Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lakia Sayyid

Etunimi Lakia Batool Ikä 18-vuotias
Sukunimi Sayyid Syntymäaika 30.9.
Kutsumanimi - Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli nainen Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Lakia on henkisesti vahva ihminen, joka ei enää anna itsensä välittää siitä, mitä muut hänestä sanovat tai ajattelevat. Räikeä nuori naisenalku, jota toisinaan äkillisetkin mielijohteet ohjaavat enemmän kuin itse järki. Ei lainkaan ujo tai vaisu, päinvastoin - Lakia on eloisa ja varsin äänekäs ihminen, jonka omalaatuinen, hilpeä nauru jää varmasti toisten mieleen. Ensivaikutelmaksi Lakia ei kuitenkaan anna ihan niin tuttavallista kuvaa itsestään, vaikka avoin persoona onkin.

Päättäväinen ja yleensä arkailematon Lakia uskaltaa ottaa riskejä ja toteuttaa suunnitelmiaan, olivat ne sitten kuinka uhkarohkeita tahansa. Hän on silti varovainen sen suhteen, ettei syöksyisi suin päin vaaraan, vaan pyrkii ensisijaisesti yksinkertaisimpaan ratkaisuun. Joskus uteliaisuus ottaa kuitenkin vallan, jolloin seuraukset voivat olla astetta ikävämmät. Lakialla ei ole tästä huolimatta tapana näyttää mahdollista heikkouttaan missään tilanteessa, vaikka sisäisesti vapisisikin pelosta, jolloin hän saattaa ajaa itsensä pahempiin ongelmiin. Pelokkaana Lakia kovistelee ja puolustautuu vaistomaisesti, lähinnä pitääkseen itsensä kasassa, jolloin vastapuoli voi kokea tämän haasteena. Vältteleekin tästä johtuen sellaisia tilanteita, johon kuuluu useampi kuin kaksi henkilöä ja ilmassa leijuva vaaran tuntu.

Lakia on suoraselkäinen ja rehellinen nuori nainen, jonka ajatusmaailma on ennakkoluuloton, vaikka hänen kokemuksillaan sitä ei ehkä heti uskoisi. Mutta hän tietää, millaisia ajatuksia ahdasmielisillä ihmisillä voi olla, minkä vuoksi hän ei itse halua toimia samalla tavalla, vaan tutustua ihmisiin yksilöinä. Jokaisen antama vaikutelma riippuukin sitten vain heistä itsestään.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Letitia Wright

Tummaihoinen Lakia on kaikin puolin kaunis ihminen, jonka tummilla kasvoilla hymy loistaa kuin kirkkain päivä, ja jonka syvänruskeat silmät kielivät viisaudesta. Nuoren naisen kapea, mutta vahva, vartalo on 170 senttiä pitkä. Lakialla ei ole "täydellisiä naisellisia muotoja", vaan hänen kroppansa on enemmänkin poikamainen. Lakian sydämen muotoiset kasvot ovat pitkähköt ja kapeat, ja leukalinja on terävälinjainen ja vahva. Nenä on leveähkö ja lyhyt ja huulet täyteläiset.

Lakian alaselkään asti yltävät tummanruskeat hiukset mahdollistavat niiden laiton usealle eri kampaukselle, mutta olosuhteet huomioiden pään päälle tehty nuttura on osoittautunut kätevimmäksi. Lakia usein letittää hiuksensa ensin usealle pikkuletille ennen niiden asettamista ylös. Laadultaan naisen hiukset ovat tiheät ja paksut, luonnostaan kiharat ja helposti selvitettävät.

Vaatetus ei ole koskaan ollut Lakialle päähänpinttymä, vaan hän pistää ylleen niitä vaatteita, joissa tuntee olonsa mukavaksi. Lököhousuissa tai urheilutrikooissa ja huppareissa nuori nainen on kotoisimmillaan, minkä vuoksi hän ei esimerkiksi farkkuja pidä juuri koskaan. Lakia käyttää kuluneita tennareitaan säällä kuin säällä, vaikka joskus niistä meneekin vesi helposti läpi.

Luonnonvalkoiset helmiäiskorut molemmissa korvissa.
 

