Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Byrne Pembroke

Etunimi Byrne Hercules Ikä 23-vuotias
Sukunimi Pembroke Syntymäaika 25.2.
Kutsumanimi - Suuntautuminen heteroseksuaali
Sukupuoli mies Tautiryhmä mutantti

LUONNE

Läpi elämänsä Byrne on aina ollut se hiljainen, huoneen keskeltä nurkkaan vetäytyvä lapsi. Introverttius juurtaa juurensa miehen lapsuudesta ja vanhemmista, jotka ovat jatkuvasti sortaneet lasta yrityksenä motivoida häntä menestymään. Toisin kuitenkin kävi, ja lapsuudesta jäi käteen ainoastaan kova nahka ja metallilla vuorattu sydän, jonka sisällä on pysyvästi lukittuna Byrnen kyky ilmaista oikeita tunteitaan. Hänestä on aikuistuessa kasvanut kylmän ulkokuoren omaava erakko, ja epidemian puhkeamisen jälkeen Byrnen taipumus olla itsenäinen ja sulkea muut ulkopuolelle on muuttunut todellisuudeksi. 

Vielä ennen tautia Byrne omisti tyydyttävän sosiaalisen elämän ja suhteellisen tiiviin kaveriporukan, jonka kanssa hän vietti nuoruutensa rajuja vuosia. Hän ei ehkä koskaan ollut se kaikista äänekkäin tai räväkin persoona, mutta hän osallistui mielellään tekemisiin ja keskusteluihin. Byrneä voisi kuvailla jopa yllytysalttiiksi, sillä hän on aina omistanut varsin kilpailunhimoisen luonteen. Hiljaisuudesta huolimatta Byrne ei siis ole millään tavalla varovainen tai pelokas persoona, vaan hän on helposti yllytettävissä tekemään tyhmiäkin asioita, kuten temppuilemaan kerrostalojen katoilla. Tähän myös vaikuttaa Byrnen sisällä roihuavat tunteiden liekit, jotka aiheuttavat syvää aggressiota, jota mies haluaa päästä purkamaan adrenaliiniin, jonka lähteenä ovat usein vaaralliset läheltä-piti tilanteet. Byrnen itsesuojeluvaisto on siis varsin heikko, joka etenkin tämän päivän Darlowssa ilmenee harkitsemattomina päätöksinä.

Vaikka Byrne onkin introvertti ja erityisen varovainen uusien ihmiskontaktien kanssa, hän ei ole millään tavalla hienotunteinen tai sanojaan varova. Hän ei juurikaan ajattele sanomisiaan tai tekemisiään, jonka vuoksi hän tekee tyhmiä valintoja sekä selviytymisen mutta myös ihmisten suhteen. Hän ei sano paljoa, mutta se mitä hän sanoo tulee suoraan sydämestä, usein ilman terveen järjen filtteriä. Tämä tekee Byrnestä suorasanaisen ja hyvin rehellisen henkilön, sillä hän ei näe syytä turhalla sokerikuorrutuksella tai turhanpäiväisellä valehtelulla. Muiden ihmisten suhteen Byrne lämpenee hyvin hitaasti, ja on epävarmaa pystyykö hän koskaan enää epidemian ja jengisotien keskellä todella luottamaan muihin ihmisiin. Byrneä saatetaan pitää epämiellyttävänä, mutta hän ei välitä ollenkaan muiden mielipiteistä. Vanhempien yritys kyykyttää häntä on saanut Byrnen väheksymään ihmisiä, jotka hinnalla millä hyvällä hakevat sosiaalista hyväksyntää olemalla aivan eri persoona mitä he todella ovat. 

Byrne osaa olla hyvin sytytysaltis, jos tietää mihin iskeä. Historia, ja erityisesti veljen menetys ovat hyviä keinoja piikittää miehen hermoja. Byrne ei suoraan syty äärirajoille, mutta siihenkään pisteeseen ei ole jos kunnolla yrittää hankala päästä. Vihaisena mies on pelottava, ja etenkin mutaatiovoimiensa ansiosta hän ei pelkää turvautua jopa fyysiseen väkivaltaan tarkoituksena vahingoittaa toista. Joku saattaisi kutsua Byrneä vihanhallintaongelmaiseksi, sillä hän ärsyyntyy helposti mm. stressaavissa tilanteissa, ja tämä ärsytys saattaa yltyä raivoksi hyvinkin nopeasti. Onneksi Byrne ei osaa olla kovinkaan pitkään äkäinen, sillä hän on oppinut loppujen lopuksi aina vain lukitsemaan kaiken sisälle, kunhan päästää ne pahimmat höyryt ensin ilmoille.
 

