Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Simon White

Etunimi Simon Noah Ikä 30-vuotias
Sukunimi White Syntymäaika 17.6.
Kutsumanimi - Suuntautuminen biseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä tuntematon

LUONNE

Yleisesti Simon on juro ja yksitotinen mies, jonka sarkastinen huumori ja ruokottomat jutut pitävät erityisesti herkkänahkaisimmat loitommalla. Jos Simon olisi kolmekymmentä vuotta vanhempi, hän voisi olla semmoinen kärttyisä vanha ukko jolla on kävelykeppi, ja jota lapset juoksisivat pakoon. Äksy tyyppi Simon kyllä osaa olla, mutta lapsia kohtaan hänellä ei ole mitään kaunaa - on sellaisen sentään itsekin aikoinaan halunnut.

Kirjailijana Simon rakastaa omaa rauhaa ja yksinolon suomaa hiljaisuutta, mutta inspiraatiota tarinoiden henkilöihin hän hakee toisista ihmisistä. Hän ei etsi heitä käsiinsä kuitenkaan väkisin, vaan ajautuu milloin minkäkinlaisiin tilanteisiin yleensä ihan sattumalta. Simon on vaatimaton tarkkailija, mutta mitä erikoisemman, salamyhkäisemmän ja mutkikkaamman henkilön hän tapaa, sitä kiinnostuneempi hän on. Ja silloin hän ei edes häpeile peittää sitä, vaikka hienovaraisesti yrittääkin ottaa toisesta henkilökohtaisemmin selvää.

Alkoholistina Simon rypee usein omassa surkeudessaan, minkä vuoksi hän on toisinaan aikaansaamaton ja laiska. Elämäntapa on juuttunut miehen luontoon niin vankasti, että viskipullon korkki aukeaa vähintäänkin kolmesti päivässä, tavallisesti useamminkin. Tästä ikävästä ja voimia kuluttavasti tavasta Simon tahtoisi kerta kaikkiaan eroon, mutta aina epäonnistuessaan jossain, oli se sitten pitkään jatkunut writer's block tai apupakkausten tyhjentyminen ennen hänen saapumista paikalle, hän valuu takaisin huonoon tapaansa ja jumittuu siihen joksikin aikaa, ennen kuin jaksaa taas yrittää. Mutta irrottautuminen tästä elämäntavasta on vaikeaa, eikä Simon luultavasti edes kykenisi siihen ilman apua.

Simon on rohkea, mutta aivan liian impulsiivinen, eikä osaa hallita itseään omaa henkeään uhkaavissa tilanteissa. Oli kyseessä sitten aggressiivinen tautinen tai toinen äksy selviytyjä, Simon tekee hätäisiä päätöksiä sen kummemmin miettimättä, mitä niistä voi seurata. Puhuu myös mitä sylki suuhun tuo eikä pyytele anteeksi - ei ainakaan, jos kyseessä on hänelle tuntematon henkilö.

Jos kuvittelee luovansa suhteen - rakkaus- tai ystävyyssuhteen, ihan sama - Simonin kanssa, saa tehdä aika paljon töitä sen toimimiseksi. Simon ei ole aina kovinkaan luotettava ja aluksi hän epäilee kaikkia ja kaikkea, mikä hankaloittaa ymmärtämystä osapuolten välillä. Lisäksi hän on yksi helvetin mysteeri, ja haluaa myös ollakin sitä, minkä vuoksi kenenkään ei sallita utelevan liikaa. Mutta jos silti jaksaa yrittää, melko hyvä keino päästä miehen ajatuksiin käsiksi on juottaa tämä känniin. Silloin hän laskee aivan huomaamattaan suojamuuriaan, eikä olekaan enää niin sulkeutunut.

Simon ei ehkä ole ihminen helpoimmasta päästä, mutta ei pidä pitää mahdottomana myöskään sitä, etteikö hän voisi muuttua paremmaksi. Sitähän hän itsekin kovin tahtoisi, mutta mitäpä hän henkiselle väsymykselleen voi, ettei jaksa aina yrittää.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Ian Bohen

Miehekäs ja atleettinen Simon on 188 senttiä pitkä, jota ei päältäpäin voisi kuvitella alkoholistiksi. Paitsi ehkä silloin, kun hän on koko yön juotuaan krapulassa ja vellomassa omassa surkeudessaan... Simon treenaa niinä päivinä ahkerasti, kun tuntee olevansa voimissaan, minkä vuoksi hänen kehonsa on ihan iskunkestävässä kunnossa. Simonilla on raamikkaat kasvot ja vahva leuka ja hiljaksiin kasvava parranalku, jota hän lyhentelee sitä mukaan kun alkaa näyttää mielestään liian puliukolta.

