Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Eugenia Cardei

Etunimi Eugenia Gabiel Ikä 15-vuotias
Sukunimi Cardei Syntymäaika 15.6.
Kutsumanimi - Suuntautuminen määrittelemätön
Sukupuoli nainen Tautiryhmä immuuni

LUONNE

Eugenia on nuoresta iästään huolimatta melko kypsä ja rauhallinen. Hän on hyvin tasapainoinen, ja pystyy pysymään viileänä ja järkevänä vaikeassakin tilanteessa. Tietenkin hänellä on myös lapsellisia piirteitä, kuten satunnainen kiukuttelu tai näsäviisastelu, mutta yleensä Eugenia pyrkii käyttäytymään kypsästi ja järkevästi. Hän pyrkii myös olemaan aina mahdollisimman itsenäinen ja vastuuntuntoinen, mutta ei myöskään pelkää myöntää tarvitsevansa apua, jos tilanne sitä vaatii. 

Eugenia on utelias, ja joskus jopa hiukan liikaakin. Tytöllä on joskus vaikeuksia pitää nenänsä poissa muiden asioista, ja se on paha tapa josta hän ei vain pysty oppimaan pois. Eugenia kulkee siis monesti eteenpäin vain sen perässä, mikä on kaikkein kiinnostavinta. Tätä tehdessään tyttö ei aina muista ajatella seuraamuksia, ja joskus se johtaa ongelmiin. Niistä hän pyrkii aina selviytymään älyllään tai avun kanssa.

Eugenia on monen asian suhteen rohkea ja itsevarma. Jos hän kuitenkin todella pelkää jotakin, se tuntuu ylivoimaiselta ja saa tytön lamaantumaan täysin. Näitä tälläisiä pelkoja on melko vähän, mutta niistä selvästi suurin on miehet ja alkoholi. Eugenia ei osaa käsitellä näitä pahoja pelkojaan, eikä uskalla kohdata niitä suoraan, joten yleensä se johtaa vain pelon kohteiden välttelyyn. 
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Jade Weber

Eugenia on pienikokoinen tyttö, joka näyttää koko olemukseltaan nuoremmalta, kuin hän oikeasti on. 154 senttimetriä pitkällä tytöllä on pehmeä mutta sirohko ruumiinrakenne, ja hän on normaalipainon painavammalla puolella. Eugenia ei ole fyysisesti erityisen hyväkuntoinen, eikä häneltä löydy juurikaan voimaa tai nopeutta. Hänen ihonsa on vaaleahko ja lämminsävyinen, ja se ruskettuu helposti. Hänellä ei ole juurikaan pisamia tai muita yksityiskohtia ihollaan, ellei muutamaa pientä arpea lasketa. 

Eugenian melkein lapsekkaat kasvot ovat pyöreä- ja pehmeäpiirteiset, ja joku voisi kuvailla niitä jopa nukkemaisiksi. Hänen suuria, vaaleansinisiä silmiään reunustaa tummat ja tuuheat ripset. Tytön kulmakarvat ovat hiuksia tummemmat, ja melko paksut. Eugenian nenä on melko suora ja leveähkö, mutta sopusuhtainen. Tytön huulet ovat täyteläiset, ja alahuuli on selvästi vahvempi. Eugenian leuka erottuu muuten pehmeästä leukalinjasta melko selvästi. 

Vaaleanruskeat, hiukan kihartuvat hiukset laskeutuvat melkein Eugenian vyötärölle. Ne ovat paksut, ja tyttö jakaa ne useimmiten keskeltä. Joskus hän antaa hiusten olla auki ja vapaana, mutta useimmiten Eugenia laittaa ne kiinni jollakin tavalla. Yleensä hän vetää ne kahdelle nutturalle päälaelleen, tai sitten paksulle poninhännälle tai letille. 

Eugenian pukeutumistyyli on edelleen erittäin samantyylinen kuin mikä se oli ennen taudin puhkeamista. Tyttö suosii kaikkea söpöä ja tyttömäistä, mutta nauttii myös kaikenlaisista oudoista mutta uniikeista vaatekappaleista, joita hän on saattanut löytää joskus kirppareilta, tai tuunannut itse. Väreistä Eugenia suosii eniten vaaleanpunaisen ja persikan eri sävyjä. Kaikkein rakkain vaatekappale Eugenialle on farkkukankaasta hänen itse tekemänsä lappuhaalarit, jotka ovat hänellä useimmiten päällä. Haalareihin on myös ommeltu erilaisia värikkäitä koristepaikkoja. Eugenia suosii myös erilaisia asusteita. 
 

HISTORIA

Eugenia syntyi viisihenkiseen amerikkalais-romanialaiseen perheeseen, joka asui hänen isänsä kotimaassa Romaniassa. Hän on perheensä nuorin, ja kahdeksan vuotta perheen vanhinta, Augustia, nuorempi. Eugenian tai hänen sisarustensa lapsuus ei ollut kaikkein helpoin, sillä heidän isällään oli alkoholiongelma, joka paheni koko ajan. 

