Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Haneul Bae

Etunimi Haneul Ikä 21-vuotias
Sukunimi Bae Syntymäaika 07.04.
Kutsumanimi Bae Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä mutantti

Luonne

Haneul on varsin kova pala purtavaksi, sillä hän ei vahvoine mielipiteineen taivu edes pakottamalla. Hänen on aina saatava viimeiset sanat sekä pädettävä jokaiseen aiheeseen. Pojan armotonta egoa on lähes mahdotonta saada kuriin, ja usein paras tapa tuon kanssa sovitteluun on viedä hänen tahtonsa läpi. Millään tavalla pahansuopa tai itsekäs Haneul ei todellakaan ole, eikä ole paisuttanut egoaan vain ajatuksilla itsestään; päinvastoin. Hänen erikoisuutensa on muiden etujen ja arvojen puolustaminen, ja hän inhoaa riistävää byrokratiaa.

Korealaispoika ajaa turhankin usein kiistanalaisia ja arkoja aiheita, muttei aloita konflikteja omin toimin. Yleisimmin Haneul’n kannanotot alkavat jonkin sortin auktoriteetin omistavien ihmisten sanomista – tämä ilmiö on huomattavinta koulussa ja oppitunneilla. Voisi sanoa, että pojalla on auktoriteettiongelma, jonka juuret ovat mitä todennäköisimmin juontuneet hänen menneisyyteensä. Bae ei ole koskaan ollut kovinkaan hyvä tuomaan ajatuksiaan pinnalle parhaalla tavalla, minkä takia hän aiheuttaakin vahingossa väärinymmärryksiä. Kouluissa opettajia kehotetaan pitämään hihnaa Haneul’n kanssa hieman löysemmällä, sillä poika ei kesyynny, varsinkaan jos tekijänä on opettajan kuri. Siltikään ei olisi lainkaan uutta, jos poika lentäisi luokasta kuin leppäkeihäs – syynä mikä muukaan kuin tuon suuri suu.

Haneul on armoton seurapiirieläin, eikä hänen elämänsä olisi oikein mitään ilman ihmissuhteita. Hänellä on myös vahva huumorintaju, joka on usein sarkasmilla syötettyä. Poika on kuitenkin enemmän “kaikkien kaveri” kuin hyvin läheisiä ystäviä omistava, sillä tuo harvemmin päästää ketään niin lähelle. Osasyynä Baen etäisyydelle muista on myös hänen johtajuutta ja voimaa huokuva aura, joka harmillisen usein estää muita lähestymästä poikaa tarvittua enempää. Hän on tosiaan kylmäpäisyyden ruumiillistuma, sillä antaa harvemmin muuriensa kaatua – tai edes halkeilla. Haneul on kuitenkin erittäin helposti lähestyttävää sorttia, jos ei siis hermostu helposti. Hän nauttii varsinkin tyttöjen härnäämisestä, sillä moni ei häntä vastaan uskalla sanoa. Pahaa poika ei koskaan tarkoita, ja tietää, että kukaan ei muutenkaan ota häntä turhan tosissaan.

Haneul’n voi silti helposti käsittää väärin; on hänelläkin kiehumispisteensä. Jatkuvasti leveää hammashymyä näyttävä poika osaa olla yllättävänkin synkkä, mutta harvemmin. Hänen mittansa on pitkä, ja useimmin ärtyneisyys pinnallista, mutta mitallakin on päätepisteensä. Baesta näkee heti jos häntä ärsyttää aidosti, sillä tämän olemus muuttuu heti jyrkemmäksi ja kovemmaksi. Ilme ei paljoa muutu, mutta elekielen paljastava tekijä on hänen suu. Pojalla on tapanaan työntää poskiensa sisäpintoja kielellään, luoden varsin tympääntyneen ilmeen tuon kasvoille. Mikäli on taitava elekielen lukija, saattaa myös huomata hänen silmiensä muuttuvan “elottomammiksi” tai “synkemmiksi”, kun mitta alkaa näyttämään täyttä lukemaa. Bae ei ole fyysisesti päällekäyvää tyyppiä, mutta lyö takaisin mielellään – ja kahta kauheammin –, jos joku päättää aloittaa. Voisi jopa sanoa, että silloin tällöin tuo nauttii fyysisestä tappelusta, jos hänen sanansa ovat sen käynnistäneet. Sadismiin tai vastaavaan pojan mieli ei kuitenkaan taivu, mutta pitää yllättävän paljon ihmisten testaamisesta ja jopa raivostuttamisesta. Sama pätee Baen kaveri- ja ystävyyssuhteisiin, sillä hänen huumorinsa heidän ympärillään perustuu lähes pelkästään loukkaavanpuoleiseen sarkasmiin.

