Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

David Harmon

Etunimi David Ikä 26-vuotias
Sukunimi Harmon Syntymäaika 14.9.
Kutsumanimi - Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä mutantti

Luonne

David on luonteeltaan yksinkertaisesti sanottuna uskonnollinen. David uskoo jumalaan ja iankaikkiseen elämään ja kaikkeen siihen kirkolliseen hölynpölyyn. Hän uskoo, että kaikki voivat pelastua ja kaikki on pelastettavissa. Jokainen voi päästä paratiisiin. David myös pyrkii auttamaan jokaista joka apua tarvitsee, eikä tuo sulje oveaan keneltäkään. David on hyväsydämminen ja lämminhenkinen. David uskoo kaiken olevan herran luomaa ja osa tämän suurta suunnitelmaa ja että kaikilla on tärkeä sen toteuttamisessa. Ulkona ollessaan David on tietenkin varuillaan ja koittaa välttää hullujen kohtaamista. Vaikka on olemassa todisteita, ettei hulluja voi enää parantaa uskoo David senkin olevan osa Jumalan työtä. Tavallaan tämän ajan arkki. Maan puhdistus. Ja vain ne hyvät ja tärkeät saavat jäädä herran valtakuntaan. David elää hyvin tarkasti raamatun oppien mukaan ja esimerkiksi esiaviollinen seksi on jyrkkä no no. David saa helposti ihmiset puolelleen ja avutumaan. Kai se johtuu jumalan antamasta asemasta.

Kaikesta tästä jeesustelusta huolimatta löytyy Davidista toinen se hieman synkempi puoli. Tämä David pitää juomisesta, naisista ja kaikesta sellaisesta. Tietenkään mies ei näytä noita kovin monelle. Tällä puolella jumalalle ei ole niin väliä. Eikä iankaikkisela elämällä tai raamatun ohjeilla. Tämän puolen David ei välitä mitä tekee. Tuo on myös valmis tappamaan jos tilanne sen vaatii. Kaikesta huolimatta tämäkin David pitää huolta toisista. Ei samalla tavalla, kuin kirkollinen puolisko, mutta ei anna noiden joutua vaikeuksiin. Mies pelkää tällä puolella harvoja asioita ja on valmis puolustamaan ja paimentamaan heikompiaan.

Voisi sanoa, että Davidilla on jakautunut persoonallisuus. Tuo elää kirkon oppien mukaisesti, mutta joskus miehen todellinen luonne paljastuu.
 

Ulkonäkö

Face claim / Jared Padalecki

David on 193 pitkä hujoppi. Tuo pitää itsestään ja maallisesta ruumistaan huolta. Toki vaatteden alta sitä ei huomaa. Miehen iho ei ole mitenkään ruskettunut, mutta tuo ei ole myöskään mikään kalkkilaivan kapteeni. Miehellä on ruskeat hieman pidemmät hiukset, jotka pysyvät yleensä auki tilanteessa, kuin tilanteessa. Mies pitää partansa aina leikattuna ja yleensä tuon kasvoilla ei näy kulmakarvoja enempää karvoitusta. Huulet ovat kapeat, mutta eivät täysin viivamaiset. Silmät ovat väritykseltään enemmän harmahtavat, mutta sopivassa valossa niistä voi nähdä sinisen häivähdyksen. David on kaikkiaan kookas kaveri, hartiat ovat leveät ja lihakset hyvin näkyvissä. Tosin tätä asiaa ei huomaa vaatteiden päältä.

Davidilla on yksi tatuointi ja se on oikeassa rinnassa. Tatuointi on anti-posession. David uskoo, että nyt minkäänlainen demoni kuten kaupungissa riehuva sairaus ei pystyisi valtaamaan tämä ruumista.

