainen nielaisi suullisen juomaansa ja räpytti silmiään maun kirvotessa. Tuohon hänen täytyisi tottua.

"Elijah", hän vastasi pyyhkäisten vaahdot suupielestään. Elijah uskalsi jo jopa väläyttää hymyn, vaikka toinen ei ollutkaan ehkä samalla tapaa hymyilevää sorttia. Sama se mitä muut baarissa ajattelivat, Elijah tunsi olonsa miehen seurassa rennoksi - ja ei, hän oli täysin varma, että alkoholilla ei ollut siihen mitään vaikutusta. Elijahilla oli omat ennakkokäsityksensä juomisesta, ja niiden mukaan alkoholi ei mitenkään voinut jo tässä ajassa mennä hänellä päähän.

"Entä sun?" poika esitti takaisin, palaten takaisin juomansa pariin. Yllätyksekseen hän oli kerennyt juoda sen jo melkein tyhjäksi, mikä sai pojan mutristamaan huuliaan. Elijah katsoi baarimikkoon, ja pohti, mitä nainen ottaisi maksuksi toisesta juomasta. Hän oli nähnyt toisen miehen maksavan tupakalla, mutta ei hänellä ollut tarjota mitään niin haluttua.

Viimeisten juomatippojensa varjelemiseksi Elijahilla oli hetki aikaa hengähtää ja katsella ympäri baaria. Väkeä oli tullut lisää, ja pianon soittoa säesti nyt mukava puheensorina. Elijahin katse käväisi kaipaavana mustassa pianossa. Siitä on ollut aikaa, kun hän viimeksi soitti mitään, mutta ehkä ilta tarjoaisi sille vielä mahdollisuuden.

Nimi: Trithan

05.01.2019 11:05
Aron Clarke

Aron ehti palauttaa jo neutraalin ilmeen kasvoilleen, mutta pojan reaktio viskiin sai viileän hymyn kiipeämään hänenkin huulilleen. Mies nyökkäsi nuoren kysyessä, joiko hän oikeasti sitä, ja vilkaisi samalla toisella puolella istuvia ystäviään, jotka seurasivat nyt myös tilannetta - selvästi valmiina nauramaan pojan reaktiolle. He eivät joutuneet pettymään, ja repesivät nauramaan pojan työntäessä lasin takaisin Aronille, kiroten juoman pahaa makua. Aron itsekin hymähti, mutta ei enää nauranut. Sen sijaan hän otti itse siemauksen juomasta, nauttien sen kihelmöivästä mausta.

"Mikä on nimesi?" Aron kysyi sitten. Poika oli herättänyt hänen kiinnostuksensa, ja Aron halusi tietää lisää. Mistä sitä tiesi, jos tuosta olisi jotain hyötyäkin. Foxtrot etsi aina uusia, hyödyllisiä jäseniä, ja jos sellaisia sattui löytämään ja liitettyä jengiin, Aronkin hyötyisi siitä. Ei hän tietenkään yrittäisi houkutella nuorta poikaa vaaralliseen jengiin, ellei tuo osoittaisi olevansa jollakin tavalla hyödyllinen - kuten esimerkiksi mutantti.
Taas Aron toi viskilasin huulilleen, ottaen pitkän kulauksen juomasta. Ei hän ollut suunnitellut juovansa näin sinä iltana, mutta eipä siitä varmaan mitään harmiakaan olisi. Aron ei edes muistanut, milloin hän olisi viimeksi ollut humalassa. Sellaiset illat olivat muuttuneet harvinaisiksi Darlow'n nykyisessä tilanteessa, mutta nyt hänellä oli hyvä tilaisuus siihen. Harmi vain, ettei hän ollut ottanut mukaansa kauheasti maksuvälineitä, eikä halunnut antaa kaikkia tupakkojaan pois. No, ehkä Henry tai Andre voisivat tarjota hänelle.