Haneul’n kohdalla ei olisi täysin väärin väittää, että hänessä piilee jonkinlaista omistushaluisuutta. Hän tulee nimittäin helposti mustasukkaiseksi ja kateelliseksi muutenkin, mikä on yksi pojan huonoimmista puolista. Vaikka Bae ei koskaan kalastele huomiota, saattaa häntä alkaa tympimään, mikäli joku toinen – usein hänen näkemyksistään tai normeistaan eroava – persoona saa enemmän arvostusta. Heti piikittelemässä Bae ei koskaan ole, mutta vähintään katsomassa sivusta, jos ilmaantuisi mahdollisuus heittää jotain omaa väliin. Mustasukkaisuus tulee pojassa parhaiten esiin parisuhteissa; Bae ei kestäisi nähdä mielitiettynsä nauttivan seurastaan toisen ihmisen (mahdollisen kumppanin) kanssa. Hän kuitenkin häpeää mustasukkaisia piirteitään, ja yrittää peitellä niitä parhaansa mukaan, mutta hyvin usein epäonnistuu tässä; piirre tulee pintaan selvästi alitajunnasta.

Mikäli Bae on estoistaan huolimatta päästänyt jonkun lähemmäs, on hänen luonteensa varmasti erilainen. Poika voi lipsahtaa tossun alle alta aikayksikön, sillä asettaa läheistensä tarpeet etusijalle. Haneul muuttuu helposti niinkin miellyttämisenhaluiseksi, että sitä voisi pitää absurdina tai jopa koomisena. Hänen käytöksestään huomaa helposti, mikäli on rekisteröinyt itselleen kiinnostuksen kohteen, vaikka poika kuinka yrittäisi asiaa kieltää. Melko usein Bae kieltääkin kaikenlaiset kiinnostukset ynnä muut, sillä ei tahdo joutua stereotyyppisesti lokeroiduksi mielensä mukaan. Poika vihaa muutenkin kaikenlaista lokerointia, oli siinä kyseessä hänen sitoutumiskammonsa tai ei. Hän elää hetkessä, ja tahtoo pitää mahdollisuudet auki tilanteessa kuin tilanteessa. Avoimuus muutokselle ei kuitenkaan aina pidä paikkaansa, sillä poika kunnioittaa tunnearvoa, eikä tämän takia helposti luovu itselleen tärkeiksi tulleista asioista tai ihmisistä.

Vaikka päällimmäiset mielipiteet Baesta kallistuvat helposti enemmän negatiivisen puolelle, on poika pohjimmiltaan hyväntahtoinen ja itselleen rehellinen. Hän vihaa tekopyhyyttä ja muutenkin epärehellisyyttä, vaikka tiedustaa omaavansa itsekin virheitä – useita sellaisia. Helposti omankädenoikeutta harjoittava poika omistaa myös omantunnon, vaikka jättääkin turhan usein tottelematta sitä. Laskuhumalaiset, kyynelten kastelemat aamuyöt ovat todistaneet Baelle, että hänelläkin on herkkä ja epävarma puolensa. Poika ei helposti pohdi itseään syvemmin, mutta varsinkin alkoholin terästämänä eksyy niille teille helpommin, mikäli tuolla on seuranaan joku hänet puolelleen voittanut ihminen. Mikäli saa Haneul’n kertomaan itsestään ja elämästään syvemmin (selvin päin), voi pitää itseään pojan ystävänä.
 