ULKONÄKÖ

Face claim / Stephen James

Byrne on rakenteeltaan hyvin lihaksikas, 185 senttimetriä pitkä miehenalku. Atleettisuus on aina ollut läsnä miehen elämässä, joka ilmenee ulkoapäin rotevuutena ja näkyvinä muskeleina. Tämä ei kuitenkaan ole asia johon ensimmäisenä kiinnittää huomion. Byrnen keho on nimittäin tatuoitu läpikotaisin kaulaa ja jalkateriä myöten. Kasvot ovat ainoa osa hänen ihoaan, johon hän ei ole musteella vielä tähän mennessä koskenut. Tatuoinneista ehkä eniten huomiota herättävä on keskellä torsoa oleva hinduismista tutun Kalin pää, joka on tuhon sekä luomisen jumalatar. Byrne ei kaihda kehonsa näyttämistä, ja viihtyy usein ilman paitaa epäsovinnaisissakin tilanteissa.

Byrnen kasvoja saatetaan usein kutsua hyvännäköisiksi, sillä kulmikas pää ja vahva leukalinja vaikuttavat viehättävän yleisöä. Miehen silmät ovat väriltään vihreät, ja niiden katse on usein jäätävä tai mulkoileva. Hiukset ovat tummahkon ruskeat, joita Byrne pyrkii pitämään mahdollisimman huolitellussa kunnossa. Tatuointien ohella Byrne omistaa lävistyksiä, kuten nenäkorut molemmissa sieraimissa (toisessa rengas, toisessa timantti) ja erilaisia korvalävistyksiä.
 

HISTORIA

Byrnen elämä sai alkunsa myrskyisenä helmikuisena aamuna. Hänet toivotettiin tervetulleeksi perheeseen, johon kuului päältäpäin rakastavaiset, täydelliset vanhemmat ja muutamaa vuotta vanhempi isoveli. Byrnen lapsuudenkoti sijaitsi Darlow’n esikaupunkialueella, varakkaiden ja oletettavasti onnellisten perheiden kotien alueella järven läheisyydessä. 

Byrnen elämä oli ensimmäisestä päivästä lähtien korkeiden oletusten, pettymysten ja myrkyllisten perhesuhteiden sekamelskaa. Pembroken perheen vanhemmat olivat molemmat omilla urillaan menestyneitä, joille elämän päämäärä tuntui olevan oman jälkikasvun menestyksen takaaminen. Byrnen isoveljelle vanhempien manipulointi ja odotuksiin vastaaminen tuli kuin luonnostaan, mikä vain lisäsi vanhempien odotuksia nuorempaa veljeä kohtaan. Kuitenkin aivan tarhaikäisestä asti Byrnestä ei tuntunut olevan muuhun kuin harmaita hiuksia aiheuttamaan. Vaikka hän kuinka yritti saada vanhempansa tyytyväisiksi, ei hän koskaan menestynyt tai täyttänyt odotuksia.

Miehen lähestyessä nuorta aikuisuutta hänen suhteensa vanhempiinsa kärjistyi. Enää Byrne ei yrittänyt miellyttää, vaan ryhtyi kapinoivaksi teiniksi. Tähän kuului kotoa karkailuja, epämääräisessä seurassa liikkumista ja päihteisiin sekaantumista. Hänen mielestään koti oli pahin paikka maan päällä. Byrne ei koskaan ollut vanhempiensa suosiossa, mutta hän oli onnistunut luomaan hyvin kestävän suhteen veljeensä. Välillä Byrnestä tuntui, että veli oli ainoa joka toi tippaakaan inhimillisyyttä ja kiltteyttä hänen elämäänsä.