Simonilla on siniset silmät, joiden hieman surumielinen ilme on tuima - paitsi kun hän hymyilee, silloin kulmiin muodostuvat naururypyt ja katseen tuimuus katoaa. Silmiin kuuluvat tummat ja pitkähköt ripset ja väsyneet silmänaluset. Simonin tummanruskeat paksut hiukset on lähes aina siististi laitettuina tai sitten ihan vaan sotkussa. Riippuen miehen mielentilasta.

Simon pukeutuu ihan ok:sti, ei kulje missään verkkareissa tai likaisissa huppareissa, vaan katsoo ihmisten ilmoille lähtiessään tarkkaan, mitä on ylleen pistänyt. Perusvaatteet esimerkiksi mustat farkut, yksivärinen t-paita ja bomber-tyylinen takki, minkä paksuus vaihtelee vuodenajan mukaan. Jaloissa tavallisesti joko mustat Adidaksen tennarit tai ruskeat maihinnousukengät, sekin riippuen säästä. Päässä joskus pipo ja kaulassa joskus musta bandanahuivi.
 

HISTORIA

Kanadasta kotoisin oleva mies muutti kaksikymppisenä Darlowiin opiskelemaan. Hän oli jo tuolloin innostunut kirjoittamisesta, minkä vuoksi osallistuikin ilmaisutaidon kurssille hakemaan inspiraatiota. Vuoden opiskelun jälkeen Simon tapasi koulussa ikäisensä tytön, Sophien, joka oli muuttanut vasta kaupunkiin ja samalla vuosikurssilla hänen kanssaan. Aluksi se oli ihan viatonta deittailua, mutta parin vuoden seurustelun jälkeen Simon kosi tätä.

He valmistuivat koulusta samaan aikaan, mutta sen sijaan että olisivat lähteneet kaupungista etsimään uutta asuinpaikkaa, he päättivätkin jäädä. Kaksikymmentäkolme vuotiaana Simon lähetti ensimmäisen kirjansa kustannettavaksi, ja se saikin todella hyvän vastaanoton, ollen muun muassa vuoden bestseller. Itseensä tyytyväisenä Simon aloitti toisen kirjan suunnittelun samaan aikaan, kun Sophie alkoi odottaa heidän esikoistaan.

Sophielle tuli kuitenkin keskenmeno, jolloin Simon jätti kirjoitushommat hetkeksi pois. Vasta vuoden jälkeen hän oli tarpeeksi vahva jatkamaan, mutta hän ei saanut siitä samanlaista nautintoa kuin aikaisemmin. Parin kuukauden jälkeen Sophie odotti taas lasta, mutta joka sekin kuoli keskenmenoon, eivätkä he jaksaneet enää yrittää. Simonilla oli hermot usein kireällä Sophien valituksista, mikä johti pariskunnan jatkuvasti uusiin riitoihin. Sophie myös syytti Simonia siitä, että sai aina keskenmenon. Silloin Simon aloitti juomisensa, ensin viattomina käynteinä lähibaarissa ja sitten myös kotona. Joka päivä. Ja ihan vain siksi, koska Sophie oli niin helvetin ärsyttävä ja syytti häntä kaikesta.

Lopulta heille tuli ero, jolloin Sophie muutti jonnekin mahdollisimman kauas. Simon jäi yksikseen heidän asuntoonsa, osti sen alakerrassa olevan antikvariaattiliikkeen ja alkoi käydä kauppaa tavaroilla, joita hän sinne keräsi. Hän aloitti uuden kirjan kirjoittamisen, lähetti sen kustannettavaksi, mutta joka lytättiin heti paikalla. Takaisku lamaannutti Simonin vähäksi aikaa kokonaan, jolloin hän vain harvoin liikkui asunnostaan. Hän ei vaivautunut avaamaan edes kauppaa.

Sitten, ei pitkänkään ajan päästä, Darlow'ssa puhkesi joku tauti, mikä ajoi sairastuneet hulluiksi. Simon ei kuitenkaan jaksanut välittää siitä, vaan hän eli omaa surkeaa elämäänsä poistuen aina silloin tällöin ulos.
 

LISÄTIETOJA

 • Simon omistaa antikvariaatin, mistä löytyy paljon kaikkea ikivanhaa ja melko hyödytöntä roinaa. Käy kuitenkin joskus kauppaa mm. ruostuneilla miekanterillä ja puukoilla sekä vanhoilla, mahdollisesti jopa toimimattomilla käsiaseilla. Simon pitää kauppaa hyvässä vartioinnissa eikä päästä ketään ylimääräistä sinne.
   
 • Asuu kaupan yläkerrassa esikaupungin alueella.
   
 • Säilönyt vanhoja viski- ja viinapulloja kotiinsa, joita vahtii vaikka kivääri kourassa jos joku murtautuu taloon.
   
 • Vesikammoinen.
   

Tavaraluettelo: nahkareppu, paksu vihko ja kynä, pari säilyketölkkiä, revolveri, puukko

Lisätty: 12.1.2019
Pelaaja: Tiuhti

VIESTIT

12.1 / Tervetuloa mukaan!

SUHTEET

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com