Nimi: Zaaga

05.01.2019 00:54
Elijah Davis

Elijahin helpotukseksi mies näytti ottavan kommentin hyvällä, sillä toisen kylmänviileä ilme rikkoutui reveään nauruun. Jännittyneet olkapäät alkoivat vihdoin rentoutua, ja Elijah onnistui jopa naurahtamaan hieman itsekin. Ehkä olut oli siinä vähän apuna, vaikka juoma maistuikin vieläkin kuvottavalta. Puolet lasista oli kuitenkin jo tyhjänä, mutta ylpeyden tunne haihtui saman tien, kun Elijah kääntyi katsomaan vierellään istuvaa miestä, joka oli samalla kerennyt jo kulauttaa koko juomansa ja tilata uudenkin.

Seuraavaksi Elijah sai kokea shokin, kun mies tarjosi juomaansa hänelle. Hän halusi ensiksi kieltäytyä, olihan mies joutunut sentään maksamaan juomasta jotain, ja jos se olisi yhtään vahvempaa kuin olut, Elijah tulisi todennäköisesti kuolemaan. Kuitenkin liekö sitten yhtäkkisen rohkeutensa tai alkoholin vaikutuksen, nuorukainen päätti suostua ja otti ojennetun lasin. Hän haistoi ensiksi lasin sisältöä, ja nyrpisti saman tien nenäänsä.
"Sä oikeesti juot tätä?" Elijah kysyi kulmat rytyssä. Lopulta hän kuitenkin otti harkitun kulauksen juomasta. Pojan ilme vaihtui vastenmielisen maun kirvotessa suuhun ja poltellessa kurkkua, ja hän tyrkkäsi lasin saman tien takaisin miehelle. "Hyi. Vittu."

Elijah ei tiennyt mitä oli juuri juonut, mutta vahvaa se oli. Hänen teki mieli huuhtoa iljettävä maku vedellä pois, mutta jokin kokemuksessa oli myös oudon vapauttavaa, aivan kuin hänen vanhempansa rautaiset odotukset olisivat juoman mukana huuhtoutuneet olemattomiin.

Maku oli siitä huolimatta kuitenkin yhä vastenmielinen, joten Elijah käytti vielä jäljellä olevaa oluttaan hyödyksi ja joi sitä karkottaakseen vahvemman juoman maun suustaan.

Nimi: Trithan

03.01.2019 13:28
Aron Clarke

Parilla nopealla kulauksella Aron sai juomansa tyhjäksi, ja mies pyyhkäisi suutaan kämmenselällään. Sormettomiin, mustiin käsineisiin jäi hetkeksi hiukan vaahtoa oluesta, mutta se imeytyi kankaaseen nopeasti. Aron katsoi tyhjää tuoppiaan hetken, selvästi harkiten jotain. Sitten mies kaivoi taskustaan esiin kaksi tupakkaa, ja työnsi ne tiskillä kohti baarimikkoa.
"Mitä vain tällä saa", mies sanahti, pitäen ilmeensä neutraalina ja viileänä. Nainen tiskin toisella puolella otti tupakat, ja työnsi ne jonnekin talteen tiskin takana, ja kääntyi sitten kaatamaan hänelle jonkinlaista juomaa. Ruskea neste kaatui matalaan jäillä täytettyyn lasiin tuplana, ja Aron tunnisti sen viskiksi. Hyvä valinta.
Sitten hänen huomionsa kääntyi takaisin nuoreen poikaan, joka vastasi hänen kysymykseensä kertomalla, että hänellä oli ollut ylisuojelevat vanhemmat. Se oli aivan vieras käsite Aronille itselleen, ja nuori taisi tajuta sen itsekin, sillä seuraavaksi tuo kertoi ettei Aronista voisi sanoa samaa. Tämä sai muuten ilmeettömän miehen jopa naurahtamaan, ja kääntämään katseensa poikaan.