David pukeutuu lähes aina mustaan ja tuolla on papin valkea kaulus kaulassaan koko ajan. Minne tahansa tuo meneekin. Usein päällä on myös papin kaapu. Papin vaate on päällä kuitenkin harvemmin, mutta miehen tunnistaa papiksi valkeasta kohdasta kaulassa, joka tuolla on päällä aina. Muuten mies pukeutuu täysin mustaan. David pitää kylmemmillä ilmoilla päällään mustaa takkia, joka ylettyy polviin asti.
 

Historia

Davidin vanhemmista ei ole mitään tietoa. Tuo löydettiin lapsena kristillisen orpokodin portailta. David kasvoi nunnie sekä parin papin hoivissa ja opiskeli normaaleja oppiaineta. Näiden lisäksi poika joutui muiden lailla opiskelemaan uskontoa normaalia enemmän, sekä latinaa. Vanhaa uskon kieltä. Tästä syystä David osaa lukea, sekä kirjoittaa latinaa. Puhuakkin, mutta ääntäminen voi olla vaikka kuinka kaukana oikeasta sillä kielihän on oikeastaan kuollut. Suurin osa lapsista vihasi olla orpokodissa ja niin Davidkin välillä tunsi. Tuo oli kuitenkin kiitollinen, että oli saanut mahdollisuuden elämään. Pojalla oli katto pään päällä ja ruokaa, joka piti kylläisenä. 

Suurin osa lapsista lähti orpokodista täytettyään 16. Osa lähti 18-vuotiaana, mutta David jäi. Tuosta tuli papin ottopoika ja nuorikko alkoi harjoittelemaan papin tehtäviä. Nunnat kuitenkin huomasivat pojassa jotain erikoista. Kuin toinen henkilö olisi välillä päässyt valloilleen. Sisaret olivat varmoja, että pojan sisällä asui demoni, joka oli saatava ulos. Pojan pelastamiseksi pidettiin erilaisia rituaaleja, mutta mikään ei tuntunut toimivan. Lopulta sisaret ja pappi päätyivät ruoskintaan. Sitä ei ollut enää kauheasti käytetty, mutta koska mikään muu ei ollut pelastanut poikaa riivaajalta oli se ainoa jäljellä oleva vaihtoehto. Kahden viikon ajan pappi ruoski Davidiä päivittäin ja siitä jäi pysyvät arvet. Välillä pojan selkä aukesi ja auheutti suurta tuskaa nuorelle Davidille. Puolentoista viikon jälkeen yksin omassa huoneesaan David päätti taistella sisällään olevaa demonia vastaan ja piilottaa sen kaikilta. Poika kuitenkin itse tiesin toisen persoonan olevan osa itseään. 

Haavat paranivat ja isä sekä sisaret olivat vakuuttuneita, että paha pojan sisällä oltiin voitettu. David antoi heidän uskoa näin ja käyttäytyi papille sopivasti. Ohjeiden mukaan. Joskus iltaisin pojan todellinen luonne tuli esiin ja tuo kiipesi orpokodin muurien yli pitämään hauskaa. Ei kuitenkaan liian hauskaa. Taudin puhjettua suurin osa sairastui, mutta David koki vain lyhyen flunssan. Pian parantumisen jälkeen mies huomasi muuttuneensa. Tuolla oli yllättäviä voimia ja osallaan David uskoi herran suoneen ne hänelle toisten suojelemiseksi ja pahan taltuttamiseksi.
 

Lisätietoja

  • Asuu pienen kappelin ullakolla. Ullakolle reitin tietää vain siellä työskennelleet sillä se on hieman piilossa.
     

Mutanttivoimat: Davidin voima on hieman ironisesti tuli. Tuo pystyy luomaan sitä tyhjästä ja se ei polta miestä. Halutessaan David pystyy myös sytyttämään itsensä palamaan ilman vahinkoa.

Tavaraluettelo: vaihtovaatteet, kaulakoru (puinen risti, jonka sisällä lyhyt terä), kolme purkkia hernekeittoa, lyhyt miekka

Lisätty: 9.1.2019
Pelaaja: Kira

VIESTIT

9.1 / Tervetuloa!

Suhteet

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com