Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

informaatio

yleisesti darlow tauti asukkaat pelaaminen liity

yleisesti

Morbus on ihmisillä pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa keskitytään lähinnä hahmojen välisiin suhteisiin ja selviytymiseen melkein maailmanloppumaisessa tilanteessa.  Pelaajilla on myös mahdollisuus kirjoittaa hahmoillaan tarinoita. Darlow on muusta maailmasta eristetty kaupunki, jossa mysteerinen tauti on päässyt valloilleen ja on vuoden aikana tuhonnut suurimman osan sen väestöstä. Vaikka vuosi ei olekaan pitkä aika, kaupunki on ajautunut täydelliseen kaaokseen, jossa lakia ei seurata ja jokainen on omillaan - ellet sitten kuulu jengiin tai rikollisjärjestöön, tai sitten johonkin muuhun yhteisöön. Pelaajat pääsevät vaikuttamaan pelissä mahdollisimman moneen asiaan, ja Morbuksen ylläpito pyrkii tekemään pelistä mahdollisimman pelaajaystävällisen ja mielenkiintoisen. 

Suurta juonta pelissä ei tällä hetkellä ole. Pelissä on yksi iso jengi, jolla ei ole vielä juurikaan kilpailua. Darlow'n asukkaita pyritään auttamaan mahdollisimman paljon, ja yksi näistä auttavista järjestöistä, DA.C.R.A, on alkanut lähettämään auttajia kaupunkiin sisälle. Taudin parannuksen tai ehkäisykeinon parissa ei olla tehty saavutuksia, ja monet alkavat menettämään toivonsa. Missä sinun hahmosi seisoo tässä kaiken keskellä? 


Yllä olevista linkeistä pääset selaamaan peliin liittyvää informaatiota. Tekstiä on runsaasti, mutta on silti tärkeää lukea kaikki ennen liittymistä. 

©2019 mσrвus - suntuubi.com