Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

August "Gust" Cardei

Etunimi August Jan Ikä 23-vuotias
Sukunimi Cardei Syntymäaika 6.7.
Kutsumanimi Gust, Gus Suuntautuminen panrom. aseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä mutantti

Luonne

August saattaa vaikuttaa ylimieliseltä, töykeältä ja vähät muista välittävältä ihmiseltä kun hänet tapaa ensimmäistä kertaa. Miehen vastaukset ovat lyhyitä, ja hän tuo ne ilmoille kireällä äänensävyllä. Tämä tosin johtaa juurensa Augustin ujoudesta ja jonkinasteisista luottamusongelmista. Sen tähden ensivaikutelma Augustista on usein huono, eikä vaikutelma oikeastaan siitä parane ennen kuin mies päästää henkilön lähelleen. Siinä tosin saattaa kestää kauankin aikaa, sillä August ei ole helposti avautuva ihminen.

Jos Augustista haluaa saada ystävän, on oltava äärimmäisen päättäväinen. Hän ei itse ole aktiivinen ystävystyjä, joten toisen osapuolen on tehtävä lähes kaikki työ. Hänet täytyy vakuuttaa täysin siitä, ettei häntä tule pettämään tai käyttämään millään tapaa hyväksi. Sen tähden monet eivät jaksa panostaa ystävyyteen Augustin kanssa. Se, onko Augustin kanssa ystävystyminen vaivan arvoista on kyseenalaistettavissa, sillä hänen huonot ja hyvät puolet ovat miltei täysin tasapainossa.

August on äärimmäisen luotettava ja uskollinen ystävä. Hän ei lavertele muiden asioita satunnaisille ihmisille, eikä koskaan petä ystäviensä luottamusta. Usein käy niin, että August leimaantuu yhteen ihmiseen, mikä tekee hänestä äärimmäisen suojelevan ja jopa mustasukkaisen ihmisen, vaikka heidän suhteensa olisi täysin platoninen. Hän ei välttämättä näytä tätä puolta itsestään helposti, joten kateuden pistot jäävät hänen sisäisiksi ongelmikseen. 

Augustin huonot puolet eivät jää siihen, vaan hän on äärimmäisen herkkähermoinen kun hän on tuttujen ympäröimänä. Vieraiden ihmisten seurassa hän ei uskalla tapella, mutta kun hän päätyy riitaan jonkun kanssa, johon hän luottaa, pääsee Augustin temperamenttinen puoli esiin. Ennemmin August vain huusi ja paiskoi ovia, mutta siitä lähtien, kun hän sai voimansa, hän on ollut monin verroin pelottavampi suuttuessaan. 

Voimiensa hallitsemattomuuden tähden Augustista on tullut entistä eristäytyneempi. Hän ei koskaan ole tahtonut satuttaa ketään, ja on oikeasti äärettömän huolehtivainen ja välittävä ihminen. Hän ei tahdo vahingossa satuttaa ketään tunnepuuskien serauksena. Augustin pahin pelko tällä hetkellä on se, että joku kuolisi hänen tekojensa seurauksena. Tuo pelko on realistinen hänen nykytilanteeseensa nähden, ja sen tähden August pyrkii välttelemään läheistensä näkemistä. 

Vaikka August nauttii yksinolosta, on hän silti taipuvainen yksinäisyyteen. Sen tähden hänen nykyinen tilanteensa ei ole hänelle optimaalisin. Hän on pääosin onneton, mutta hän pitää läheistensä turvallisuutta tärkeämpänä asian kuin omaa onnellisuutta. Onneksi hänellä on mukanaan kyniä ja lehtiö, sillä ilman niitä hänen olostaan ei tulisi mitään. Taide on aina ollut pakokeino Augustille, ja se tulee aina sitä olemaan.
 

Ulkonäkö

Kuva / © Cualacino

Huomiota herättävin asia Augustin ulkonäössä on hänen pähkinänruskeat hiuksensa, jotka yltävät noin 183 senttimetriä pitkän miehen lantiolle asti. Niistä tosin huomaa, ettei niitä ole leikattu vuosiin, sillä hiukset ohenevat latvaan tultaessa reippaasti. Hiusten ja kapean ulkomuodon tähden Augustia on helppo luulla naiseksi takaa päin katsoessa, mutta kasvoihin katsoessa tuon olettamuksen huomaa heti virheelliseksi.

Augustin kasvoilla on vahvat raamit, ja etenkin miehen leuka luo tätä kuvaa. Hänen leukaperänsä ovat leveät, ja kaareva leukalinja päätyy vahvaan, ulkonevaan leukaan. Augustin posket ovat kapeat, ja terävät poskipäät jatkavat vahvan ilmeen luomista. Ulkonevat kulmaluut menevät samaan muottiin, mutta matalan otsan rajaava suora hiusraja pehmentää tähän asti luotua vahvaa kuvaa. 

Suorat ja kapeat, mutta vahvat kulmakarvat ovat kovin ilmeettömät, toisin kuin hieman kauas toisistaan asettuvat suuret, kulmikkaat silmät. Augustin iiristen väri on jäisen sininen, ja niiden katse on jokseenkin läpitunkeva. 

Pehmeää vaikutelmaa Augustin kasvoilla luovat nenä ja huulet. Miehen nenä on suurehko ja pyöreälinjainen, pitkällä nenänvarrella varusteltuna. Hänen suunsa sen sijaan on kapea, mutta huulet ovat pehmeät ja kaarevalinjaiset. 

Augustin vaatteet ovat usein tummia ja mahdollisimman lämpimiä, sillä hän palelee helposti. Augustilla on lävistyksiä korvissa: yksi tavallinen lävistys per korvannipukka, minkä lisäksi hänen vasemmassa korvassa on industrial.
 

