Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Thomas Williams

Etunimi Thomas Christian Ikä 22-vuotias
Sukunimi Williams Syntymäaika 3.11.
Kutsumanimi Tom, Tommy Suuntautuminen homoseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä immuuni

Luonne

Ensivaikutelmalta Thomasia voisi usein kuvailla jotakuinkin sanalla outo. Hänet voi useinkin nähdä puhumassa itsekseen samalla elehtien ja ilmeillen, tai sitten hän uppoaa päänsä sisäisiin maailmoihinsa niinkin tiukasti, ettei hän enää reagoi ympärillään kuuluviin ääniin tai liikkuviin hahmoihin millään lailla. Thomasin näkökulmasta asia ei kuitenkaan ole ihan niin, vaan sen sijaan, että hän kokisi puhuvan itsekseen, juttelee hän todellisuudessa tulpalleen Samuelille, alitajuntansa tuotokselle. Vaikka Thomas tiedostaakin todellisuuden ja mielikuvituksen eron, on Samuelista kehittynyt jo lähes todentuntoinen seuralainen Thomasille, joka kykenee näkemään ja kuulemaan tulpansa, tai jopa haistamaan tuon ominaistuoksun. Ajatuksiinsa upotessaan Thomas on todennäköisimmin matkalla mielensä sopukoihin rakentamaansa maailmaan, jossa hänen tulpansa elelee silloin, kun se ei liikuskele Thomasin tietoisuudessa. Tästä maailmasta Thomasin pois saaminen ei ole helppoa ja sen yrittäminen voi vaatia muilta paljonkin energiaa.

Heikkojen sosiaalisten taitojensa takia Thomasilla on tapana soperrella sanottavansa pitkästyttävästi ja sekavasti. Kyky laukoa nokkelia kommentteja tai vitsailla, sarkasmista puhumattakaan, ovat Thomasille suuria kysymysmerkkejä, ja kiusalliset tilanteet ovat hänelle jopa tutumpia kuin omat taskunsa. Tilanteisiin sopimattomat töksäyttelyt ovat valitettavan yleisiä Thomasin yrittäessä epätoivoisesti saada kiinni sosiaalisista piireistä ja niiden toimintatavoista.
Kaikki tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Thomas uskaltaisi avata suutaan muiden seurassa, etenkään, jos puheenaihe sattuu sivuamaan jotain hänen mielenkiinnonkohteistaan. Kun aihe sattuu kiinnostamaan Thomasia, voisi hän luennoida siitä useamman tunninkin, vaikkeivat muut sitä oikeasti kuuntelisikaan. Hänellä on myös lähes pakonomainen tarve puuttua muiden keskusteluun, mikäli ei ole asioista samaa mieltä. Hänellä onkin melko vahvat mielipiteet, ja esimerkiksi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä Thomas ei suvaitse, vaan voisi hyvinkin ryhtyä töykeästi pätemään muille homouden sairaista piirteistä. Homofobia on kuitenkin vain surkuhupaisa kulissi, jonka takana Thomas painii salaa oman seksuaalisuutensa kanssa, mikä aiheuttaa suurta pahoinvointia ja inhoa häntä itseään kohtaan. Tätä mielensä sekamelskaa Thomas käy läpi yhdessä Samuelin kanssa, ja niin kuin mies ei olisi jo tarpeeksi outo, on hän tainnut jopa kehittää tunteita mielikuvituksessaan elävää Samuelia kohtaan.

Rikkaan perheen ainoana lapsena Thomaksen ei ole koskaan tarvinnut ottaa vastuuta mistään, vaan kaikki on aina tuotu hänelle kultatarjottimella. Sen suurempia tulevaisuuden suunnitelmiakaan hänellä ei ole koskaan ollut, vaan Thomas on aina turvautunut ajatukseen häntä odottavasta suuresta perinnöstä. Thomasille elämän tärkeimmät asiat ovatkin raha ja materia. Helposta elämästä johtuen hänestä on kasvanut melko laiska ja aikaansaamatonkin. Hän ei välttämättä edes osaa yksinkertaisimpiakaan asioita, kuten vaikka perus kotiruuan tekemistä. Sen sijaan Thomas edelleen odottaa asioiden vain tapahtuvan sormia napsauttamalla, eikä hän ole edelleenkään valmis tekemään pienintäkään tehtävää itse. Hän on hyvin mukavuudenhaluinen, ja saattaa melko röyhkeästikin ajatella vain itseään ja omaa parastaan.

Darlow’n taudin puhjettua Thomaksesta on noussut esiin myös hermostunut, herkästi pelästyvä puoli. Hänellä ei ole uskallusta mennä lähellekään tautisia ja kulkeekin ulkona lähes pupu pöksyissä. Yritys peitellä pelkuruutta on kuitenkin kova, mutta sen onnistuminen taas ei niinkään hyvä. Peloissaan Thomas hakeutuu aina muiden suojaan, tai piiloutuu, ja olisi myös valmis uhraamaan jonkun toisen pelastaakseen itsensä. Tätä hän ei kuitenkaan koskaan myöntäisi ääneen siinä pelossa, että joku uhraisikin hänet ensin.
 