HISTORIA

Syyrialaissyntyinen afrikkalainen muslimitaustainen nuori nainen on kohdannut elämässään paljon vastoinkäymisiä aina siitä asti, kun hän joutui perheensä kanssa pakenemaan kotimaastaan. Lakia oli tuolloin vain kolmevuotias, mutta hän muistaa kaiken sen kamaluuden yhä niin selvästi, että näkee toisinaan painajaisia niistä. Perhe pakeni Syyrian tilannetta Saksaan, eikä mennyt kauaa, kun heidän asiansa olivat taas paremmalla mallilla. Lakia aloitti kuusivuotiaana samassa koulussa, jota hänen neljä vuotta vanhempi isoveljensä Amiirkin kävi.

Seitsemän vuoden kuluttua Lakian perhe koki traagisen tapahtuman, kun hänen isänsä murhattiin raa'asti tämän etnisen taustan vuoksi. Lakia oli itse aiemmin joutunut esimerkiksi koulussa syrjinnän kohteeksi koska oli väärän värinen, mutta isänsä murhan jälkeen jotkut koulussa uhkasivat samaa kohtaloa hänellekin. Kolmetoistavuotias tyttö alkoi pelätä koulussa käyntiä eikä hän uskaltanut liikkua ulkona päiväsaikaankaan yksin. Ja kun Amiir murjottiin koulun jälkeen lähes sairaalakuntoon, perhe muutti Yhdysvaltoihin.

Amerikassa oltiin paljon suvaitsevaisempia, vaikka joskus Lakia kuulikin koulussa ilkeitä kommentteja tai koki ihmisten arvioivat katseet tungettelevina. Mutta muuten elämä oli kaikinpuolin rauhallista - ainakin hetken. Seuraava vastoinkäyminen oli Lakian äidin kuolema hänen ollessa kuudentoista. Tämä kuoli vaikeaan ja yllättäen puhjenneeseen aivoinfarktiin. Lakia jäi asumaan veljensä Amiirin kanssa kaksistaan kerrostalokaksioon, ja koska Lakia tiesi tämän lähtevän vain parin kuukauden päästä opiskelemaan, hän tunsi olonsa jatkuvasti voimattomaksi ja turraksi.

Oli Lakian onni, että hän pääsi Darlow'n hyvämaineiseen kouluun opiskelemaan vajaan seitsemäntoista vuoden iässä, sillä äidin vuokraaman asunnon vuokrasopimus oli menossa umpeen, eikä tytöllä ollut muutakaan paikkaa mihin vähäisillä rahoillaan mennä. Kokemustensa jälkeen hän oli kuitenkin aina ollut hyvin tunnollinen oppilas, mikä mahdollisti pääsyn melko korkeaan kouluun hänen arvosanoillaan. Lakia piti usein yhteyttä Amiiriin, mutta monen sadan kilometrin välimatkan vuoksi sisarukset eivät päässeet tapaamaan toisiaan.

Lakia oli vasta asettunut Darlow'n kaupunkiin, kun uusi koettelemus, tässä tapauksessa outo tauti, ravisutteli nuoren naisenalun takaisin kurjaan maailmaan. Lakian uusi elinympäristö eristettiin muurilla muusta maailmasta ja kaikki alkoi mennä kohti syvää allikkoa. Kärsimystensä ansiosta Lakiasta oli kasvanut vahva ja kestävä nuori nainen, joka ponnisti takaisin jaloilleen rintaa puristavasta epätoivosta huolimatta eikä aikaakaan, kun uusi ja tuntematon elämäntapa oli hänelle jo normaalia ja arkipäiväistä.
 

LISÄTIETOJA

  • Vahva aksentti
  • Kärsii araknofobiasta, minkä vuoksi välttelee erityisesti ahtaita ja pimeitä paikkoja
  • Lievästi allerginen kalalle, vaikka rakastaa sitä yli kaiken
  • Asuu nelikerroksisen kerrostalon kolmannessa kerroksessa läntisen keskustan alueella. Peittänyt pari ikkunaa pahveilla ja pitää aina ulko-oven turvalukkoa päällä


Tavaraluettelo: pieni selkäreppu, vanha huopa, stiletti, paketti kaurahiutaleita

Lisätty: 28.12.2018
Pelaaja: Tiuhti

VIESTIT

28.12 / Tervetuloa!

SUHTEET

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com