Ulkonäkö

Face claim / Jeon Jungkook

Ulkonäöllään Haneul ei paljoa huomiota herätä, mutta on helposti tunnistettavissa itäaasialaiseksi. Pojalle on kertynyt hieman yli 180 senttimetriä pituutta, jonka kanssa sopusuhtainen vartalo on varsin lihaksikas, mikä tuo pojan muuten siroon ja sulavaan ruumiinrakenteeseen reilun määrän maskuliinisuutta ja jykevyyttä. Vaikkei Bae ole erityistä urheilullisempi, on pojan lapsuudenharrastus, taekwondo, asettanut hänen keholleen jonkinlaisen pohjan, jonka ylläpitäminen ei hänen nopean aineenvaihdunnan ansiosta ole laisinkaan vaikeaa. Tanssinkin myötä Bae on saanut itselleen hyvin vahvan vartalonhallinnan sekä kestävyyden.

Haneul on kasvoistaan kuin kuka tahansa korealainen nuorimies, mutta omaa muutamia uniikkeja piirteitä. Muista, pehmeistä kasvonpiirteistä nenä erottuu hieman selkeämmin, ja terävä leukalinja rajaa kasvoille selkeän muodon. Pojan suurehkot, nappisilmiksi kutsutut silmät ovat väriltään tumman vihreänruskeat, ja taipuvat sievään silmähymyyn aina pojan nauttiessa olostaan. Ripset ovat paksut ja pitkät, mutta harvemmin erottuvat kaukaa nähtäviksi, sillä silmät ovat itäaasialaisille tyypilliset epikantuksineen. Somia silmiä korostavat kulmakarvat ovat suorat mutta paksut, vaikka peittyvätkin yleensä hiusten alle.

Hiuksiaan Bae pitää säästä ja olotilasta riippuen vapaana tai hatun alla. Kiiltävät ja paksut tummat hiukset taittuvat väriltään vaaleamman kullanruskeiksi kirkkaan valon alla, mutta pysyttelevät muuten mustanruskeina. Useimmiten itäaasialaiset hiukset pysyvät suorina luonnostaan, mutta Baen hiukset omaavat pientä kiehkuraa sekä melko vahvan pyörteen, joten tasaiset tai lättänät pojan hiukset eivät koskaan ole.
 

Historia

Haneul syntyi Etelä-Korean Daegussa ainoaksi lapseksi varakkaaseen perheeseen, jonka isä omasi suht’ menestyvän osakeyhtiön. Täten hänen vanhempansa olivat varsin kiireisiä, eivätkä osanneet omistaa aikaa pojalleen. Bae siis vietti lapsuutensa pääosin talon avustajien sekä kotiopettajansa kanssa. Ei olisi valtava erehdys väittää, että tämä kovetti poikaa; hän joutui itsenäistymään yksin ilman kenenkään avustusta. Olihan hänellä (merkki)vaatteet yllään, katto päänsä päällä sekä ruokaa vaikka muille jakaa, mutta pelkästään ne eivät olleet riittoisia ideaalille aikuistumiselle.
 

Lisätietoja

  • Äidinkielenä korea, mutta puhuu englantia lähes täydellisesti.
  • Molempikätinen, vaikka tekeekin tarkkuutta vaativat työt oikealla kädellään.
  • Kärsii vihanhallintaongelmista, aiheuttaen muun muassa muistinmenetystä.
  • Huono alkoholinsietokyky – punastuu jo muutamasta huikasta ja sammuu helposti.
  • Pinterest-moodboard


Mutanttivoimat: Osaa hallita kivun tunnetta, ja omaa poikkeuksellisen korkean kipukynnyksen. Voima sallii esimerkiksi kivun siirtämisen ihmisestä toiseen, mutta kokonaan kivun olemassaoloa Bae ei voi keneltäkään/mistään poistaa.

Tavaraluettelo: reppu, linkkuveitsi, sytytin, taskumatti, muutama proteiinipatukka

Lisätty: 03.01.2018
Pelaaja: septic

Viestit

3.1 / Tervetuloa mukaan!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com