Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


/ Etusivu / Pelaajat / Trithanin pelaajasivu

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
13:56
Muokattu: 07.05.2019
12:24
Otsikko: Trithanin pelaajasivu
Trithanin pelaajasivu

[IMG]

Moi, oon Trithan eli toinen Morbuksen ylläpitäjistä. Mulla on paha tapa tehdä liikaa hahmoja, mutta yritän pitää tän homman nyt hanskassa (taisin tosin hukata sen hanskan jo aika kauan sitten...)

Itsestäni kerron senverran että olen lukiosta kohtapuoliin valmistuva naishenkilö hiukan pohjoisemmasta Suomesta, joka tuhlaa aikansa mieluiten Sims 4:sen pelaamiseen ja Hamiltonin kuunteluun.

[IMG]

Jos haluat tietää lisää, käy täällä!

Päätin jakaa pelaajasivuni useampaan viestiin, siten että jokaisella hahmollani on oma viesti, joihin listaan kaikki niiden yksilölliset suunnitelmat ja toiveet. Mulla on myös oma suunnitelma-aihe, joten jos näet täällä jotain mielenkiintoista, heitä sinne viestiä ;)

Kidutettavani:

- Aron Clarke / 24 / ♂ / Foxtrot
- Reyna Grimes / 29 / ♀
- Nathaniel Lochlan / 40 / ♂ / DA.C.R.A
- Eugenia Cardei / 15 / ♀
- Lily "Katie" Thorn / 20 / ♀

Suunnitelmissa:

- Ezra Knox / 25ish / ♂ / Revolution

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
16:26
Muokattu: 23.04.2019
15:03
Otsikko: Aron Clarke
[IMG]

< Aron Clarke / 24 / mies / Foxtrot / Tietoihin >

Aron on kylmän ja ärtyneen oloinen nuori mies, joka on melko korkeassa asemassa Foxtrot -jengissä. Hän on kasvanut Darlow'n köyhemmällä puolella, mutta ongelmallinen lapsuus johti hänet jengiin, jossa hän on nyt hyvässä ja arvostetussa asemassa. Aronin elämä kaaoksen valtaamassa kaupungissa on siten melko helppoa.

Status:

-

Tapahtunut peleissä:

- (11/2018) Tapasi Starlan lyhyesti etsiessään DA.C.R.A:n lähettämiä apupaketteja, ei kuullut naisen nimeä tai tutustunut, eikä myöskään löytänyt niitä etsimiään paketteja.
- (12/2018-2/2019) Tapasi Elijahin Salakapakan pikkujouluissa, ja alkoi juttelemaan tuon kanssa. Aron tutustutti nuorempaa poikaa alkoholiin, kunnes Elijah oli kännissä. He puhuivat tatuoinneista ja Foxtrotista, mutta vain pinnallisesti, sillä Aron tiesi ettei Elijah luultavasti tulisi muistamaan siitä juuri mitään seuraavana päivänä...
- (4/2019-?/2019) Lähtee partioimaan itäiseen keskustaan Kein kanssa, mutta törmää matkalla myös ystäväänsä Katieen, jonka ottaa mukaan. Tappaa hullun ja varastaa itselleen kolme tupakka-askia.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Aronin paras ystävä Cody Burke katosi puoli vuotta taudin puhkeamisen jälkeen. Suunnitelmissa näiden kahden jälleennäkeminen...
- Toivon Aronille muitakin ystäviä Foxtrotista kuin NPC-hahmoja. Mahdollista myös se, että Aron houkuttelee joitakin liittymään Foxtrotiin.

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
16:42
Muokattu: 04.04.2019
19:04
Otsikko: Reyna Grimes
[IMG]

< Reyna Grimes / 29 / nainen / Tietoihin >

Aivan liian kiltti ja antelias Reyna pakeni väkivaltaista suhdetta kaaoksen vallatessa kaupungin, ja onnistui jopa piiloutumaan noin vuoden ajan. Nykyään tämä säikky ja naiivi nainen yrittää pysytellä poissa vaarallisista tilanteista, mutta se on melko vaikeaa kostonhimoisen exän kanssa...