"Taidat kyllä olla oikeassa", Aron sanoi, vielä hiukan naurahtaen pojan yllättyneeseen ilmeeseen. Tuo ei tainnut pelätä häntä, mutta huomasi varmasti sanoneen jotain, minkä saattoi tulkita sopimattomana. Aron pohti jopa hiukan, tiesikö tuo mitä heidän tatuointinsa tarkoittivat. Ehkä tämä ylisuojelevasta, ja mitä luultavimmin rikkaasta perheestä tullut nuori ei ollut vielä oppinut jengeistä.
Aron nosti eteensä työnnetyn lasin huulilleen, ja siemaus kertoi juoman todellakin olevan viskiä. Ei mitään erityisen hyvää sellaista, mutta juuri sellaiseen hän olikin tottunut. Ei Aronilla ollut ollut koskaan varaa valita kalleinta tai parasta, ja halvat vaihtoehdot olivat tulleet hänelle tutuiksi.
"Haluatko maistaa?" Aron ehdotti sitten, ojentaen lasiaan kohti nuorta poikaa. Ehkä se oli jouluinen tunnelma, joka sai hänet näin hyvälle ja anteliaalle päälle, tai sitten hän halusi vain nähdä pojan reaktion vahvaan viinaan, sillä siitä saattaisi saada jonkinlaista hupia iltaan.

Nimi: Zaaga

30.12.2018 22:35
Elijah Davis

Poika piirteli lasin reunaan heikkoja kuvioita sormellaan, kun mies esitti hänelle uuden kysymyksen. Hän oli jopa hieman yllättynyt, että toinen tahtoi vielä pitää keskustelua yllä.
"Ylisuojelevat vanhemmat", Elijah vastasi ja käänsi katseensa takaisin lasiinsa. Hänen täytyi nielaista kulaus juomaa estääkseen ääntänsä värisemästä. Vaikka hänen vanhempansa olivaktin saaneet hänet tuntemaan olonsa enemmän vangiksi kuin perheenjäseneksi kotonaan, kukaan ei silti tahtoisi todistaa omien vanhempiensa kuolemaa vierestä.
"Susta en sanois samaa", poika töksäytti päättäen siirtää keskustelun toiseen, mutta kääntyi sitten saman tien miehen puoleen silmät levenneinä. "Tai siis - en mitenkään haluu yleistää ulkonäön perusteella! Tai tarkottanut että, että se liittyis jotenkin sun ulkonäköön, tai silleen..."

Nimi: Trithan

22.12.2018 09:00
Aron Clarke

Pojan kertoessa juoman olevan myös hänen viimeisensä, Aron nyökkäsi pienesti, edelleen hiukan huvittuneen oloisena. Hän kuitenkin rauhoittui pian, ja hänen kasvoilleen palasi normaali, hiukan ärtyneen oloinen ilme, mikä hänellä oli aina kasvoillaan. Mies nosti tuopin huulilleen, ja otti pitkän kulauksen juomasta.
"Et tainnut paljon ehtiä lorvia tälläisissä paikoissa?" Aron esitti sitten toisen kysymyksen. Hänhän oli puheliaalla päällä, ehkä se oli juhla-ajan ja ilmaisen juoman syytä. Hän katsoi taas nuorempaa poikaa. Tuo vaikutti ehkä juuri ja juuri täysi-ikäiseltä, ja jos Aron osasi lukea ihmisiä oikein, hän oletti tuon kasvaneen melko hyvissä olosuhteissa. Se selittäisi kokemattoman suhtautumisen alkoholiin.

Nimi: Zaaga

20.12.2018 22:27
Elijah Davis

Elijahin poskilla hehkui vieläkin kuuma polte, kun hän pyyhki hihallaan suutaan ja yritti samalla peittää kurkussa polttavaa yskää. Baarimikko oli varmaan antanut hänelle olutta, jos ympärillä olevien ihmisten samankaltaisiin tilauksiin oli luottaminen, eikä Elijah voinut sanoa tykkäävänsä sen mausta. Itseasiassa se oli suoraan sanottuna aivan paskaa. Ikävää jälkimakua seurasi ainoastaan synkkä katumus siitä, että Elijah oli edes päättänyt tulla baariin.