Historia

August syntyi Romaniassa asuvan pariskunnan esikoiseksi. Hänen äitinsä oli lähtöisin Darlow’sta, kun taas isä oli romanialainen. Pojan vanhemmat olivat suhteellisen hyvätuloisia ja perhe pärjäsi hyvin, mutta siitä huolimatta Augustin lapsuus ei ollut täysin onnellinen. Hänen isänsä onnistui vuosien mittaan alkoholisoitumaan. Tuo yritti tehdä parannuksen useampaan kertaan, mutta vuosien mittaan alkoholittomat jaksot lyhenivät ja ryyppyputket jatkuivat yhä pidempään.

Vanhimpana lapsena August koki vastuukseen suojella kahta nuorempaa sisarustaan, joista vanhempi oli neljä vuotta ja nuorempi kahdeksan vuotta Augustia nuorempia. Hän yritti aina piristää sisaruksiaan milloin mitenkin keinoin kun vanhemmat tappelivat toisessa huoneessa. Pojan vahva suojelunhaluisuus oli tuon taustalla.

Onneksi Augustin lapsuus ei kuitenkaan ollut koko aikaa pelkkää vanhempien tappeluiden seuraamista. Hänellä oli muutama hyvä ystävä naapurustossa ja hän tykkäsi huolehtia sisaruksistaan äitinsä apuna parhaansa mukaan. Hän oli myös lapsesta asti taiteellinen ja tuherteli paperille siitä asti kun hän oppi pitämään kynää kädessä. Isän ajoittaisilla sekoiluilla oli kuitenkin iso vaikutus hänen elämäänsä.

Kun August kasvoi, hän alkoi huolestumaan äitinsä hyvinvoinnista. Nainen huolehti perheestä, kävi töissä ja kesti miehensä temppuilia. August siis alkoi tekemään enemmän ja enemmän kotitöitä, vähentäen äitinsä taakkaa. Hänestä tuli vastuullisempi kuin muista ikäisistään, mutta samalla puuhasta tuli hyvä keino purkaa perheen ongelmista kasaantunutta henkistä kuormitusta. 

August ei pärjännyt hyvin koulussa, sillä hän oli äärimmäisen haaveileva lapsi. Hän vietti tunnit raapustellen piirroksia vihkonnurkkaan. Kodin ongelmat heijastuivat myös hänen koulumenestykseensä, sillä ainoa paikka, missä hänellä ei ollut tuhottomasti tekemistä, oli koulu. Augustin kotitehtävien tekeminen jäi myös huonolle mallille kotiolojen tähden. Hän ei siis pärjännyt vahvasti koulussa, mutta hän ei osannut olla täysin surkea ja onneton. Augustin pelastus oli se, että hänen äitinsä ja sisaruksensa olivat hänelle lähes tärkein asia maailmassa, ja hän oli valmis uhraamaan omaa aikaansa perheensä hyvinvointiin.

Kun August oli 16-vuotias, hänen isänsä kuoli yllättäen eräällä ryyppäysreissullaan. Vaikka menetykset aina koskettavat, perheelle oli jollain tapaa helpotus, että mies ei enää tehnyt heidän elämästään hankalaa. Perheenäiti ei kuitenkaan pitänyt Romaniaa kotinaan, joten tuo päätti muuttaa lapsineen takaisin juurilleen Darlowiin noin vuoden jälkeen miehen kuolemasta. August ja hänen sisaruksensa olivat yllättäen vieraassa ympäristössä, aloittamassa elämäänsä uudelleen. 

Elämä uudessa maassa lähti kuitenkin käyntiin sujuvasti. August oli aikeissa opiskella taidealalla, mutta hyvin alkaneen elämän katkaisi Darlow’ssa puhjennut tauti. August onnistui sairastumaan ja pelkäsi jo kuolevansa, mutta yllättäen hän mutatoitui. Pian kuitenkin kävi ilmi, ettei August osannut hallita voimiaan kunnolla. August alkoi pelkäämään satuttavansa läheisiään vahingossa, joten hän pakeni kotoa. Hän etsi asuinpaikan itselleen mahdollisimman kaukaa kaupungista, jotta hän ei varmasti törmäisi perheeseensä.
 

Lisätietoja

  • On tottunut enemmän Gust-lempinimeen, mutta reagoi myös jos häntä kutsutaan Gusiksi.
  • Taiteellinen ihminen; lähinnä piirtää, mutta hänellä on myös suhteellisen hyvä lauluääni
  • Äidinkielinä englanti ja romania, joista jälkimmäistä käyttänyt enemmän elämässään.
  • Vasenkätinen
     

Mutanttivoimat: August kykenee liikuttamaan esineitä ajatuksen voimalla. Telekineesi on kuitenkin hieman hallitsematon. August kykenee käyttämään voimaansa jonkin verran tahtonsa alla, mutta hallitsemattomuus tulee ilmi kuumuvien tunteiden noustessa pintaan.

Tavaraluettelo: reppu, piirrustustarvikkeet, tonnikalapurkki, puukko

Lisätty: 6.1.2019
Pelaaja: Cualacino

VIESTIT

6.1 / Tervetuloa mukaan!

Suhteet

Eugenia Cardei / Pikkusisko, jonka kanssa August on ollut koko tuon elämän ajan hyvissä väleissä. Kaksikko ei ole nähnyt toisiaan vuoteen, eikä August ole varma olisiko jälleennäkeminen hyvä idea, vaikka sisimmissään sitä toivookin.

©2019 mσrвus - suntuubi.com