Status:

- Mustelmilla
- Haavat huulessa, kädessä, hiusrajassa ja polvessa
- Lievä aivotärähdys

Tapahtunut peleissä:

- (11/2018-?/2019) Reyna tapaa ex-kihlattunsa Adilin, ja pakenemisyrityksistä huolimatta jää kiinni ja joutuu kidnapatuksi. Reyna herää silmät sidottuna vieraasta paikasta, jossa Adil purkaa tunteitaan häneen. Reyna onnistuu voittamaan Adilin luottamuksen - tai ainakin sen verran että mies luopuu aikomuksistaan satuttaa Reynaa ja päästää hänet irti.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Palaa yhteen Adilin kanssa ainakin joksikin aikaa...
- Kun juoni Adilin kanssa on ohi, haluaisin mahdollisesti jonkun auttamaan Reynaa hänen traumojen ja pelkojen kanssa, sillä veikkaan että sen koettelemuksen jälkeen tuo tulee olemaan aika rikkinäinen.

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
16:44
Muokattu: 04.04.2019
19:07
Otsikko: Nathaniel Lochlan
[IMG]

< Nathaniel Lochlan / 40 / mies / DA.C.R.A / Tietoihin >

Nathaniel on hermostunut tutkija ja lääkäri, joka on tullut kaupungiin DA.C.R.A:n palkkaamana Ghost -ryhmässä. Hänen työhönsä kuuluu lähinnä mutanttien tutkiminen, vaikka Nath viettäisi aikansa kaupungissa mieluummin selviytyjien auttamiseen.

Status:

-

Tapahtunut peleissä:

- (?/2019) Ei vielä pelissä.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Haluaisin pelata Nathanielilla pelejä ensin DA.C.R.A:n työntekijänä, mutta mahdollisesti joskus tulevaisuudessa hän voisi erota ryhmästä ja siirtyä kaupunkiin muiden selviytyjien joukkoon - en sitten tiedä, onko tämä hänen oma päätöksensä vai ei....

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
16:46
Muokattu: 10.04.2019
09:28
Otsikko: Eugenia Cardei
[IMG]

< Eugenia Cardei / 15 / nainen / Tietoihin >

Eugenia on utelias ja rohkea nuori tyttö, joka asuu nyt Nuorisokodissa, jossa hän on asunut melkein koko sen ajan, kun Darlow on ollut eristyksissä. Hän auttaa Nuorisokotia keräilemällä hyödyllisiä tarpeita, ja lähtee mielellään etsimään sellaisia melko kaukaakin. Eugenia seikkailee kaupungissa myös sisaruksiaan etsien.

Status:

- Kipeä ranne ja nilkka
- Altistunut saastuneelle vedelle -> vatsatauti

Tapahtunut peleissä:

- (1/2019-?/2019) Eugenia joutui kiipeliin hullujen kanssa satuttaen ranteensa, ja päätyy erään antikvariaatin ovelle huutamaan apua. Simon kutsuu Eugenian sisälle, ja tyttö suuresta pelostaan huolimatta päättää jäädä tuon luokse yöksi. Eugenia leiriytyy Simonin yläkertaan ja kaksikko jutustelee.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Haluaisin että Eugenia tulisi tapaamaan isoveljensä Augustin jossain vaiheessa, mutta sillä ei ole minun puolesta ainakaan kiire.
- Sitä odotellessa Eugenia viettää aikansa Nuorisokodin turvassa - olisi mukava jos tytölle saisi suht. samanikäisiä nuoria ystäviä!
- Ehkä joku auttamaan Eugeniaa hänen pelkojensa kanssa?

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 10.03.2019
21:28
Muokattu: 23.04.2019
15:04
Otsikko: Katie Thorn
[IMG]

< Lily "Katie" Thorn / 20 / nainen / Tietoihin >

Levoton ja villiluonteinen Katie kärsii koko ajan sisäisistä ristiriidoista. Samalla kun nainen on empaattinen ja haluaa auttaa, hän pelkää ihmisiin lähentymistä, ja haluaa myös aina vaikuttaa kovalta ja itsenäiseltä. Mitä kaikkea Katie on valmis tekemään säilyttääkseen katu-uskottavuutensa? Katie auttaa perhettään Apteekin pyörittämisessä, vaikka viettääkin vapaa-aikansa mieluiten keskustassa, nauttien vaaran tunteesta.

Status:

-

Tapahtunut peleissä:

- (4/2019-?/2019) Tapaa itäisessä keskustassa ystävänsä Aronin, joka kutsuu hänet mukaan partioimaan. Tapaa Kein ja Minjaen.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Ihmissuhteita, tule ehdottamaan!
- Olisi kiva sekoittaa Katie jengitoimintaan (vaikka hän ei sitä tahtoisikaan, hehe), eikä sen välttämättä tarvi olla Foxtrot, vaikka sinne suhteita onkin ;)

Vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa!


 

©2019 mσrвus - suntuubi.com