Poika säpsähti ympärilleen muodostamasta häpeän kuoresta, kun hänen viereltään kuului ääni. Kolmen miehen joukko, joita kaikki näyttivät välttelevän kuin ruttoa, katsoivat häneen huvittuneensekaisin ilmein. Yhdellä heistä oli vaikeuksia pidätellä virnettä kasvoiltaan, ja Elijahin teki mieli samaan aikaan vajota maanrakoon ja haistattaa miehelle pitkät, mutta heistä kysymyksen esittänyt onnistui pitämään ilmeensä tyynenä.
"Ja viimeinen", Elijah tokaisi käheästi vastaukseksi, ja yskäisi nyrkkiinsä. Hänen kätensä olivat puristettuina lasin ympärille, vaikka pojan ei tehnyt enää mieli edes juoda. Ylpeys ei kuitenkaan antanut hänen lopettaa nyt kun kerta oli aloitettu, joten hän otti pienen kulauksen juomasta, tällä kertaa hitaammin.

Samalla Elijah vilkaisi toiseen mieheen, ja vasta ensi kertaa tarkkaili tätä kunnolla. Tummatukkainen mies vaikutti häntä vanhemmalta, mutta ei kymmentä vuotta enempää. Hän oli pitkä, ja Elijah oli yllättynyt että joutui katsomaan tätä yläviistoon, löytyihän häneltäkin jonkin verran mittaa. Miehen keho näytti olevan tatuointien ja arpien peitossa, ja kaulassa roikkui luoti hopeisessa ketjussa. Kaiken kaikkiaan hän alkoi ymmärtää, miksi ihmiset käyttäytyivät niin varautuneesti kolmen miehen ympärillä.
Jos hän olisi tiennyt yhtään paremmin, Elijah olisi osannut yhdistää jokaisen miehen kaulaa koristavat tatuoinnit kaupungin suurimpaan jengiin, mutta taudin puhkeamisen alusta alkaen lähes koko ajan rikkaiden naapurustossa elettyään ei hän moista tietoa ollut edes saanut kuuleviin korviinsa.

Nimi: Trithan

20.12.2018 18:08
Aron Clarke

Aron sai eteensä vaikuttavan kokoisen tuopillisen olutta, ja hän kohotti päätään nyökätäkseen baaritiskin takana olevalle naiselle kiitokseksi. Nainen kuitenkin vilkuili häntä melko hermostuneen oloisena, ja siirtyi äkkiä seuraavan asiakkaan puoleen. Aronia huvitti hiukan muiden suhtautuminen heihin. Hän ei kuitenkaan näyttänyt sitä, vaan siemaili sitten oluttaan kaikessa rauhassa ympärilleen vilkuillen. Heidän viereensä oli ilmestynyt nuoren oloinen poika, joka tilasi itselleen.. jotain? Ei Aron oikein saanut selvää pojan sanoista. Pojan yskiessä Aronin täytyi taistella pitääkseen huvittuneen virneen poissa kasvoiltaan. Hän onnistui siinä paremmin kuin Henry, joka naurahti pojalle ja virnuili.
"Ensimmäinen juomasi?" Aron kysyi sitten, antaen viileässä, matalassa äänessään kuulua hiukan huvittuneisuutta. Hän piti katseensa hetken omassa juomassaan, mutta sitten katsahti myös poikaa, odottaen tuon reaktiota.

Nimi: Zaaga

18.12.2018 22:53
Elijah Davis

Kun Elijah astui Salakapakan ovesta sisään, hän jäi tönöttämään paikoilleen ja haravoi katseellaan heikosti valaistua huonetta. Baari ei ollut mistään ihmeellisimmästä päästä, mutta pianonsoitto ja puheensorina loivat yllättävän lämmintä tunnelmaa. Pöydillä näytti olevan jo jonkin verran porukkaa, toiset seruustelivat keskenään juomien äärellä ja toiset notkuilivat baaritiskin äärellä odottamasssa omiaan. Jaossa näytti olevan myös täysin ilmaista alkoholia, mistä Elijah ei pahemmin piitannut, mutta lopulta paikallaan seisominen ja hermostuneisuus saivat pojan jalat kuljettamaan häntä kohti baaritiskiä.