Eugenia ei muista tästä ajasta paljoakaan, sillä hän oli niin nuori. Hän kävi ala-astetta, ja hänellä oli siellä ystäviä, mutta kotona häntä odotti aina isä ja tuon tuomat ongelmat. Eugenia oli liian nuori ymmärtämään tilannetta kunnolla, mutta kuitenkin tarpeeksi vanha saadakseen siitä seurauksia: nykyäänkin Eugenia pelkää alkoholia ja miehiä, varsinkin jos ne yhdistetään. 

Eugenia oli 8-vuotias kun hänen isänsä kuoli ryyppäysreissulla, ja vuosi sen jälkeen he muuttivat äidin kotimaahan ja -kaupunkiin, Darlowiin. Tämä aika oli samalla aikaa helpotus, mutta myös erittäin pelottavaa. Eugenia puhui melko huonosti englantia heidän muuttaessa, joten uusi koulu tuntui erityisen pelottavalta. 

Uusi elämä uudessa maassa ja kaupungissa alkoi kuitenkin melko hyvin. Eugenia löysi uusia ystäviä, ja alkoi oppia englantia todella nopeasti. Tytöllä ei ollut juurikaan ongelmia sopeutua uuteen elämäänsä, ja ainoa varjopuoli hänen elämässään oli pelko miehiä kohtaan, jonka hänen isänsä oli häneen jättänyt. 

Vuosi sitten Darlow joutui kaaoksen valtaan, kun outo tauti alkoi levitä kaupungissa. Eugenia oli hämmentynyt ja peloissaan, sillä hän oli koulun kanssa retkellä parin ensimmäisen päivän ajan, eikä siten päässyt perheensä luokse. Ja kun kouluryhmäkin alkoi olla sellaisessa kaaoksessa, ettei oppilaita enää pakotettu pysymään paikalla, Eugenia pääsi karkaamaan kaupunkiin etsimään hänen perhettään. Hullujen ja tautisten valtaama kaupunki oli kuitenkin pelottava, eikä Eugenia päässyt kovinkaan pitkälle, ennen kuin hän loukkaantui. 

Murtunut nilkka hidasti Eugenian tahtia, ja tyttö ehtikin jo menettää toivonsa, ennen kuin hänet pelastettiin. Cynthia Johnson niminen nainen löysi hänet, ja toi hänet Nuorisokotiin turvaan. Eugenia hoidettiin siellä kuntoon, ja tyttö on myös jäänyt sinne melkein koko kuluneen vuoden ajaksi. Vaikka Eugenia kulkeekin nykyään myös muuallakin kaupungissa, yleensä hän pysyttelee lähellä Nuorisokotia. 
 

LISÄTIETOJA

  • Viettää suurimman osan öistään Nuorisokodissa, jossa hän on asunut jo melkein vuoden. Eugenia saattaa kuitenkin viettää yönsä myös jossain muualla, jos tilanne sitä vaatii. Tyttö toimittaa yleensä Nuorisokodille myös löytämiään hyödyllisiä tarvikkeita.

  • Eugenian nilkka murtui noin vuosi sitten, ja se ei koskaan parantunut täydellisesti, sillä hän ei saanut sille koskaan ammattihoitoa. Nykyään nilkka kipeytyy herkästi, ja Eugenia ontuu sitä hiukan. 

  • Puhuu äidinkielenään romaniaa ja englantia. Englantia puhuessa hänen aksenttinsa kuuluu joskus läpi. 


Tavaraluettelo: pussireppu, viltti, pussi kuivattuja hedelmiä, purkinavaaja, sytytin

Lisätty: 7.1.2019
Pelaaja: Trithan

VIESTIT

7.1 / Tervetuloa!

SUHTEET

August Cardei / Veli, jota Eugenia ei kuitenkaan ole tavannut vuoteen. Tyttö kuitenkin rakastaa tuota, ja pohtii usein onko August edes elossa, ja jos on, missä kunnossa tuo on. 

Cynthia Johnson / Nuorisokodista tutuksi tullut nainen, jolle Eugenia on kiitollinen, pelastihan tuo hänet. Ei kuitenkaan kovinkaan läheiset välit, mutta Eugeniaa ei haittaa jutella vanhemman naisen kanssa aina välillä. 

Matthew Edison / Nuorisokodin kautta tutuksi tullut mies. Siitä huolimatta, että Eugenia tietää Matthewin olevan turvallinen ihminen, tyttö pelkää tuota silti ja yleensä vain pyrkii välttelemään tuota. 

Minjae Park / Nuorisokodista tuttu poika, jonka kanssa Eugenia ei ole kuitenkaan juuri tutustunut. 

©2019 mσrвus - suntuubi.com