Ulkonäkö

Face claim / Linus Wordemann

Thomaksella on 189 senttiä pitkä keho, ja vartalonrakenteeltaan hän on muutenkin hontelo. Hänellä on vaalea, pisamainen iho, ja etenkin auringossa oltuaan Thomaksen pisamat suorastaan loistavat tuon kasvoilta. Miehen kiharaiset hiukset ovat punertavat, ja samaa sävyä ovat paitsi hänen kulmansa, myös silmäripsetkin. Thomaksen silmät taas ovat väriltään kirkkaan vihreät.

Pukeutumisessa rikas Thomas on aina suosinut merkkivaatteita, ja yhä edelleenkin hän pyrkii pukeutumaan siististi ja tyylikkäästi, vaikka se ei olisikaan käytännöllisin vaihtoehto. Haluamatta tinkiä ulkonäöstään Thomas myös pitää hiuksensa tarkasti kuosissa, kuin myös ajelee kasvoilleen silloin tällöin kasvavan sängen välittömästi pois.
 

Historia

Thomas kasvoi Darlow’n kalliilla asuinalueella hyvätuloisen perheen ainoana lapsena. Hän pääsi aina kaikesta helpolla, ollen jopa pilalle hemmoteltu, ja tulevaisuus lupaisi suuren perinnön vanhemmiltaan. Hän kasvoi vanhahtavien arvojen ympäröimänä, mikä opetti hänelle esimerkiksi sen, että naisten tehtävänä oli pysyä kotona, kun taas miehet kasvattaisivat omaisuutta työllään, ja miehet olisivat oikeutettuja kurittaa naisia tarpeen tullen. Ei varmastikaan ole yllättävää, että hänet kasvatettiin myös ajattelemaan seksuaalivähemmistöjä sairaina ihmisinä.

Paitsi että Thomas oli ainoa lapsi, ei hänellä ollut koskaan ystäviäkään. Koulukiusaaminen alkoi aluksi lapsellisesti pojan punaisen hiustenvärin vuoksi, mutta sen jatkuessa alkuperäinen kiusaamisen syy jäi unholaan, ja sen sijaan Thomasia alettiin tituleerata outona. Yksinäisyyttään Thomas alkoi viettää aikaansa mielikuvituksensa uumenissa, kuvitellen itsensä mukaan muiden piireihin. Ajan mittaan kuvitelmat muuttivat muotoaan, kunnes Thomas keksi itsellensä mielikuvitusystävän. Tälle ystävälleen hän purki tuntojaan, kuvitellen sitten saavansa tuolta lohduttavia vastauksia. Tajuamattaan Thomas alkoikin kehittää mielikuvitusystävälleen omaa tietoisuutta. Koskaan sitä ymmärtämättä, hän olikin lopulta luonut jotain muuta, kuin vain normaalin mielikuvituskaverin.

Murrosiässä Thomas tajusi, etteivät tytöt kiinnostaneet häntä samalla tavalla kuin muita hänen ikäisiään poikia. Sen sijaan esimerkiksi koulun pukuhuoneessa muiden poikien kanssa ollessaan Thomas tunsi itsensä usein tarpeettoman vaivaantuneeksi. Hän itse ei ymmärtänyt syytä, mutta Samueliksi ristimänsä mielikuvitusystävä lopulta kertoi keksineensä syyn. Thomas taisi olla homo. Homofoobisessa perheessä kasvaneena Thomas alkoi inhota itseään, ja ahdistuneena yrittikin takoa päähänsä homouden olevan väärin ja sairasta. Jatkuvasti näitä asioita itselleen toistellessaan alkoi hän uskoa niihin vain vahvemmin ja vahvemmin.

Lopulta seksuaalisuudestaan tuli kuitenkin Thomasin pienin murhe, kun mystinen tauti alkoi levitä Darlowissa. Thomasin äiti sairastui siihen melko pian ensimmäisten joukossa, ja hänen isänsä päätti lähteä etsimään vaimolleen apua. Kaksikko ei kuitenkaan koskaan palannut, jättäen Thomasin piilottelemaan kotiinsa yksin, vain päänsä sisällä elävä Samuel seuranaan ja tukenaan. 

Ruuan kuluessa loppuun Thomas on aina siirtynyt rikkaan naapuruston seuraavaan taloon, pysytellen kuitenkin alueella ja saaden välillä apua muilta siellä yhä eläviltä.
 

Lisätietoja

  • Luonut yksinäisyydestä kärsiessään seurakseen tulpan, Samuelin, jonka kanssa käy useinkin keskusteluja ja väittelyjä, etenkin yksin ollessaan. Samuelilla on myös tapana puuttua Thomaksen toimintaan ja sanoihin Thomaksen ollessa muiden ihmisten kanssa tekemisissä.
  • Luonut myös päänsisäisen maailmansa, jonne saattaa aika ajoin unohtua tulpansa kanssa, jolloin ei reagoi ulkoisiin ärsykkeisiin juurikaan
  • Kaappihomo
  • Elelee rikkaan naapuruston alueella, selviytyen lähinnä vain piilottelemalla.
     

Tavaraluettelo: reppu, tölkillinen keittoa, vesipullo, viltti, lämmintä vaatetta, romaani

Lisätty: 3.1.2019
Pelaaja: Akit4

VIESTIT

3.1 / Tervetuloa!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com