Kolmen baaritiskillä seisovan miehen viereen oli jätetty hieman tilaa, syystä jota Elijah ei jäänyt pohtimaan, joten hän asteli tyhjään tilaan ja huikkasi baarimikkoa. Tiskin takana työskentelevä nainen näytti aiestivan hänen hermostuneisuutensa, sillä kun Elijah oli tilannut epämääräisesti jonkin juoman ja jäänyt möllöttämään sitä sitten kasvot jäykkinä, hän katsoi Elijahia säälin ja huvittuneisuuden sekaisin ilmein.

Hänen kokemuksensa alkoholin kanssa olivat varsin... vähäiset. Syy, jonka takia hänen olisi varmaan kannattanut mielummin suunnata johkin vapaaseen pöytään baaritiskille ryntäämisen sijaan, mutta, noh. Syteen tai saveen.
Sen enempää miettimättä Elijah nosti lasin huulileen ja kulautti juomaa alas kurkustaan. Se oli kuitenkin selkeä virhe, sillä hän alkoi heti yskiä väärään kurkkuun joutunutta alkoholia käsi suunsa edessä. Pojan kasvot lehahtivat punaisiksi ja hän toivoi vain, että kukaan ei ollut huomannut naurettavaa yritystä, mutta tuskinpa.

Nimi: Tiuhti

18.12.2018 21:40
Barzillai May

Nuorukainen ei todellakaan tiennyt, miksi hänen jalkansa viettivät paljon puhuttua Salakapakkaa kohti – mutta viettivät kuitenkin, eikä hän sitä estänytkään. Jonkun alkoholipitoisen juoman nauttiminen vaikutti kuitenkin ihan kivalta ajatukselta, eikä hänen oikeastaan edes tarvitsisi puhua kenenkään kanssa tai viipyä kauaa, kunhan nyt hetkeksi menisi johonkin ihmisten ilmoille ennen totaalista erakoitumista.

Barzillai huokaisi itsekseen huomatessaan kaksi kookasta miestä sisäänkäynnin luona – ei hän kuvitellut että paikkaa ihan vartioitiinkin. Määrätietoisesti nuorukainen kuitenkin jatkoi matkaansa ja pysähtyi kaksikon eteen, joista toinen ilmoitti aseiden olleen kiellettyjä viedä sisälle, ja ojensi laatikkoa, johon Barzillai oman puukkonsa nakkasi muiden samantyyppisten sekaan. Tämän jälkeen hänelle suotiin lupa astua sisälle baariin.

Katumus, mikä Barzillaihin iski hänen huomatessa jo nyt kapakan tungoksen, kehotti häntä haihtumaan näkyvistä ja hipsimään takaisin ulkopuolelle, mutta edes hitusen itseään kunnioittavana hän kuitenkin asteli tiskille ja tilasi minkä tahansa juoman, jos sen vain saisi ilmaiseksi. Ja yllätyksekseen sellaisiakin oli kuin olikin tarjolla.
Odotellessaan juomaansa Barzillai kierrätti katsettaan kapakan miljöössä ja kaikissa niissä ihmisissä, joita siellä oli. Siinä samalla hän pisti merkille nurkkauksessa olevan tyhjän pöydän, jonka ääreen hän voisi yksikseen hetkeksi istahtaa.
Saatuaan vähän epämääräiseltä näyttävän litkun eteensä hän otti sen käteensä ja puikkelehti mahdollisimman huomaamattomasti ihmisten läpi valitsemalleen pöydälle.

Jonkun soitellessa pianoa taustalla Barzillai istuskeli nyt jo hieman tyytyväisempänä mukavalla penkillä ja siemaili epämääräiseltä, mutta ihan kelvolliselta maistuvaa juomaansa. Hänestä oli ihan mielenkiintoista seurailla muita ihmisiä, mutta heti jos joku huomasi hänen tarkkailunsa käänsi hän kiireesti katseensa muualle. Tämä ei tuntunut kuitenkaan vaivaavan ketään, mikä kävi Barzillaille oikein hyvin. Sehän siitä vielä puuttuisikin, jos joku tulisi urputtamaan hänelle.
Seuraavaksi nuorukaisen katse osui kolmikkoon, joilla jokaisella näkyi varsin tuttu symboli kauloissaan. Barzillai silmäili miehiä lasinsa takaa ja rypisti aavistuksen otsaansa. Yllättävän rauhallisesti ihmisten baarissa suhtautuivat, vaikka mukana oli vähän vaarallisempaakin väkeä.

