Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Draga Jones

Etunimi Draga Ikä 23-vuotias
Sukunimi Jones Syntymäaika 25.8.
Kutsumanimi - Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Draga on luonteeltaan vahva ja uskollinen. Mies ei pelkää melkein mitään ja koittaa myös viimeiseen asti piilottaa pelkonsa. Draga harvoin perääntyy tappelusta. Ja mikäli tilanteeseen liittyy tuon läheisiä ja rakkaita, on mies valmis taistelemaan vaikka tietäisi häviävänsä. Draga on hyvin suojeleva läheisiään kohtaan ja tekee kaikkensa, että noilla olisi hyvä olla ja nuo selviäisivät. 

Mikäli Draga ihastuu tai kehittää vahvempia tunteita, jotakuta kohtaan on tuo tämän kohdalla varovainen, mutta suojelun halu lisääntyy. Vaikka mies tietäisi toisen pärjäävän omillaan. Draga ei ihastu saatikkaan rakastu helposti ja mikäli näin pääsee käymään ei mies ole heti kertomassa tunteistaan. Tuo enemmin tarkkailee ja arvioi onko tunteiden kertomisesta hyötyä.

Uusien tuttavuuksien kanssa mies on aina aluksi varuillaan. Mutta jos osoitat olevasi hyödyllinen tai luottamuksen arvoinen, hellittää mies vähän tarkkailuaan. Mies alkaa luottamaan muihin vasta pitkän ajan jälkeen kunnolla. Voit kuitenkin olla varma, että jos tämän miehen luottamuksen voitat tuo turvaa selustasi tilanteessa, kuin tilanteessa.

Draga ei aliarvioi ketään. Tuo luottaa yhtä huonosti sekä miehiin, että naisiin sillä tietää, että nainen voi olla tämän kanssa yhtä vahva ja paha vastus.
 

ULKONÄKÖ

Mies on 187cm pitkä ja harteikas. Tuo on pitänyt itsestää aina huolta ja sen näkee lihasten määrästä ja kaappihartioista. Kuten henkisestikin, on Draga myös fyysisesti vahva ja kestävä. Oikeassa kädessä miehellä on kompassitatuointi.

Dragalla on mustat hiukset, joiden sivun tuo pitää hyvin lyhyenä. Päälaelta hiukset pysyvät yleensä niin pitkinä, että ne saa lenkillä kiinni ja niin mies niitä yleensä myös pitää. Dragalla on myös tumman väriset ja suhteellisen tuuheat kulmakarvat, jotka reunustavat tuon silmiä. Dragan vasen silmä on onnettomuuden takia sokeutunut ja on nyt väriltään täysin harmaa. Silmän ylitse aina kulmakarvaa asti ulottuu hyvin erottuva arpi, joka on myös sokeutumisen syy. Toinen silmä on väriltään vihreä ja siinä Draga omaa hyvän näön. Miehellä on kapeat, mutta ei aivan viivamaiset huulet ja leukaa yleensä koristaa lyhyt parran sänki. Kasvot ovat vahvat ja esimerkiksi leukaluu erottuu hyvin.

Draga pitää päällään hyvin yksinkertaisia vaatteita. Jaloissa on hieman kuluneet maiharit sekä yleensä farkut. Yläkroppaa peittää erilaiset t-paidat ja hupparit sekä paksumpi takki. Mitä ikinä mies sattuukaa omistamaan ja löytämään.
 

HISTORIA

Draga adoptoitiin nuorena poikana Serbiasta Jonesin perheeseen. Tuon vanhemmat olivat kauan yrittäneet lasta, mutta monen epäonnistuneen vuoden jälkeen nuo adoptoivat pojan. Muutaman vuoden ajan Draga oli perheen ainoa lapsi, kunnes tuon äiti sai positiivisen raskaustestin. Dragasta tulisi isoveli. Pojan ollessa 8 vanha perheeseen syntyi pieni tyttölapsi. Tuo sai nimekseen Annabelle. Draga oli innoissaan pienestä sisarestaan ja halusi aina osallistua tuon hoitoon. Myös pojan vanhemmat olivat innoissan uudesta pienokaisesta. Ja pian nuo pyörivätkin pelkästään tytön ympärillä ja adoptiopojalle jäi vähemmän aikaa, huomiota ja jopa rakkautta. Dragan koulumenestys alkoi hiipumaan ja tuo joutui useammin ongelmiin. Tappeluihin ja sen sellaisiin. Kaikesta tästä huolimatta poika oli aina sisarensa tukena ja piti tästä huolta.

