Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

hahmot

Mutanttivoimat

Täältä löydät listan pelissä olevista mutanttivoimista, sekä hahmot joilla ne voivat ovat. Lista yritetään järjestää sen mukaan, minkätyylisiä voimia on. Morbuksessa saa esiintyä samankaltaisia voimia, mutta tietenkin olisi mukavaa jos jokainen yrittäisi tehdä omanlaisen voiman hahmolleen, ovathan kaikki muutenkin erilaisia. Ei kuitenkaan ole vakavaa jos jollakulla on samanlainen voima kuin jollakin toisella! :) 
 

August Cardei / Telekinesia / August kykenee liikuttamaan esineitä ajatuksen voimalla. Telekineesi on kuitenkin hieman hallitsematon. August kykenee käyttämään voimaansa jonkin verran tahtonsa alla, mutta hallitsemattomuus tulee ilmi kuumuvien tunteiden noustessa pintaan.

Calypso Martin / Telekinesia / Calypso pystyy liikuttamaan tavaroita, sekä ihmisiä mielensä voimalla. Kuitenkin mitä isompi esine on kyseessä sitä enemmän se vie tytöltä energiaa, joten Calypso koittaa välttää voimiensa käyttöä. Mitään taloja tai vastaavia tuo ei saa siirettyä, mutta esimerkiksi henkilöautot ovat vielä suhteellisen helppoja. Calypso ei myöskään pysty käyttämään voimiaan kunnolla, mikäli tuo ei näe siirettävää esinettä.

Derek Magnus Telepatia / Derekin voima, telepatia, on yhdensuuntaista ajatusten lukemista. Mies ei kykene hallitsemaan kenen ajatuksia lukee, tai että millä säteellä hän niitä kuuntelee. Parhaimillaan hän kykenee kuulemaan jopa kahdenkymmenen metrin päästä joitakin sanoja. Telepaatikko saattaa kuulostaa vaaralliselta ihmiseltä, mutta tosiasiassa Derek kärsii päänsärystä jo vaikkapa viiden ihmisen ollessa liian lähellä. Suuressa väkijoukossa mies ei edes kykene erottamaan ajatuksia toisistaan, sillä ne puuroutuvat hänen omien mietteiden mukana eräänlaiseksi sekasotkuksi.

Barzillai May / Taustoihin sulautuminen / Tauti vaikutti jollain tapaa Barzillain soluihin siten, että hän kykenee kameleontin tavoin sulautumaan minkä tahansa taustan väreihin. Täysin näkymättömäksi hän ei kuitenkaan muutu, vaan tarkkaan katsomalla voi erottaa utuiset, läpikuultavat ääriviivat.

Minjae Park Savuksi muuttuminen / Kykenee hajottamaan kehonsa savun kaltaisiksi hiukkasiksi ja kulkemaan näin pienistäkin raoista, tai sujahtelemaan ketterästi esimerkiksi tungoksesta. Mitä pienemmästä raosta hän kuitenkin kulkee, sen enemmän se vaatii aikaa. Myös muutos voi olla joko nopea kuin silmänräpäys, tai hyvinkin hidas. Ei kuitenkaan jaksa käyttää voimaansa kuin korkeintaan kymmenisen sekuntia kerrallaan, eikä voimia käyttäessään kykene kantamaan mukanaan liian suuria tai painavia tavaroita. Esimerkiksi jo reppu voi olla mahdotonta kantaa mukana voimia käyttäessä. Mahdollinen haavoittuminen vaikeuttaa ja heikentää voimien käyttöä.

Cynthia Johnson / Voima ja kestävyys / Cynthia on voimakkaampi ja kestokykyisempi kuin tavallinen ihminen. Hän voisi nostaa keskikokoisen henkilöauton suorin käsin päänsä yläpuolelle, ja voisi kävellä ja jopa juosta huomattavasti pidemmän aikaa kuin 70-vuotiaalta odottaisi. Nainen piilottaa voimansa mahdollisimman tarkasti, ja pyrkii välttelemään niiden paljastamista kenellekään huolella.

David Harmon / Pyrokinesia / Davidin voima on hieman ironisesti tuli. Tuo pystyy luomaan sitä tyhjästä ja se ei polta miestä. Halutessaan David pystyy myös sytyttämään itsensä palamaan ilman vahinkoa.

Byrne Pembroke / Pyrokinesia / Taudin aiheuttama mutaatio ilmenee Byrnellä heikkona pyrokinesiana. Heikon mutaatiosta tekee se, että tuli ei noin vain ajatuksen voimalla syty vaikka viereiseen puuhun, eikä hänen käsistään sinkoile ihmeellisiä tulipalloja. Byrne voi sytyttää ainoastaan käsiensä kämmenet, tai vaikka pelkän sormenpäänsä näin halutessaan. Kämmenet eivät myöskään syty riehuviin ilmiliekkeihin, vaan tuli muistuttaa lähinnä leppoisaa iltanuotiota tai sytytettyä paperinpalaa. Byrnelle ei ole kehittynyt varsinaista immuniteettiä tulta vastaan, vaikkakin kiitos mutaation miehen kehon toleranssi on parempi kuin keskivertoihmisen. Jos hypoteettisesti normaalin ihmisen kestäisi kuolla tuleen tunti, kuluisi Byrnellä siihen noin kaksinkertainen aika. Tämä siis tekee Byrnestä silti haavoittuvaisen tulelle, jonka vuoksi hän ei voi pitää käsiään tulessa yhtäjaksoisesti muutamaa minuuttia kauempaa. Byrne on suhteellisen hyvin onnistunut valjastamaan mutaationsa, mutta tietyissä olosuhteissa kädet saattavat syttyä hallitsemattomasti, tai olla syttymättä lainkaan, mikä tietysti on suuri riski. Vaikka käytännössä mutaatiosta on hyötyä vain nuotiota tai tupakkaa sytyttäessä, pienikin liekki voi aiheuttaa suurta tuhoa sopivassa ympäristössä tai suorassa ihokontaktissa.

Haneul Bae / Kivun hallinta / Osaa hallita kivun tunnetta, ja omaa poikkeuksellisen korkean kipukynnyksen. Voima sallii esimerkiksi kivun siirtämisen ihmisestä toiseen, mutta kokonaan kivun olemassaoloa Bae ei voi keneltäkään/mistään poistaa.

Lily "Katie" Thorn / Parantaminen / Katien voimat liittyvät lähinnä parantamiseen. Hän pystyy parantamaan pieniä haavoja ja ruhjeita helposti, ja lievittämään jonkin verran kipua. Mutta mitä suurempi haava ja kipu on kyseessä, sitä enemmän se rasittaa myös häntä. Voimat kuluttavat hänen energiaansa, ja samalla kun Katie lievittää jonkun muun kipua, hän voi alkaa tuntemaan sitä itse. Katie pystyy myös parantamaan omia haavojaan, mutta vain pienempiä ja lieviä. Parantaminen vaatii ihokontaktin ja jonkin verran aikaa, ja Katien tulee pystyä keskittymään siihen.

©2019 mσrвus - suntuubi.com