Nimi: Trithan

18.12.2018 14:43
Aron Clarke

Salakapakkaan lähteminen oli kuullostanut ensin typerältä ajatukselta, mutta päivän aikana jopa ärtynyt nuori mies oli pehmennyt ajatukselle. Nyt hän asteli kahden ystävänsä, Henryn ja Andren, kanssa kohti baarin sisäänkäyntiä, jonka luona seisoi kaksi suurikokoista miestä portinvahtijoina. Aron oli kerran yrittänyt päästä baariin, mutta Foxtrotin ja hänen oman maineensa takia hän ei ollut päässyt sisään, eikä tappelukaan portsareiden kanssa vaikuttanut houkuttelevalta. Nyt kaikki olivat kuitenkin kuulemma tervetulleita viettämään pikkujouluja.

"Aseet jäävät ulkopuolelle", toinen miehistä murahti, kolmikon lähestyessä ovea. Toinen heistä veti takaansa esiin laatikon, jossa näkyikin jo muutamia aseita. Aron tuhahti hiljaa katsoessaan laatikkoa, jossa oli lähinnä veitsiä. Joko paikalle ei ollut saapunut vaarallista ja vaikutusvaltaista väkeä, tai tehokkaampia aseita pidettiin jossain muualla. Aron veti kuitenkin esiin käsiaseensa, jota hän säilytti yleensä housujensa vyön alla työnnettynä alaselällään. Portsari kohotti kulmaansa, ja antoi Aronin laskea aseensa laatikkoon. Sen enempää hänellä ei ollut - mukanaan ainakaan. Henry ja Andre luovuttivat myös aseensa, ja toinen portsareista kehotti käsiliikkeellä heitä astumaan sisään.

Salakapakan raskas ovi avautui, ja sen takaa paljastui melko tunnelmallinen baari. Ei se mikään maailman suurin tai hienoin ollut, mutta kun otettiin huomioon Darlow'n senhetkinen tilanne, oli Salakapakka varmasti koko kaupungin parhain juomapaikka sillä hetkellä. Kellertävä valaistus oli melko hämärä, ja sisällä kuului hiljainen musiikki - joku soitti pianoa nurkassa - ja ihmisten puhe. Paikalle oli ilmestynyt jo aika moni, ainakin parikymmentä ihmistä. Aron antoi kirkkaansinisen katseensa kiertää ihmisissä. Hän ei tunnistanut ketään. Kun muut katsoivat kolmikkoa, Aron saattoi vain naurahtaa hiljaa itsekseen heidän reaktioilleen, kun he näkivät heidän jengitatuointinsa. Puhe katkesi hetkeksi lähimmäisestä pöydästä, ja muuttui sitten hiljaiseksi supatukseksi.

Henry ja Andre suuntasivat heti baaritiskin luokse, ja kyselivät sen takana työskentelevältä naiselta jotain. Aron seisoi hetken paikoillaan, ja päätti sitten itsekin kävellä baaritiskin luokse. Hän oli kuullut tarjolla olevan jonkin verran ilmaista juomaa, joka oli yllättävää. Tiskin takana pitkä mies näkikin pari tynnyriä, joissa oli luultavasti olutta. Mistäköhän ne olivat tulleet? Aron havahtui ajatuksistaan baaritiskin takana olevan työntekijän kysyessä, halusiko Aron saman kuin hänen ystävänsä. Mies vilkaisi kaksikkoa, jotka hörppivät olutta laseistaan, ja hän nyökkäsi.
"Toki."

©2019 mσrвus - suntuubi.com