Teini-ikäisenä Draga ajautui yhä useammin tappeluihin. Tuo myös liikkui paljon. Teki erilaisia harjoituksia ja mätki säkkiä, jonka tuon vanhemmat olivat hankkineet pojalle toivoen, että muiden lyöminen vähenisi. Poika oli aika voittamaton. Tuo harjoitteli iskuja ja potkuja omassa huoneessaan. Myöhemmin Draga alkoi osallistua laittomiin katutappeluihin ja niiden järjestäjä kiinnostui pojasta. Mies otti nuoren suojiinsa ja antoi tuon harjoitella omalla salillaan. Dragasta tuli hyvä ja yhä useammin poika tuli kotiin mustelmilla. Vanhemmat huusivat ja olivat erittäin pettyneitä poikaansa. Kaiken tämän lisäksi Draga edelleen piti huolta pikkusiskostaan. Kerran kun tyttö tuli itkien kotiin ja ei suostunut puhumaan kenellekkään Draga kaivoi tytöstä sen tiedon, mitä tarvisti. Mikä sisarta vaivasi. Ja se järkytti poikaa. Joku kaverin kaverin tuttu oli käynyt käsiksi pieneen siskoon ja halunnut tehdä tuolle kauheita asioita. Aikuisten asioita. Dragan sisällä leimahti. Silmät leimuten tuo syöksyi ulos talosta ja juoksi sen muutaman kilometrin asunnolle, jossa miehen piti olla. Nuori miehen alku potkaisi oven sisään ja karjuen huusi esii miehen, joka oli satuttanut tämän rakasta pikkusiskoa. Ilman esittelyjä tai kysymyksiä Draga iski miestä leukaan. Talossa olleet alkoivat huutaa ja osa pakeni paikalta. Raivon sokaisemana Draga kävi uudelleen miehen päälle ja iski nyrkkinsä tuon kehoon uudestaan ja uudestaan. Kun poika viimein rauhoittui huomasi tuo miehen allaan olevan lähes eloton. Hieman järkyttyneenä omasta teostaa Draga nousi ja poistui asunnosta. Tuo käveli kotiinsa ja kertoi siskolleen, ettei tämän tarvitsisi huolehtia miehestä enää. Suihkun jälkeen poika poistui jälleen asunnosta ja suuntasi salille. Kaikki asunnossa olleet pelkäsivät niin paljon, ettei Dragaa koskaan yhdistetty pahoinpitelyyn. Mies vaipui koomaan ja sitä miten tuolle kävi ei ilmeisesti kukaan tiedä.

Taudin iskettyä kaupunkiin kaikki menivät sekaisin. Ja kun kaupunki eristettiin muusta maailmasta olivat kaikki vielä enemmän sekaisin. Draga ei tuntenut kehossan mitään erkoista, mutta tuon isä sairastui. Ja pian kävi ilmi, että tuo alkoi menettää järkensä. Dragan äiti otti lapsensa ja juoksi ulos asunnosta isä perässään. Siitä ei kuitenkaan ollut naiselle hyötyä. Raivopäissään isä kävi vaimonsa päälle ja Draga juoksi sisarensa kanssa pakoon. Jossain vaiheessa kaikkea sekoilua sisarukset päätyivät eroon toisistaan. Vieläkin Draga etsii sisartaan ja toivoo vielä törmäävänsä terveeseen sisareensa.
 

LISÄTIETOJA

  • Ei osaa uida, mutta ei silti erikoisemmin pelkää vettä.
  • Asuu junaradan lähettyvillä olevassa kerrostalossa kolmannessa kerroksessa palotikkaiden luona. Asunto on osittain romahtanut ja sinne täytyy hieman kiivetä


Tavaraluettelo: viltti, pesäpallomaila johon on kiedottu piikkilankaa, puukko, energiapatukka, säilykelihatölkki, kaksi valotikkua

Lisätty: 3.1.2019
Pelaaja: Kira

VIESTIT

3.1 / Tervetuloa mukaan!

SUHTEET

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com