Kun Byrne oli 21-vuotias nuori mies, iski Darlowiin tautiepidemia, jonka seurauksena koko kaupunki jouduttiin eristämään. Tässä välissä hänen muu perheensä oli matkustanut New Yorkiin tutustumaan isoveljelle tarjottuun työpaikkaan. Muurit nostettiin nopeasti, ja Byrne jäi yksinään niiden sisälle. Hän ei koskaan saanut tietää perheensä kohtalosta, olivatko he elossa, vai tuotiinko heidät takaisin muurien sisällä. Suuren osan elämästään erakkona elänyt Byrne oli hyvin järkyttynyt tästä kaikesta, mutta pahin isku oli ehdottomasti veljen katoaminen. Byrne oli jo hyväksynyt kuolemansa, ja päätti lukittautua lapsuudenkotiinsa kohtaloa odottamaan. Epäonneksi (tai ehkä joidenkin mielestä onneksi) tauti kuitenkin iski miehelle mutaationa. Hän ymmärsi ettei enää voinut vain odottaa kuolemaa, joten hän päätti hylätä linnakkeensa ja soluttautua piilottelemaan viemäreihin, josta jengit tai hullut eivät häntä löytäisi.
 

LISÄTIETOJA

 • Byrne elää suurimman osan ajasta kaupungin alla olevassa metroverkostossa. Hänellä ei ole mitään vakituista elinpaikkaa, vaan hän kiertelee tunneleissa ja nukkuu milloin missäkin nurkassa, välillä ilman peittoa tai tyynyä. Mukavuuksia tunneleilla ei ole tarjota, mutta paikka on ainakin Byrnelle mieluisa, turvallinen ja tyhjä. Erittäin harvoin Byrne saattaa vaihtaa maisemaa ja palata lapsuudenkotiinsa, jos hän mielii seinät ja katon ympärillensä.
   
 • Mutaation takia Byrnen ihossa on satunnaisia palovammojen arpia, joita tosin on hankala tatuointien alta havaita.
   
 • Ironisesti Byrne pelkää syviä vesiä
   
 • Byrne rakastaa liikuntaa ja kehonrakentamista
   
 • Ennen taudin puhkeamista Byrne oli päihdeongelmainen. Vaikka hän on pakon nojalla joutunut luopumaan addiktiostaan, on Byrnellä vielä vuodenkin selvänä olon jälkeen vaikeuksia pärjätä ilman.
   

Mutanttivoimat: Taudin aiheuttama mutaatio ilmenee Byrnellä heikkona pyrokinesiana. Heikon mutaatiosta tekee se, että tuli ei noin vain ajatuksen voimalla syty vaikka viereiseen puuhun, eikä hänen käsistään sinkoile ihmeellisiä tulipalloja. Byrne voi sytyttää ainoastaan käsiensä kämmenet, tai vaikka pelkän sormenpäänsä näin halutessaan. Kämmenet eivät myöskään syty riehuviin ilmiliekkeihin, vaan tuli muistuttaa lähinnä leppoisaa iltanuotiota tai sytytettyä paperinpalaa. Byrnelle ei ole kehittynyt varsinaista immuniteettiä tulta vastaan, vaikkakin kiitos mutaation miehen kehon toleranssi on parempi kuin keskivertoihmisen. Jos hypoteettisesti normaalin ihmisen kestäisi kuolla tuleen tunti, kuluisi Byrnellä siihen noin kaksinkertainen aika. Tämä siis tekee Byrnestä silti haavoittuvaisen tulelle, jonka vuoksi hän ei voi pitää käsiään tulessa yhtäjaksoisesti muutamaa minuuttia kauempaa. Byrne on suhteellisen hyvin onnistunut valjastamaan mutaationsa, mutta tietyissä olosuhteissa kädet saattavat syttyä hallitsemattomasti, tai olla syttymättä lainkaan, mikä tietysti on suuri riski. Vaikka käytännössä mutaatiosta on hyötyä vain nuotiota tai tupakkaa sytyttäessä, pienikin liekki voi aiheuttaa suurta tuhoa sopivassa ympäristössä tai suorassa ihokontaktissa.

Tavaraluettelo: puukko, keskikokoinen urheilulaukku, vesipullo, täysi viinapullo

Lisätty: 27.1.2019
Pelaaja: Crona

VIESTIT

25.2 / Hyvää syntymäpäivää! Lahjaksi Byrnen viinapullo täytettiin ;)

27.1 / Tervetuloa mukaan!

SUHTEET

-

©2019 mσrвus - suntuubi.com