Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


/ Etusivu / Pelaajat / Aron Clarke

Nimi: Trithan <Trithan> / Ylläpitäjä
Lähetetty: 11.01.2019
16:26
Muokattu: 23.04.2019
15:03
Otsikko: Aron Clarke
[IMG]

< Aron Clarke / 24 / mies / Foxtrot / Tietoihin >

Aron on kylmän ja ärtyneen oloinen nuori mies, joka on melko korkeassa asemassa Foxtrot -jengissä. Hän on kasvanut Darlow'n köyhemmällä puolella, mutta ongelmallinen lapsuus johti hänet jengiin, jossa hän on nyt hyvässä ja arvostetussa asemassa. Aronin elämä kaaoksen valtaamassa kaupungissa on siten melko helppoa.

Status:

-

Tapahtunut peleissä:

- (11/2018) Tapasi Starlan lyhyesti etsiessään DA.C.R.A:n lähettämiä apupaketteja, ei kuullut naisen nimeä tai tutustunut, eikä myöskään löytänyt niitä etsimiään paketteja.
- (12/2018-2/2019) Tapasi Elijahin Salakapakan pikkujouluissa, ja alkoi juttelemaan tuon kanssa. Aron tutustutti nuorempaa poikaa alkoholiin, kunnes Elijah oli kännissä. He puhuivat tatuoinneista ja Foxtrotista, mutta vain pinnallisesti, sillä Aron tiesi ettei Elijah luultavasti tulisi muistamaan siitä juuri mitään seuraavana päivänä...
- (4/2019-?/2019) Lähtee partioimaan itäiseen keskustaan Kein kanssa, mutta törmää matkalla myös ystäväänsä Katieen, jonka ottaa mukaan. Tappaa hullun ja varastaa itselleen kolme tupakka-askia.

Suunnitelmat ja toiveet tulevalle:

- Aronin paras ystävä Cody Burke katosi puoli vuotta taudin puhkeamisen jälkeen. Suunnitelmissa näiden kahden jälleennäkeminen...
- Toivon Aronille muitakin ystäviä Foxtrotista kuin NPC-hahmoja. Mahdollista myös se, että Aron houkuttelee joitakin liittymään Foxtrotiin.

Vain rekisteröityneet voivat kirjoittaa!


 

©2019 mσrвus - suntuubi.com